ГЕЈ насиље на Крстарици ...

Колико вас нервирају "конекције" на Крсти ?

• Језиво ме нервира ! =$&"$#&%=?"&?#%#?)"/ (псовка)

• Ужасно ме нервира - нема оправдања!

• Нервира ме али сам пун разумевања за проблематику.

• COOL сам ! Свеједно ми је.

• Мене ништа не може да изнервира !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Шон:
ma cika tlipko, ja to zbog te pripizdine odakle si... :) smejati se nechemu o chemu nemash pojma je banderashka psihologija... a ti je dosledno sprovodish u delo svakim postom... elem setih se kakafonije banderaskog smeha pre zadnjih izbora kad rekoh da ko god pobedi trut ima da bude premijer :) pa noc uochi saopshtavanja rezultata banderashi odavde igrashe kolo od srece :) a na kraju dobishe samo tu drzhaljicu....
verujem da si u pravu i da imas puno iskustva sa tim pa ti treba verovati a ja sam mislio da ste igrali kolo zbog Cecinog koncerta a ne zbog izbora al dobro eto sad sam saznao istinu posle meseci zablude.

Obersturmfuehrer:
ehehe :)
pa dobro, tako moze :)
ma mozhe i kao multitasking ako imash dva, chetiri ili osam procesora, 4-16gb memorije, ozbiljan raid....

sad prochitah i ovaj biser od odlazceg kolege irona...

Iron Lord:

Pa kačenjem na internet vaš kompjuter je server sa svojom (dinamičkom) IP adresom i saobraćaj je obostran - ravnopravan na nečiju žalost...

:).... mozhe ali i ne mora... savet za sve koji imaju problema sa upadima i slicnim idiotarijama... stavite dvostruki ruter, pozheljno wireless jedan posle modema koji ce biti prema spolja, drugi na komp koji ce biti unutarnji... oba ce imati adrese u opsegu npr. 176 ili 192.... oba imaju hardverske firewall-ove tako da softverske mozete ladno da iskljuchite. ako vam neko upadne u komp pored toga, ja vas vodim na veceru gde zelite po izboru... takodje niko ne mozhe ni spolja da upadne u unutarnju bezichnu mrezu ako stavite n protokol na 5ghz i WAP2 zashtitu... totalno full bezbedan sistem.... do daljnjeg

shto se tiche provajdera koji po logovima mozhe da vidi shta posecujete, to je tacno... ali postoje totalno bezbedni nachini da surfujete netom i da vas niko pa ni on ne mozhe lako videti gde ste i kako ste... al' treba da se plati :)

Шон:
ma cika tlipko, ja to zbog te pripizdine odakle si... :) smejati se nechemu o chemu nemash pojma je banderashka psihologija... a ti je dosledno sprovodish u delo svakim postom... elem setih se kakafonije banderaskog smeha pre zadnjih izbora kad rekoh da ko god pobedi trut ima da bude premijer :) pa noc uochi saopshtavanja rezultata banderashi odavde igrashe kolo od srece :) a na kraju dobishe samo tu drzhaljicu....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Шон:
nego nemo da spamujesh ovu temu.... jako je ozbiljna ali mislim da je ipak manje vishe sve recheno...sad je bolje, mnogo, ali ostaje gorak ukus onoga ranije....

Dobro ondaK necu iako meni jos mLoge stvari nisu jasne, al' 'ajde, ja sam ionako plavusa...mis'im, to je moj izgovor, al' me bas interesuje koji je od mnogiJeh ovdeNa..? :lol: :razz:

Da...primecujem da je bolje veceras, al' u ovo doba je uvek bolje... :? :smile:

Ja bi svim pederima nabio flašu u dupe a pogotovu ovde na "krstarici" i to u zimu, istu flašu napunio rasolicom od kupusa, flašu slomio u njihovo dupe i , pošto bi flašu gurao od dna da mu je lepše, grlić od flaše slomljen istom nabio bratu u dupe i dao njiuhovoj sestri da gricka deo po deo........

Eto ja mislim da sam veoma originalan i to je moj predlog. Razumem da će biti različitih komentara ali......

SANDRINAbg:
Dobro ondaK necu iako meni jos mLoge stvari nisu jasne, al' 'ajde, ja sam ionako plavusa...mis'im, to je moj izgovor, al' me bas interesuje koji je od mnogiJeh ovdeNa..? :lol: :razz:

Da...primecujem da je bolje veceras, al' u ovo doba je uvek bolje... :? :smile:

a jesi li...u super.. a jel' volesh malo debelushke i besprizorne onako? :) il' si samo sa shiposima :(

prof.Grof Drakulić:
Ja bi svim pederima nabio flašu u dupe a pogotovu ovde na "krstarici" i to u zimu, istu flašu napunio rasolicom od kupusa, flašu slomio u njihovo dupe i , pošto bi flašu gurao od dna da mu je lepše, grlić od flaše slomljen istom nabio bratu u dupe i dao njiuhovoj sestri da gricka deo po deo........

Eto ja mislim da sam veoma originalan i to je moj predlog. Razumem da će biti različitih komentara ali......

Uffffffffffffff...sh'a ti sve isprica...? :shock:

Rek'o ti Jomini da imas jos samo jednu...pravo...et' da te napomenem... :lol:

Back