Nimfomanija,devojacko ludilo

То је казна! Када ће човек да спава, једе, ради, дружи се? Имала ме је само једна таква око месец дана и нисам могао да скинем осмех с лица када је коначно отишла кући.
Istina živa ne mozes da se otkacis posle moraš broj da menjas mesto boravka :hahaha:
Istina

Beše to u jednoj firmi...

Što matorci koji jure zadnju kešovinu od rada, što mi srednja kategorija al došla i dva tri momčića 17-19 godina...

I stalno im puna usta ženskih dlaka dok rade a mi se smejemo...

Pita me tako onaj blesavko što im se rugamo?
A ja kažem: "ma znaš šta, ne smejemo se mi vama zbog tih vaših priča nego što nas podseċate kad smo bili u vašim godinama - od svega u životu samo taj "suženi vidokrug" na pameti, e ali kad dodješ tako u 40 onda su ti samo pare bitnije"

Ne mogu da zaboravim to njegovo tužno lice uz pitanje: "pa nije valjda da dosadi? Auuuu...."

:rotf:

Kaze mi jedna poznanica zamisli startovao me klinac od 21 god(ona ima oko 40)
Posle par dana zove me cvili kako je mali otkacio:hahaha:
Ja reko bre ti si bila sa njim:rotf: pa sto te otkacio?rece ona oce razgovor intelektualu tralala a on sam ono:rotf:
Evo vec danima se vozim sa njom oko toga a malog kada vidim:klap:
Evo vodicu je u blejanje ovaj vikend mozda je snimi neki novi klinac.
Crko od smeha
Musko ludilo kod mladjih:hahaha:

Kaze mi jedna poznanica zamisli startovao me klinac od 21 god(ona ima oko 40)
Posle par dana zove me cvili kako je mali otkacio:hahaha:
Ja reko bre ti si bila sa njim:rotf: pa sto te otkacio?rece ona oce razgovor intelektualu tralala a on sam ono:rotf:
Evo vec danima se vozim sa njom oko toga a malog kada vidim:klap:
Evo vodicu je u blejanje ovaj vikend mozda je snimi neki novi klinac.
Crko od smeha

Има ли прича везе са темом о нимфоманији?

Nema tu malo istine zato sto je to fakt odnosno cinjenica i nije podlozno raspravi.
To sto kazes da ima malo istine je proizvod limita tvojih sposobnosti da zakljucujes i tvoje percepcije, sto samo po sebi opet nije nuzno lose vec je takodje fakt.
Ja da budem pristojan pa reko ima malo istine:D
Al posto ovo prebacili na ljis jeste tačno.al sto oštećenija roba To lakša za manipulaciju tako da igra igru ta priča.
Hehe pojedine zene su odlične za vožnju :hahaha:
Koje zaslužuju naravno ostale u tom rangu izbegavati...

Ja da budem pristojan pa reko ima malo istine:D
Al posto ovo prebacili na ljis jeste tačno.al sto oštećenija roba To lakša za manipulaciju tako da igra igru ta priča.
Hehe pojedine zene su odlične za vožnju :hahaha:
Koje zaslužuju naravno ostale u tom rangu izbegavati...
Sta ce ti ostecena roba i neke olupine i raspandrkuse koje ne vrede nista ? U kom konstruktu nenormalnosti to moze da ima vrednost ?

Back