vladimird
Zainteresovan član
- Poruka
- 187
Interesuje me gde su nestali stari komunisti,skojevci... Zar nemaju nikakvu svoju partiju?
Posto sam se razocarao u SPS sad trazim novu ljubav

Posto sam se razocarao u SPS sad trazim novu ljubav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me gde su nestali stari komunisti,skojevci... Zar nemaju nikakvu svoju partiju?
Posto sam se razocarao u SPS sad trazim novu ljubav![]()
Posto sam se razocarao u SPS sad trazim novu ljubav![]()
Njih možeš da nadješ ispred pošte početkom svakog meseca. Može da se desi da nekog pobrkaš sa autentičnim četnikom iz tog doba, ali nije bitno. Ebe se njima i za komunizam i za monarhiju. Došli u red da uzmu pare i namire stan i struju a za resto para da kupe babomicin 500mg i dedokur 1000mg
pa vjerovatno u redovima DS-a..!
Znaci i NKPJ je sa SPS-om...E ***, preko glave mi je SPS-a. A ko su SKOJ?(ne mislim na stare SKOJ-evce) oni su omladina NKPJ?
Cekaj bre, koji se to Rankovicevac uglavio u DSS?
Pa ja sam totalno van tokova.
A zato im je sve u crvenoj boji...![]()
Malko vi mene svi zzzzzzzzzz...![]()
pa ne rekoh staljinisticko-rankovicevskog tipa onako ideoloski ne mislim da su bili licno sa njim uostalom davno je on otisao ,npr. rahmetli Nikola Milosevic ,pa bivsi ministar pravde Stojke Vinjak , pa Sloba Samardzic a da ne govorim o crnogorskoj mafiji oko Kostunice copavom Jocicu ,Radu Bulatovicu i onom Nikitovicu to zaselo gore nego 45. ,ko sto su i u DSu sve sami "stambolicevci " a nijednog pravog Stambolicevca nema ,Cekaj bre, koji se to Rankovicevac uglavio u DSS?
Pa ja sam totalno van tokova.
Misiš zajebavamo?
Pa evo da ti napišem gdje su:
-U "proevropskom bloku".
ETO, to je to![]()
kod DSSa je staljinizam sublimiran sa Ljoticevom ideologijom tako da je nastao jedan potpuno neprirodni Kentaur