andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.007
hoces ako je upleten uranHej,pa stvarno...njemu venera u ovnu...znaci voli zene ovnove,a meni mars u ribama...a on ribe.
Da li cu na forumu naci ljubav svog zivota?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoces ako je upleten uranHej,pa stvarno...njemu venera u ovnu...znaci voli zene ovnove,a meni mars u ribama...a on ribe.
Hej,pa stvarno...njemu venera u ovnu...znaci voli zene ovnove,a meni mars u ribama...a on ribe.
Je li upleten,zna li se sta?hoces ako je upleten uran![]()
Jeste.Je li upleten,zna li se sta?![]()
da ali ga zaobidjiJe li upleten,zna li se sta?![]()
Ko njega šta pita?E,sad me bacate u nedoumicu...manastirka je za,a ti si protiv moje ljubavi sa Jugoslavom.
Mada,ni on se nesto ne izjasnjava.![]()
voli ona mladjeKo njega šta pita?![]()
Malo i jeste mlađi.voli ona mladje![]()
Kad je mladost bila mana?Malo i jeste mlađi.![]()
Piše mu u natalu 80-o godište.Mada,ako Jugoslav nije neki stari ciko,onda odustajem.![]()
Može da bude stranac, druge vere.jel vernik/stranac?
Mars mi je u strelcu. Šta god to značilo![]()
TacnoVolis intelektualne muskarce,ali koji imaju jasan stav i koji su spremni da se posvadjaju sa bilo kim da bi odbranili svoja uvjerenja,poliglote da su intelektualci ali da su iskreni i bez dlake na jeziku
E,pa,dobro onda,moze da prodje...nije maloljetan.Piše mu u natalu 80-o godište.
kako si ti to lepo uvio! a mogao si da skratis u - volis nadobudne pametnjakoviceVolis intelektualne muskarce,ali koji imaju jasan stav i koji su spremni da se posvadjaju sa bilo kim da bi odbranili svoja uvjerenja,poliglote da su intelektualci ali da su iskreni i bez dlake na jeziku
E,pa,dobro onda,moze da prodje...nije maloljetan.![]()
Malo horoskopske zabave.
Kažu da planeta Mars ima najviše veze sa našim seksualnim životom.
Gde vam je Mars u kom znaku i kako ova zanimljiva planeta utiče na vas?![]()