Gde su prve ljubavi

CHERISH

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.808
malo romantike,dosta smo se hvalili koliko i kako se keksamo.:mrgreen:
Da li znate sta se desava sa vasim prvim ljubavima,gde su,sta im se u zivotu izdesavalo,da li se uopste zapitate po nekad,secate li ih se uopste.iz ovog ugla i sa ove vremenske distance secate li se zasto ste ih voleli?

Da li znate sta se desava sa vasim prvim ljubavima,gde su,sta im se u zivotu izdesavalo,da li se uopste zapitate po nekad,secate li ih se uopste.iz ovog ugla i sa ove vremenske distance secate li se zasto ste ih voleli?

Secam ga se... nisam ostvarila tu vezu, i ne kajem se.
Sada ne osecam nista prema njemu.

Posle srednje skole je otisao u Englesku na studije.
Vratio se i zaposlio u nekoj firmi + radi sa studentima na nekom privatnom fakultetu u Bg.

Definitivno raskinuo sa dugogodisnjom devojkom.

Zato sto je bio poeta, nezan, pozitivan i zabavan.

...prave i krive ljubavi...svaka koja je iza nas, to je bilo sezonsko...
...pravu treba vajati
zalijevati
jutrom pokraj nje biti
dok se probudi
a onda
stazama ljubavi
ali tako ozbiljno
kao slonovi kad idu na zadnji put...
...to je,- t a k o ...

Naravno da se sećam zašto mi je bio tako čaroban i dragocen. Znam gde je i šta mu se dešava, čujemo se povremeno, za moj i njegov rođ, ostali smo u kontaktu. Nije među nama bilo nikakvih trzavica i zle krvi, a dugo smo bili zajedno, tokom cele srednje škole, to je tada izgledalo kao večnost. Setim ga se kad čitam Miku Antića, jer on jeste bio ona mera po kojoj sam znala ko me voli... Ali to su nežna sećanja, na vreme kada smo bili klinci.. uvek mi izmame osmeh.. Ništa što bi predstavljalo opterećenje ili smetnju mom životu...

pa mozda pre simpatije, mozda i ljubav... neke sam pratila preko neta neko vreme, sad ne vidim tviter
a neke dobro da ih nema
mada vecinu ljudi mozes gledati preko neta, zavisi koliko otvore profil
ako treba jednu osobu da izdvojim, nismo u kontaktu, ako treba neka veza kao prva ljubav, pa ne znam mozda se zavrsi

nemam neki posebno romanticno secanje prema prvoj ili bilo kojoj bivsoj ljubavi, bilo zavrsilo se i tako...o svima znam manje vise nesto, osim o jednom. zasto? nemam pojma, negde moras da krenes da ucis o ljubavi i sta to tebi znaci...pa krenes od necega sto ti se cini da bi moglo da bude to i onda ucis kroz taj proces. elem, romanticna sam uvek i iskljucivo samo prema poslednjem tj aktuelnom.

Neke da,,,
Neke sretem ponekad..Ali ona prva i prava (tako sam mislio onda) neznam........ nista o njoj :roll:
klinci ehh :)

:heart:
Ova tema me je podstakla da duboko razmislim o mom zivotu. Bas sam razmisljala danas i shvatila sam nesto. Imam nekoliko prvih ljubavi. Jednostavno za njih sam osetila ljubav prvi put. Moja prva ljujbav je bio jedan decko kada sam imala sest godina. On je imao 19 godina i bas je bio sladak. Ja sam bil u skolici i stalno sam ga pomatrala kada je isao na posao. Imao je super motor i pusio je. Stalno je bio okruzen drustvom. Ubrzo sam se i ja ukljucila u njgeovo drustvo. On je bio zaljubljen u mene, ali kao ja sam mnogo mladja i sl. Posle se ozenio i imao je dvoje dece. Umro je od side, posto je radio kao zigolo za starije zene. To smo saznali kasnije. Moja druga prva ljubav je bio moj ucitelj u skoli. bila sam cetvrti razred. Sa njim sam imala i prvi poljubac sa jezikom. Otkrili su nasu vezu, pa su mu dali otkaz i ne znam sta je bilo. Znam da se razveo zbog toga. Trebalo je da ide i u zatvor, ali je nekako izbegao. Zamislite, samo zbog poljupca? Volela sam ga jer je bio sladak i pametan. Pricao je lepe price. Ipak, danas ne verujem da bih bila sa njim.... Jao, moram da idem, dosao mi verenik, mozda cu nastaviti, imam jos nekoliko. :heart:

..ima muža inžinjera pred kojim je karijera i mesto u društvu visokom...
..tako nekako..
...sada se setih bore čorbe " a gomila dečurlije gledala me iz avlije i pitala se šta mi je
i šta ja tražim tuuuuu"
.."da to sam ja da da da to sam ja malo sam se promenilaaaaaaaa"...

Poslednja izmena:
joooooj dje me nadje
jasta da se secam, voleo sam je 4 godine, a zaljubio se na prvi pogled, od tih ociju su mi klecala kolena, od njenog glasa sam treperio, od njene blizine sam mogao da poletim, sa njom sam citao ljubane romane i zajedno smo isli u biblioteku po suncanom, ali sneznom danu
nju sam prvu poceo da sanjam, a jedini dwo dana koji je imao smisao, bio je onaj kada smo zajedno...
a, onda smo poslu u peti razred i ja sam se zaljubio u knjige, a ona u slavisu
udala se, mislim da nije dovrsila knjizevnost, radi u trafici, pravimo se da se nepoznajemo, cak i kad nam se pogledi sretnu

Mislim da je je tu prvu ljubav nemoguce zaboraviti. Valjda zato sto je prva. Sve je novo, cudno... Posle su manje vise samo reprize.
Odrasli smo i ziveli u istom kraju jako dugo pa smo se i posle druzili i opstali kao prijatelji. I dalje se cesto cujemo, redje vidjamo. Nismo nikad pokusali da obnovimo vezu na bilo koji nacin.

Back