Где су? Шта раде ?

• Začetnik teme Začetnik teme Blau
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Blau

Iskusan
Poruka
6.756
2yozn6w.jpg

Где су и шта раде ваши партнери и партнерке из младих дана,памтите ли их ? Дал вам у сан сврате,јел вам шаљу захтев на фејсу? :D
Ајд,за времена прошла....

nesto bih volela da ostanemo ko i do sad
e mozhda nekad da bude neshto ko poklon, znate kad sretnete tako nekog iz proslosti i taj susret mozda i kratak to je nekako to, posle i ne morate da se vidite, onako nesto ste sebe zaboravili i to vam dodje kao nova doza
a sve ostalo... ma :I

ne znam brate nekako su sve propale kad ih pogledam uvati me neki jad da nije mozda zbog mene? :lol:

- - - - - - - - - -

znas kako, pre mene uvek budu zivahne al posle mene, kad prodju godine, ne znam. nisam pametan.

al dobro su, hvala na pitanju. kako su tvoje?

Како која брале,по нека је успела у животу..нека преживљава,а неке су у тешкој ситуацији...шарено као и ово време данашње.
Некако ми је увек мило са њима застати,попричати,неке још засијају онако као у ноћи пуној месеца жељне наших не тако давних дана...да се понове,да се догоде као и онда не предвидиво,не планирано.

Једаред кад сам полазио Отаџбини дуг дати,пар дана пре тог свечаног чина једна мала постаде изабраница мог срца,цео војни рок је јадна била уз мене,знао сам и оног трена кад се пробудим у пола 6 у мемљивој спаваони са браћом по оружју,увек ме је чекао њен топли смс,касније њен чаробан глас...а ја је оставих због неке друге чим сам се белом граду вратио...

Тешки су часови нас мушких примерака ове расе,грешни смо брате,много.

2yozn6w.jpg

Где су и шта раде ваши партнери и партнерке из младих дана,памтите ли их ? Дал вам у сан сврате,јел вам шаљу захтев на фејсу? :D

hahahahah kakva slika

sa velikom većinom sam u dobrom odnosu

jedna mi je mahala pre neki dan na ulici dok ju je momak držao za ruku (on nije video to)

druga mi pošalje smsove s vremena na vreme

itd.

2yozn6w.jpg

Niko ništa ne šalje, zamisli, a ja opet sve znam...:mrgreen:

Šalu na stranu, živi jesu...a da li su zdravi, sretni, nasmejani i voljeni...pa, to oni najbolje sada znaju gde su u tim segmentima ili nisu, znaš...valjda sve to nekako u zavisnosti, šta su radili od svog života, kako su su loptali s mojim, i tako...:mrgreen:

Sada da uozbiljim, živi jesu, a kako im je...valjda svima po zasluzi.

Ko je bio fer i korektan, taj u meni zna, da do kraja njihovog i mog života, imaju podršku, pomoć, razumevanje i prijateljstvo. Bilo kad. Jer su to zavredili svojim nekadašnjim ponašanjem.

Ko to nije, i ko je hteo svojom naraFi, da mu bude drugačije...molim lepo...Ja sam ih poslušala i priuštila im to zadovoljstvo..:mrgreen: ; u mom umu ne postoje za mene. Vode se kao nestale duše. Mrtvi ljudi.

Kad pogledam, kako živiš...tako i (do) čekaš. Nije ovaj narod bio lud, kada je izmišljao takve izreke. Ne, ne...

:hvala:

Back