Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.012
Najnovije istrazivanje ..
Da ne traze preko leba pogaču
Da ne traze preko leba pogaču

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To moze da vazi za grudi.a ima li neka tabela sa tezinama, kilogramima?
pa nije isto muskarac metar osamdeset sa 56 kile i metar odamdeset sa 90 kičeTo moze da vazi za grudi.
Jel mi pricamo ovde o kurcevima ili o telesnoj tezini?pa nije isto muskarac metar osamdeset sa 56 kile i metar odamdeset sa 90 kiče
pa imas kitu od 19 santima ali tanku nikakvu, a imas i neku od 17 ali debelu i masivnu, kad je utera dobro zadihtuje i popuni unutra da svetlost ne može da uđeJel mi pricamo ovde o kurcevima ili o telesnoj tezini?
Kakve veze ima telesna tezina sa velicinom polnog organa, apsolutno nikakve.
Moja kita je sasvim dobra i po duzini i obimu.pa imas kitu od 19 santima ali tanku nikakvu, a imas i neku od 17 ali debelu i masivnu, kad je utera dobro zadihtuje i popuni unutra da svetlost ne može da uđe
zato ti kažem, bitna je masa, dužina puta obimMoja kita je sasvim dobra i po duzini i obimu.
Sve je bitno i velicina i tehnika i da covek zna da pogodi te zone, to je najvaznije jer dzabe alatka ako ne zna da rukuje njome.zato ti kažem, bitna je masa, dužina puta obim
ni rukovanje nije bitno ako nemas zenskuSve je bitno i velicina i tehnika i da covek zna da pogodi te zone, to je najvaznije jer dzabe alatka ako ne zna da rukuje njome.
To moze da vazi za grudi.
Nisam ja rekao tvrde sise ali volim kad ih ima.Нису битне тврде сисе, већ оне што иду према горе, као против авионски митраљези.
Те ми увек упадају у очи, а често и у уста...![]()
Nisam ja rekao tvrde sise ali volim kad ih ima.
ni rukovanje nije bitno ako nemas zensku
znam na 2 pede rastojanja imas i sise i usta i mindžuМале женице су добре...за лако и ергономско руковање
Koristiš samo jednu ruku i ne istežeš seznam na 2 pede rastojanja imas i sise i usta i mindžu
Ti se bas razumijes u kite dobro situirani gospodinepa imas kitu od 19 santima ali tanku nikakvu, a imas i neku od 17 ali debelu i masivnu, kad je utera dobro zadihtuje i popuni unutra da svetlost ne može da uđe
ne budi ljubomoranTi se bas razumijes u kite dobro situirani gospodine
i pijan ces nesto potrefitiKoristiš samo jednu ruku i ne istežeš se![]()
liči na cenovnik u dinarima u eurima i u procentima