Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 28.532
Ovnovi imaju Cazanovin sindrom,...valjda zato i imaju dobru prođu kod žena.pravi Ovan je samo kic verzija Skorpije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovnovi imaju Cazanovin sindrom,...valjda zato i imaju dobru prođu kod žena.pravi Ovan je samo kic verzija Skorpije.
ma sve ok..nema potrebe da se izvinjavas...da pijem alkohol, tab bi me banovo svaki dan..
Ovnovi imaju Cazanovin sindrom,...valjda zato i imaju dobru prođu kod žena.
Pa ako nije ljubomoran i ne davi, nije lošKlasican primjer Skorpije ,glumac Alen Njuri
To onda sve objašnjava.Skorpijom u podznaku
To onda sve objašnjava.
Pa ako nije ljubomoran i ne davi, nije loš
Muškarce lože žene u znaku u kome im se nalazi Venera.Dupli strelac, nemam pojma gde mi je mars
Bora Djordjevic je Skorpija super harizmatican pa Aca Lukas Skorpija super harizmatican
Bora Todorovic super harizmatican
Albert Kami super harizmatican
Nikolo Paganini super harizmatican
Njegos duhovna gromada i harizma
Dostojevski klasicna harizma pa i iz slike mu izbija taj naboj
Tonci Huljic harizmatican
Mjesec,Venera-blizanciNije isto jer Mars djeluje podsvjesno kao i Mjesec e sada Merkur je racio koji se trudi da drzi Mars pod kontrolom al to rijetko kada uspije jer Mars je mnogo jak za Merkur.
Mars sprovodi u djelo ono sto Mjesec podsvjesno trazi kao kada imas godspodara i slugu.Mars ce predstaviti nagone i energiju nezavisno od Mjeseca ali u vecini slucajeva Mars bez Mjeseca nema svrhu.Ti sve sto meni sada kazes svjesno u svakom postu sta mislis to govori Merkur racio iz tebe a sve sto nekontrolisano izadje iz tebe to je Mars.E sada pitanje je koga slusa Mars da li Mjesec podsvjesni um ili Merkur racio pa logicno da je pod vlascu Mjeseca
Reci im Paula, nemaju pojma šta su strelčeviMeni su najčešće bili strelci u blizini .. mada i moji Jarčevi umeju biti strastveni ljubavnici. Ozbiljni u svojoj strasti !
Nežan i osećajan muškarac?Mjesec,Venera-blizanci
Mars-ribe
Ovan-podznak Vaga
Sta me privlaci?
Ako osjecajan znaci osjetljiv i placljiv,onda ne.Nežan i osećajan muškarac?
Ne,...nisu muškarci Ribe baš toliki cmizdravci.Ako osjecajan znaci osjetljiv i placljiv,onda ne.
Reci im Paula, nemaju pojma šta su strelčevi
Ja ih zamisljam,mislim muskarce ribe ,kao neke uvredljive za svaku sitnicu,osjetljive da moras vagati rijeci,bez cvrstine,nekako bezlicne,Ne,...nisu muškarci Ribe baš toliki cmizdravci.
Ne bih rekla. Ali možda tako deluju na prvu loptu. Oni su pokupili možda čak i sve najbolje ( ili pak najgore) od muškarca, obzirom da su poslednji znak zodijaka.Ja ih zamisljam,mislim muskarce ribe ,kao neke uvredljive za svaku sitnicu,osjetljive da moras vagati rijeci,bez cvrstine,nekako bezlicne,
one s kojim se ne mozes ni posvadjati nego samo cute i dure se.