Ova tema me je podstakla da duboko razmislim o mom zivotu. Bas sam razmisljala danas i shvatila sam nesto. Imam nekoliko prvih ljubavi. Jednostavno za njih sam osetila ljubav prvi put. Moja prva ljujbav je bio jedan decko kada sam imala sest godina. On je imao 19 godina i bas je bio sladak. Ja sam bil u skolici i stalno sam ga pomatrala kada je isao na posao. Imao je super motor i pusio je. Stalno je bio okruzen drustvom. Ubrzo sam se i ja ukljucila u njgeovo drustvo. On je bio zaljubljen u mene, ali kao ja sam mnogo mladja i sl. Posle se ozenio i imao je dvoje dece. Umro je od side, posto je radio kao zigolo za starije zene. To smo saznali kasnije. Moja druga prva ljubav je bio moj ucitelj u skoli. bila sam cetvrti razred. Sa njim sam imala i prvi poljubac sa jezikom. Otkrili su nasu vezu, pa su mu dali otkaz i ne znam sta je bilo. Znam da se razveo zbog toga. Trebalo je da ide i u zatvor, ali je nekako izbegao. Zamislite, samo zbog poljupca? Volela sam ga jer je bio sladak i pametan. Pricao je lepe price. Ipak, danas ne verujem da bih bila sa njim.... Jao, moram da idem, dosao mi verenik, mozda cu nastaviti, imam jos nekoliko.