Memnom
Elita
- Poruka
- 19.987
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi ovako: sve sto je valjalo na Ani preslo je na krstaricuJesu li bolje ribetine
na Krstarici ili na Ani?
Iskustva, saveti, preporuke...
Gejevi stop.![]()
Aj jesi li napravio nalog. Čekam te kod AneVid ti to. Odo i ja tamo. To ko dva racuna u banci da imas.
eh da i ona, tu je i bokas..kontam nakon marie sto si napiso bocka da je to vockica od vrabca..od urednica milica..zatim lolalolita, peccavi, zatim samo njegova..Tacno nju. Ima i Madamx ako se nije udala.
Nisam nikada bila na Ani. Mislim da bi mi bilo dosadno.
Ja ni ne znam koji nasi forumi jos postoje.
Nisam jos. Ne znam sad kako da se infiltriram.Aj jesi li napravio nalog. Čekam te kod Ane![]()
I naravno Vanja.eh da i ona, tu je i bokas..kontam nakon marie sto si napiso bocka da je to vockica od vrabca..od urednica milica..zatim lolalolita, peccavi, zatim samo njegova..
Nateraćeš me da se opet registrujemkosooka vapi za ceznjom i niko od beogradjana da je izvede na dejt..
Sta dobijas kad ukrstisVidi ovako: sve sto je valjalo na Ani preslo je na krstaricu
Naravno, duso pametna.@Raznosač pica , mislim da bi naslov trebalo da s epromeni na Gde su bolje ribe, a ne ko su... jer to ko su trazi opis ribe, a ovo je vise gde. m?
Govori u svoje ime!Sa Krste, ofc...!
Ove druge i nzm kako izgledaju.
Govori u svoje ime!
![]()
Ok. Moracu da se odlogujem.nemoj ici na teme m-z odnosi..postat ces *****...idi dole pri dnu foruma caskanje i zabava, ima tema slike forumasica, cak i tema slike trudnica..al to vidis samo ko registrovan..
ко је Ана?Jesu li bolje ribetine
na Krstarici ili na Ani?
Iskustva, saveti, preporuke...
Gejevi stop.![]()