Oprostite sto upadam ovako ali tema je zanimljiva pa resih da dobacim koju rec cisto da procaskamo o temi i predhodnik koji je napisao jednostavno osvemu pomalo ali da se drzimo teme sto je veoma bitno...
Ovako zivotno iskutvo nas cine jacim kada godine odmaknu jer okrenuti se za proslim vremenom koje je bilo i ostalo za nama samo nam moze doneti neku vrstu tuge u nama samima.Idealan muskarac mnogi ce reci ne postoji jer kada bi ga trazili i na spoljni izgeld koji je prvi korak ka magnetizovanju zenskih ociju na nekog muskarca nedaju nam za pravo da kazemo na sav glas da je on onaj pravi.Jeste kada se gleda sa naseg stanovista muskog dela populacije i mi sami bi voleli da smo idealni a to je od licnog izgleda ....ravan stomak ,,srednjegradjeni misici visina iznad 185cm kosa uvek oprana ,leprsava,telo mirisljavo ,ten uvek bronzan[isuncan]...oci vesele ...karakter cvrst ...zubi belicasti ...itd ...itd.......Kada bi smo mi svi mogli biti takvi puni love ...tj .nezavisni ...sa lepim autom....onda i nasi licni prohtevi se sire tj traze sebi ravne pratilje ....idealnost ....ali dali se uvek i moze naci nesto tako ...ne jer nikada sve kockice nece se sloziti na pravo mesto ko sto mi zelimo ......jer nece biti ne momenta ,ni nacina ....Moje licno misljanje je treba drzati neku sredinu tj .oredjeni nivi gde ces samog sebe pronaci i biti jak na tim pozicijama ..........jedan mali savet pripadnicama lepseg pola u odabiru muskarca nosite se jedno misli koja moze posluziti u mnogim segmentima zivota ''''''JEDNOSTAVNOST JE NAJBLIZA SAVRSENSTVU''''....razmislite pa se javite ....