Gdje para provrti tu ni burgija nece..

Slazem se da devojke jako puno gledaju na novcanik.
Nije im to presudno, ni najvaznije ali ipak ima velikog uticaja na njihovu odluku.

Nekima je manje bitno(dovoljno da tip ima za sebe), nekima je vise bitno(ako nema besna kola...zaboravi)
Mnoge zive u bajkama i nisu svesne realnosti.
Mnoge gledaju tipove, a ne gledaju sebe.
A mnoge i foliraju da im nije bitno, da ne bi ispale nesto zle. A neke nisu ni svesne da im je bitno, i da gledaju i to.

U principu gledaju i na pare...izmedju ostalog. Pa iako to budi neki revolt protiv toga, to ne smatram za nesto nenormalno...ako nije preterano.

PS u drugim zemljma(zapadnim) se ne gleda toliko na pare...a i zasto bi...kad ih svi imaju...vise nego dovoljno.

Tobruk:
Mimma:
Sve sama deca... Mozda neko od vas ima i lepih godina (citaj oko/preko 30) al' vas izgleda mama i tata izdrzavaju... Nemoj odma' da neko pomisli da sam jedna od "onih" ali deco moja od ljubavi se ne zivi!! Sve to tako brzo prodje... NIsu pare najvaznije, ne nikako, ali kad spojis tipa kojeg volis (citaj mozes bez problema da podneses) i koji se uz to trudi i radi, pa i ti doprineses naravno, to je onda to...

Mimma duso... jesi ti to prestala da verujes u Deda Mraza?

Jel' tako izgleda? Pa da, valjda... :(

Dajte ljudi, pa valjda postoji neka sredina u svoj toj priči o parama :? . Niti se živi samo od para, niti se živi samo od ljubavi. Prvo ljubav :) , a poenta sa parama je, u stvari, poenta u tome da muškarac ima volje i/ili sposobnosti da ih zaradi. I uopšte nije važna količina para, ni besna kola, već samo da muškarac nije lezilebović koga mama i tata izdržavaju i u 30-oj, i koji nije u životu podigao ništa teže od kašike.
Neko već ovde reče - ako mogu ja, može i on :idea: . Važno je da radi i da se trudi, a ne koliko zarađuje i šta vozi.
Ubedljivo najgori muškarci su mi oni koji sede kod kuće i kukaju kako se nema para, nema posla, kakva nam je to država, svi drugi su krivi, a devojke još i sponzoruše :shock: :roll: ; da ne spominjem da veliki broj devojaka koje neko na prvi pogled okarakteriše kao 'takve', rade bar po buticima, frizerskim salonima, prodavnicama... I, zbog čega bi one trebale da se zadovolje sa nekim lenjim samosažaljevajućim nesposobnjakovićem :roll: :?:

mackica ns:
I uopšte nije važna količina para, ni besna kola, već samo da muškarac nije lezilebović koga mama i tata izdržavaju i u 30-oj, i koji nije u životu podigao ništa teže od kašike.
:D :D :D :D :D potpuno se slazem, istih se uzasavam , a iskreno , ima ih dosta
Ubedljivo najgori muškarci su mi oni koji sede kod kuće i kukaju kako se nema para, nema posla, kakva nam je to država, svi drugi su krivi, a devojke još i sponzoruše
:(
I, zbog čega bi one trebale da se zadovolje sa nekim lenjim samosažaljevajućim nesposobnjakovićem :roll: :?:

Svaka cast na postu
Pozdrav za NS

mackica ns:
Dajte ljudi, pa valjda postoji neka sredina u svoj toj priči o parama :? . Niti se živi samo od para, niti se živi samo od ljubavi. Prvo ljubav :) , a poenta sa parama je, u stvari, poenta u tome da muškarac ima volje i/ili sposobnosti da ih zaradi. I uopšte nije važna količina para, ni besna kola, već samo da muškarac nije lezilebović koga mama i tata izdržavaju i u 30-oj, i koji nije u životu podigao ništa teže od kašike.
Neko već ovde reče - ako mogu ja, može i on :idea: . Važno je da radi i da se trudi, a ne koliko zarađuje i šta vozi.
Ubedljivo najgori muškarci su mi oni koji sede kod kuće i kukaju kako se nema para, nema posla, kakva nam je to država, svi drugi su krivi, a devojke još i sponzoruše :shock: :roll: ; da ne spominjem da veliki broj devojaka koje neko na prvi pogled okarakteriše kao 'takve', rade bar po buticima, frizerskim salonima, prodavnicama... I, zbog čega bi one trebale da se zadovolje sa nekim lenjim samosažaljevajućim nesposobnjakovićem :roll: :?:

Mislim da je ovo bio pravi post. Svaka cast.

Nisam mogao da odgovorim, jer mi je konekcija slaba, izgleda da je do centrale.. Mama me ne izdrzava jer nema od cega i da hoce. Tatu nemam, jer je poginuo u proteklom ratu, a sto se tice sjednjenja kod kuce, ja ponekad od posla zaboravim i kako mi taj neki stan izgleda, toliko ga cesto posjecujem, radim s racunarima vec 6-7 godina i mogu vam reci da poprilicno zaradjujem, nisam ni ruzan, ni mrsav bas toliko idem u teretanu vec dvije godine, studiram Elektrotehniku ali... pazite ovo.. neznam zasto i neznam kako ali uvijek naletim na neku sponzorusu, koja ocekuje da joj ja placam veceru u nekom restoranu, da joj platim pice, ulaz itd.. Auto mi se ne kupuje bas iz razloga da bi izbjegao takve djevojke.. Vecina djevojaka, kod nekih sam bio kuci imaju lijepo da tako kazem raspremljenu i opremljenu sobu... nisam ni jednu video da je kupila nesto od tih stvari, takodje da je kupila neko auto ili drugo, to uglavnom dobijaju od starog ili mame kao poklon ili je to tatin auto ili stvari koju je tata kupio.. Ja sam od svojih zaradjenih para opremio stan u kojem zivimo ja i mama i daleko od toga da me neko izdrzava ili da je lezim kod kuce.. Dosta sam se propatio u zivotu da bih sad doveo neku djevojku da tako oladno trosi pare koje sam zaradio i da uziva u luksuzu na osnovu mene.. nisam skrtica ako to mislite, ali volim da vidim djevojku koja ce da mi pridaje paznju ne zato sto imam neke pare, nego zato sto me voli iskreno svim srcem.. Jednu jedinu djevojku sam upoznao kao takvu i mogu vam reci da bih sve dao da sam sa njom. Vrlo kulturna i obrazovana, iako ima para nikad se ne razasipa njima i nosi obicne stvari kao i svi jaknu mjenja jednom u godinu a mogla bi svaki dan, ali zato ima dobro srce, to je ono sto mnoge od vas nemaju, ne trazi od muskarca nista samo trenutke paznje, ljubav koju zeli da joj se uzvrati.. Vi to necete shvatii.. djevojka ima zenstvenu privlacnost, a ne neku posebnu ljepotu.. nema silikone ili veliko dupe..itd da ne nabrajam.. Kad sam s nekom djevojkom ona prvo sto misli jeste na pare koje imam, pa onda seks koji cu da joj pruzim.. a za ostalo.. tacno je da su neke u snovima i to u velikim.. znate onu narodnu (Daj boze ceri da te car uzme ali cigo oko kuce hoda), te tako i one.. O tome vam ja ovdje pricam.. Cista balkanska politika, mozda sam konzervativan ali tako je, priznajte sebi, okrenite se oko sebe i vidite gdje ste i za sta zivite.. PoZ

Tommy_V:
mackica ns:

Mislim da je ovo bio pravi post. Svaka cast.
jel???...koliko ima devojaka na ovom forumu koje izlaze sa recimo radnikom gradske cistoce...to su isto radni ljudi koji se ne stide svoga zanimanja...a sta sutra te pita neko sta ti radi decko ...a ti ponosno kazes on pere ulice...malo morgen...svaka od vas..dobro mozda ne bas svaka...ce pre da se baci u narucje nekog bogatog sina...koji nikad u zivotu nista nije radio...ali koji vozi nesto strava...i sav sjaji od etiketa...kada dodje leto i ovi zimski praznici pa dodju ovi sto rade po inostranstvu meni dodje da totalno zamrzim zenski rod...razlete se oko njih....samo sto se ne poyebu sa njima u kaficu....a ovi glupi ko tocila....ali zive po nemackoj,svajcarskoj,francuskoj...i tamo farbaju klupe po parku...ali vise vrede od ovih sto ovde farbaju klupe po parku....zasto?.....zato sto ih tamo niko ne vidi dok rade...ni njene drugarice...ni njena familija...zalosno...
danas je sve u parama....i treba tako da bude....to je prirodno....

Meni se cini da danas ima vise muskih nego zenskih sponzorusa!Desilo mi se vise puta da me pitaju sta vozim,sta mi tata vozi,ko mi kupuje krpice,da li zivim sama,ono kao cek da vidim sat,mobilni.....komentari tipa kod devojke prvo primetim cipele...Ne razumem zasto se muskarci bune toliko protiv sponzorusa,ako im se ne dopadaju onda neka ih zaobidju,imam utisak da bi svi oni koji ih pljuju neopisivo zeleli da ih osvoje,jer u cemu je problem ?Sta vama smeta sto neka tamo gleda lovu,nadji neku koja ne gleda!A uglavnom se svi moji drugovi bas zesce naloze na njih,takve ribe ih pale,vole da im ugadjaju,cak se i zaljube i pate i nazalost mnogo vise se istrose materijalno,seksualno,emotivno na takvu,a tek olako zaborave onu finu sto su do juce zajedno bili!

zlatokosa76:
Meni se cini da danas ima vise muskih nego zenskih sponzorusa!Desilo mi se vise puta da me pitaju sta vozim,sta mi tata vozi,ko mi kupuje krpice,da li zivim sama,ono kao cek da vidim sat,mobilni.....komentari tipa kod devojke prvo primetim cipele...Ne razumem zasto se muskarci bune toliko protiv sponzorusa,ako im se ne dopadaju onda neka ih zaobidju,imam utisak da bi svi oni koji ih pljuju neopisivo zeleli da ih osvoje,jer u cemu je problem ?Sta vama smeta sto neka tamo gleda lovu,nadji neku koja ne gleda!A uglavnom se svi moji drugovi bas zesce naloze na njih,takve ribe ih pale,vole da im ugadjaju,cak se i zaljube i pate i nazalost mnogo vise se istrose materijalno,seksualno,emotivno na takvu,a tek olako zaborave onu finu sto su do juce zajedno bili!

potpuno se slazem !! tuzno ali istinito :!:

Hellen:
...Ма, само си налетао на погрешне девојке! Оне којима паре нису пресудне не шљаште тако и не упадају у очи,али ако боље погледаш видећеш их! :wink: :)
To si u pravu! Jer da bi proizvod privukao kupca (devojka decka koji ima pare) mora da ima dobru reklamu (pa zato su lepo našminkane doterane u kratkim suknjicama... i obično bar jednom drugaricom istog tipa pored sebe)

zlatokosa76:
upravu si svaka cast

Svica:
A moze li ovako:
PARA VRTI. AL' SRECA MOZE VISE
Parama mozes da kupis kucu, ali ne I dom.
Mozes da kupis postelju, ali ne I san.
Mozes da kupis sat, ali ne I vreme.
Mozes da kupis knjigu, ali ne I znanje.
Mozes da kupis polozaj, ali ne I postovanje.
Mozes da kupis da platis ljekara, ali ne I zdravlje.
Mozes da kupis zivot, ali ne I dusu.
Mozes da kupis seks, ali ne I ljubav.
a ti uopsre nisi uravu 100%
mozes da kupis i vrem, znanje, postovanje ako si normalan, zdravlje najvaznije sa parama ces kupiti zdravlje ako nemas para za skupi lek kako ces da prezivis, sto bi dusu kupovao kad je imam, zasto bi ljbav kupovao? sama ce docii naj vaznije PARA VRTI TAMO GDE BURGIJA NE MOZE to ce biti jos dugo ovde kod nas, starsno ali istinito

bio sam sa dovoljno djevojaka da bi zagledao svaku nasminkanu koja naidje, dok sam bio mladji takve su me lozile, pre svega sto lijepo izgledaju, ali sada ih i ne gledam i ne obazirem se na njih, cak sta vise nervira me nihovo prisustvo.. Pare rade sve, a ja sam poceo da mrzim pare bas iz tog razloga.. smetljar nisam, a mamino i tatino razmazeno deriste necu nikad ni biti..fuj..PoZ

zlatokosa76:

Lijepo receno tacno je tako.

drea:
zlatokosa76:

Da ima vise muskih nego zenskih sponzorusa je tacno. :shock: :shock: :shock:
Ne bi se ja slozio sa tim nikako.

Pera_Zdera:
drea:
zlatokosa76:

Da ima vise muskih nego zenskih sponzorusa je tacno. :shock: :shock: :shock:
Ne bi se ja slozio sa tim nikako.
e,ja bih se bas slozila sa zlatokosom u tome da ima jaaako puno muskih sponzorusa koji postavljaju gore navedena pitanja.samo,muskarci su obicno "prikrivene" sponzoruse,oni to rade malo suptilnije.ishod je isti:zive na tudj racun i grebu se od partnera koliko god mogu! :wink:

Back