GDE upoznati Ruskinju u Beogradu?

Hemfri007

Zainteresovan član
Poruka
104
Pozdrav drugari,

zanima me GDE bi mogli (mi muški)-da upoznamo Ruskinju mladu ,jel moram da se baš putuje u RussiJA (u moskvu) -,ili ima mesto gde se ruskinje mogu upoznati i u Beogradu? Jel zna neko? Hajde da se Ispomažemo medžusobno,od ovih naših istripovanih koje su umislile da su "boginje koje hodaju među smrtnicima-čiji NI pogled ne zaslužuju a kamoli nešto više(a i to sa prezirom,onako sa visoke visine,-Ionako nema Vajde,fajde...ja sam ze ne zarekao,već ZAKLEO,da ću oženiti Ruskinju ili ništa-da sam imao veze sa našim devojkama-jesam,i meni dosta stresa,drame,nerviranja,svađa,prebacivanja,čak i prevara!
Tako da se više domaćom ponudom ne bih više (narednih 1000 karmi-Života) BAVIO NI TEORETSKI!

Želim,kao i većina normalnih muškaraca/momaka,da upoznam i da se zbližim :) sa PRAVOM ŽENOM ,koja nije samo lepa već je i sve što opisuje glagol ŽENA-Srpkinje to (bar iz mog,ne tako siromašnog iskustva-NISU-,čast isuzetcima.) ,a koliko vidim,čujem tuđa iskustva,čitam,raspitujem se itd,to što tražim - KAO I 99,9999999% MUŠKARACA JESU RUSKINICE,LUTKICE NAŠE PRAVOSLAVNE :-o)

GDE Ih možemo sresti i upoznati,te VILE koje je Bog poslao na planetu zemlju da spasu čovečanstvo i Muškarce,gde gde gde,"dao bih karton vinjaka" ;-)

Woman-talking-on-the-phone-in-Moscow-Russia-1200x853.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ruskinje?
Lik trckara okolo po Beogradu i trazi Ruskinje misleci da je u njima spas.
Da,Baš tako-Doslovno tako, a što,jel misliš da Ruskinjice(sa onim prelepim plavim okicama-blink,blink,malim nnosićima,slatkim facama,njuškicama - kako bi moja pok,baka rekla,fenomenalnim telom i pre svega i iznad svega,ŽENSTVENOŠĆU a ne kao ove naše koje su kao "Braća"-ponašaju se kao likovi-likuše,ni trunke ženstvenosti(opet čast IZUZETCIMA-naravno da ih ima...ali zanemarljivo malo),POGREŠNE za tražiti gde da ih upoznaš i dao bogse još i "zbližiš" sa njom....a kao ne bi,neka 23 godišnja plavušica,sa azurno plavim okicama,izvajanim telom i koja se ne ponaša kao prostakuša koja gleda samo i ISKLJUČIVO kintu,pa ako imaš ,"će da te voledu",a ako nemaš-"kako se usuđuješ da im uputiš pogled a još ako im se obratiš ima da 1-ili Vrište i beže,ili 2-DA te izvređaju javno onako najljigavije i naj jadinje,samo da bi sela u audi koji vozi brat koji oj je isto prišao kao ti...ma jok ,nije joj ni prišao,samo se pojavio...i tako dalje,i tako bliže ...ma....Oćemo RUSKINJE! ( Ja bi organizovao skup sa transparentima) - a ne ove koje se ugledaju na "Farmu","Parove",ili "Zadruge" i slične trovače -već uveliko zatrovanih umova domaćih devojaka/žena Sa Domaćom više J'aime(možda sa Hrvaticom-splićankom,uhh to bi joj ,njam)ali generalno,RUSKINJICA mi treba-da napravimo bebca! I da se "uznemo" :)

Da,Baš tako-Doslovno tako, a što,jel misliš da Ruskinjice(sa onim prelepim plavim okicama-blink,blink,malim nnosićima,slatkim facama,njuškicama - kako bi moja pok,baka rekla,fenomenalnim telom i pre svega i iznad svega,ŽENSTVENOŠĆU a ne kao ove naše koje su kao "Braća"-ponašaju se kao likovi-likuše,ni trunke ženstvenosti(opet čast IZUZETCIMA-naravno da ih ima...ali zanemarljivo malo),POGREŠNE za tražiti gde da ih upoznaš i dao bogse još i "zbližiš" sa njom....a kao ne bi,neka 23 godišnja plavušica,sa azurno plavim okicama,izvajanim telom i koja se ne ponaša kao prostakuša koja gleda samo i ISKLJUČIVO kintu,pa ako imaš ,"će da te voledu",a ako nemaš-"kako se usuđuješ da im uputiš pogled a još ako im se obratiš ima da 1-ili Vrište i beže,ili 2-DA te izvređaju javno onako najljigavije i naj jadinje,samo da bi sela u audi koji vozi brat koji oj je isto prišao kao ti...ma jok ,nije joj ni prišao,samo se pojavio...i tako dalje,i tako bliže ...ma....Oćemo RUSKINJE! ( Ja bi organizovao skup sa transparentima) - a ne ove koje se ugledaju na "Farmu","Parove",ili "Zadruge" i slične trovače -već uveliko zatrovanih umova domaćih devojaka/žena Sa Domaćom više J'aime(možda sa Hrvaticom-splićankom,uhh to bi joj ,njam)ali generalno,RUSKINJICA mi treba-da napravimo bebca! I da se "uznemo" :)
Ruskinja ce te izvredjati tiho.

Ne znam ko se prima na te fore. I to jos Ruskinje. Ako cemo o stereotipima, poznate sponzoruse " rashn brajds".
Ove sto sam upoznao, aj da stavis u dve generalne kategorije.
Jedna je prefenomenalna cool osoba koja se udala za poznanika. Muzika strava-check, segacenje? Double ckechk- divna osoba s merom i neposrednoscu? Tripl check.
Druga kategorija, nadurene ostrokondze u bundama i turbo stiklama- ne prilazi, sevaj, pali, sta hoces od mene - fazon ja se druzim sa oligarhsima.
Poenta: jima nas svakakvih...

Pozdrav drugari,

zanima me GDE bi mogli (mi muški)-da upoznamo Ruskinju mladu ,jel moram da se baš putuje u RussiJA (u moskvu) -,ili ima mesto gde se ruskinje mogu upoznati i u Beogradu? Jel zna neko? Hajde da se Ispomažemo medžusobno,od ovih naših istripovanih koje su umislile da su "boginje koje hodaju među smrtnicima-čiji NI pogled ne zaslužuju a kamoli nešto više(a i to sa prezirom,onako sa visoke visine,-Ionako nema Vajde,fajde...ja sam ze ne zarekao,već ZAKLEO,da ću oženiti Ruskinju ili ništa-da sam imao veze sa našim devojkama-jesam,i meni dosta stresa,drame,nerviranja,svađa,prebacivanja,čak i prevara!
Tako da se više domaćom ponudom ne bih više (narednih 1000 karmi-Života) BAVIO NI TEORETSKI!

Želim,kao i većina normalnih muškaraca/momaka,da upoznam i da se zbližim :) sa PRAVOM ŽENOM ,koja nije samo lepa već je i sve što opisuje glagol ŽENA-Srpkinje to (bar iz mog,ne tako siromašnog iskustva-NISU-,čast isuzetcima.) ,a koliko vidim,čujem tuđa iskustva,čitam,raspitujem se itd,to što tražim - KAO I 99,9999999% MUŠKARACA JESU RUSKINICE,LUTKICE NAŠE PRAVOSLAVNE :-o)

GDE Ih možemo sresti i upoznati,te VILE koje je Bog poslao na planetu zemlju da spasu čovečanstvo i Muškarce,gde gde gde,"dao bih karton vinjaka" ;-)
Нису оне нешто одушевљене србима. Нису ни српкиње али немају друго овде. :lol: па хендлују са картама у руци.

a zasto ne ukrajinke?
lepse su :D

gledam ruskinjice oko sebe..sve nekako niske i zdepaste ali zato ukrajinke grme :D
Pa,da,I Ukrajinke,to se podrazumeva-Rusija,Ukrajina,sve su super,bar ja tako mislim-(Mila jovović-Ukrainka,Mila Kunis-opet Ukrainka),ne zna se kooja je lepša,...kad boljew razmislim,da bre u pravu si,Ukrainka pa Ruskinja :) (sve se nešto otimaju oko nas srba :( )

Pa,da,I Ukrajinke,to se podrazumeva-Rusija,Ukrajina,sve su super,bar ja tako mislim-(Mila jovović-Ukrainka,Mila Kunis-opet Ukrainka),ne zna se kooja je lepša,...kad boljew razmislim,da bre u pravu si,Ukrainka pa Ruskinja :) (sve se nešto otimaju oko nas srba :( )
Prvo i prvo. Nemate pojma.

Ni priči nisu po lepoti našim ženama!

Ima ih pun k. urac ovde, i uglavnom su fuj te ukrajinke. A I Ruskinje isto.

Ja sam za domaće pi. cke 😁

Ja sam svaku Ruskinju video sa nekim Rusom. Da li je momak, drug ne znam.
Isto sam i ja Zamjetio,Uvek su "u paru" ,ebem li ga,valjda su im to momci,muževi,braća...u svakom slučaju,nikad nisam video da SAMA ruskinja(otkud znam da je ruskinja ,ako ide sama-onda ne priča samo ide :) ,idu sa njima da ih paze od NAS ,da ih ne ukrademo,ili će pre biti ,da imaju živi štiti koji odbija svaku mogućnost prilaska od strane Ne Rusa :( ...da,to sam ITEKAKO primetio u knezu recimo...jbg verovatno je i u klubovima ,izlaze sa tim istim likovima i BLOCK,....qq..pa šta da radimO!?! Mislim ,MI koji bi ,da se "Družimo"sa njima...možda da upišem kurs ruskog ,ali tamo tek nema ruskinja(ukrainka)....moja bivša zna par ruskinja,ali su 1-Zauzete,2-Nikakve,male,debele,ružnjikave-ali umeju da pišu kodove i skripte za komp....šmrc...jadni mi koji bi hteli SOVJETSKE CURICE! Tamare,Maše,KAtje,Nine,Tatjane,Anje,Ekatarine(sem u pesmama :) ... Ja bih da se volem sa jednom plavokosom ,plavookom,Sovjetskom Mačkom,a u pozadini se čuju balalaijke,dok se grlimo i ljubimo i vatamo(kao U žikinoj dinastiji kad Nikola kojo "Ljubaviše sa malom "Nastašom"-koju igra mala Gala Videnović :) MA GDE DA naidem ruskinJu-Ukrainku,ili da idem u Ruskaja Dom u Balkanskoj?

Pozdrav drugari,

Знаш како брате тешко да постоји нека разлика у култури и понашању нас и Руса и наших и њихових девојака... Они су врло европеизирано и позапађено друштво, поготово ови у СРБ. Разочараћеш се јер су исте као и наше девојке, сиг да је исти однос нормалних и таквих "што гледају као богиње међу смртницима"

Најтоплије ти предлажем да ако већ желиш неку која није нарочито "модерних схватања", покушаш да упознаш неку нашу са КиМ. Чуо сам да су у генералу то добре девојке

Pozdrav drugari,

kake sad veze ima veroispovest ?

Back