Gde vam je Mars?

Bora Djordjevic je Skorpija super harizmatican pa Aca Lukas Skorpija super harizmatican

Bora Todorovic super harizmatican

Albert Kami super harizmatican

Nikolo Paganini super harizmatican

Njegos duhovna gromada i harizma

Dostojevski klasicna harizma pa i iz slike mu izbija taj naboj

Tonci Huljic harizmatican

Bora Djordjevic je Skorpija super harizmatican pa Aca Lukas Skorpija super harizmatican

Bora Todorovic super harizmatican

Albert Kami super harizmatican

Nikolo Paganini super harizmatican

Njegos duhovna gromada i harizma

Dostojevski klasicna harizma pa i iz slike mu izbija taj naboj

Tonci Huljic harizmatican

Svi ovi mi se ne dopadaju :ljutko:
Nije ni čudo što nisam bila sa škorpijama ako su ovi harizmatični 😀

Nije isto jer Mars djeluje podsvjesno kao i Mjesec e sada Merkur je racio koji se trudi da drzi Mars pod kontrolom al to rijetko kada uspije jer Mars je mnogo jak za Merkur.

Mars sprovodi u djelo ono sto Mjesec podsvjesno trazi kao kada imas godspodara i slugu.Mars ce predstaviti nagone i energiju nezavisno od Mjeseca ali u vecini slucajeva Mars bez Mjeseca nema svrhu.Ti sve sto meni sada kazes svjesno u svakom postu sta mislis to govori Merkur racio iz tebe a sve sto nekontrolisano izadje iz tebe to je Mars.E sada pitanje je koga slusa Mars da li Mjesec podsvjesni um ili Merkur racio pa logicno da je pod vlascu Mjeseca
Mjesec,Venera-blizanci
Mars-ribe
Ovan-podznak Vaga
Sta me privlaci? 😀

Ko nije harizmatican a zeli da bude a ispada napadan i arogantan a neki i seljoberi cak

Vlado Georgiev Blizanac eeeej Blizanac msm simalticni su ali laki kao perce ne zrace

Sergej Trifunovic Djevica

Zeljko Joksimovic Ovan
Dino Merlin Djevica

Severina Ovan a ispada smijesna
Jk Lav to zeli a ispada napadna

A Skorpija ne zeli da bude harizmaticna ona to jeste ne namece se kao ovi gore slucajevi.Nema potrebe kada nije takva Alen Delon je zivio sam na svom imanju izolovan od kamera i javnosti otudjen od svijeta a svi su jedva cekali da ga snime tu harizmu a on logicno kao svaka Skorpija prezirao zadiranje u privatnost.

Itd...

Najgopodskiji znak je Strijelac,dobri ljudi jako

Skorpija jeste ludacki harizmaticna ali moze da bude i ruralna i urbana i ovakva i onakva jer je znak krajnosti

Strijelac je vec cisto gospodstvo i sarm

Peter Handke Strijelac gospodin
Oliver Dragojevic Strijelac gospodin

A taj Jupiter iz njega izbija kada pjeva Ca ce mi Kopakabana,Honolulu...

Nele Karajlic je Strijelac

Svetlana Bojkovic - Strijelac bas elita

Stevo Zigon npr bas elita

Bred Pit Strijelac gospodin

Miroslav Ilic Strijelac gospodin

Emanuel Makron gospodin

Elita

Poslednja izmena:
Ja ih zamisljam,mislim muskarce ribe 😂,kao neke uvredljive za svaku sitnicu,osjetljive da moras vagati rijeci,bez cvrstine,nekako bezlicne,
one s kojim se ne mozes ni posvadjati nego samo cute i dure se.🙂
Ne bih rekla. Ali možda tako deluju na prvu loptu. Oni su pokupili možda čak i sve najbolje ( ili pak najgore) od muškarca, obzirom da su poslednji znak zodijaka.
Verovatno i jedno i drugo.😁

Back