Ima tamo i normalnih žena, ali one što daju savete na muško-ženske odnose su šou.Na Ani ako kazes nesto kao musko odmah si kriv kao musko kako je smelo to da uradi devojci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tamo i normalnih žena, ali one što daju savete na muško-ženske odnose su šou.Na Ani ako kazes nesto kao musko odmah si kriv kao musko kako je smelo to da uradi devojci.
Na te što daju savete na mž odnose mislim.Ima tamo i normalnih žena, ali one što daju savete na muško-ženske odnose su šou.
Niste vi ovdje te sreće pa da me se kutarišete tako lakoOstace ti ta tamo
Niste vi ovdje te sreće pa da me se kutarišete tako lako![]()
Predsednika drzave.mesne zajednice?
Jesi li se postavljao? Jel nasrću?nemoj ici na teme m-z odnosi..postat ces *****...idi dole pri dnu foruma caskanje i zabava, ima tema slike forumasica, cak i tema slike trudnica..al to vidis samo ko registrovan..
Ne bih da zezam nekog, vec da ne znam nikog.ajmo se skupa registrirat da ti dam upute. izaso sam malo iz tog bleja po forumi s curom u dvojcu al nije losa fora
Ma mi tebe volimo, samo bi malo da te menjamo da budes jos bolja.Niste vi ovdje te sreće pa da me se kutarišete tako lako![]()
Nece, znas zasto?
Ako je stanje na Ani ovakvo kako opisuju tebe ce te Amazonke oterati u roku od dva dana.![]()
Ma dobra je Beba. Kao mod totalno nenametljiva.Ma mi tebe volimo, samo bi malo da te menjamo da budes jos bolja.
Zasto?Nece, znas zasto?
I bre covece ti ko da si u vojsci.Ma dobra je Beba. Kao mod totalno nenametljiva.
Ok su nam modovi i Tab je mekan. Bas.
Zato sto bih tamo bio finjak i skrouz ozbiljan i onda bi im osvajao srcad pricom o ljubavi o emocijama o konekciji o tome kako prosto ne mogu da budem sa osobom ako nema ono nesto da klikne. Ali necu, jer mi nije uzbudljivo.Zasto?
I bre covece ti ko da si u vojsci.
A dobar je kapetan. Nekad zaeban al fer.
Izdrzao bi tako 3 dana.Zato sto bih tamo bio finjak i skrouz ozbiljan i onda bi im osvajao srcad pricom o ljubavi o emocijama o konekciji o tome kako prosto ne mogu da budem sa osobom ako nema ono nesto da klikne. Ali necu, jer mi nije uzbudljivo.
3? Vrv pola sata i poceo bih da kolutam svetlecim crvenim ocima i okrecem glavu 360 stepeniIzdrzao bi tako 3 dana.![]()
naravno...ma pun inboks sisa osto..Jesi li se postavljao? Jel nasrću?
Ove naše su bolje i po to pitanju.naravno...ma pun inboks sisa osto..![]()
cekaj, ja sam mislio da se u Republici Srpskoj bira parlament a ne presednik.Predsednika drzave.
Bambi živi u Austriji.cekaj, ja sam mislio da se u Republici Srpskoj bira parlament a ne presednik.
Prvo mi na pamet pade Troja.Brate koja je naj riba ovde na forumu?
Nisam pratio u poslednjih par godina.