Gde su nestali komunisti?

veroljubvw4.jpg

Jeste. Šta ja imam sa tim kokošarom?!

Mali izvod sa ove gore plakate:

10) SUD U HAGU
- UGASIĆEMO GA!

12) S VEROM U BOGA I NAROD

Otkad su to komunisti počeli da veruju u boga?!

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

a jebbbote šta je sada ovo?!?!?!

kad ne mogu ni komunisti biti do kraja....uaaaaaa

sad vjerujem, sad ne vjerujem...ako treba i u vanzemaljce...:tajna:

Poslednja izmena od moderatora:
I ja se to pitam. Komunisti su nestali iz jednog,kranje prirodnog razloga,izumrli su. Kod nas su 99% komunista bili ljudi od 70 godina pa nagore. Ne popularnost komunisticke ideje tj. Marxove ideologije je dovelo do toga da nikoga ne interesuje ta ideologija. Do toga je doslo po mom misljenu zbog toga sto su ideju komunizma propagirali pogresni ljudi tj. ljudi koji su zeleli samo vlast i iz komunizma primenjivali samo one stvari koje su im odgovarale. Npr. diktatura proleterijata,nacionalizacija i ostalo.Zbog tih ljudi i zbog velike propagande kapitalistickih zemalja je doslo do toga da vise ne postoji ideja socijalne pokrestacke snage koja je potrebna u svakoj drzavi da bi i oni siromasni dobili nekakav zivot.Komunizam,po meni,nije politicka ideologija vec ideologija ljudi koji zele samo bolje da zive i to je trebala da ostane. Komunizam ne treba da vlada, ali je potrebno da postoji kao neka frakcija ili organizacija gradjana koji su nezadovoljni svojim statusom u drustvu.Samo da napomenem da je ideja sindikata je proistekla iz komunizma,sto znaci da se komunizam ne treba zadrzati samo na sindikatima vec da bude jedna ideologija mladih ljudi i onih koji su socijalno i drustveno na zadnjoj lestvici u svakoj drzavi.Imam ideju da stvorim takvu organizaciju koja nece ucestvovati ni u jednoj vlasti ali ce uvek vrsiti pritisak na vlast da bude vece socijalne pravde.Svedska,koja je najbolje uredjena zemlja na svetu,koja ima socijalni program koji svaka drzava zeli,ima u sebi dosta komunizma ali samo sto se tice drustva.Ideja svetske revolucije i nacionalizacije je prevazidjena jer u krvi coveka je da tlaci i vlada nad drugim ljudima. Zbog toga je komunizam kao politicka ideologija utopija i nemoguca ali je moguca kao pokret za socijalnu pravdu.Hvala ocekujem odgovore i komentare na ovo moje "lupanje"!!!:D

Back