- Poruka
- 49.962
Нисам ту 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да ли је договорено да Дунав остане плав?Bila na uspešnom radnom sastanku sa ministarkom @Ната Ли na Dunavu

vazda bioда Дунав остане плав?

i gde je taj izvestaj?

to ja tako

ma jok, nego ne citam u nazad

Evooooi gde je taj izvestaj?
Извештај са првог изванредног радног састанка Председнице Кабинета Кики и Министарке за богзнашта Ната Ли
Радни састанак председнице и министарке организовало је Сунце, а дочекао их је Дунав обучен у гардијско плаву униформу, мирно и достојанствено их је испратио погледом до места састанка.
Радни састанак је почео малим инцидентом, наиме министарка је, стандардно талична, села на једину столицу на тераси на којој је заборављен јастук натопљен целоноћном кишом.
Мало скакања, мењања столице, проналажење положаја да Сунце осуши фармерке и мајицу, није спречило добро расположење.
Радни састанак је протекао у конкстрактивној , ведрој и пријатељској атмосфери, са главном поруком да
форумашица мора бити здрава
бит
бит
бит
бити здрава, бити здрава
мора, мора, мора.
Донет је и закључак да Дунав мора остати наш и плав, макар му довукли друге реке да помогну, можда чак и море.
Отворена су и нека нова питања о којима ће морати детаљније да се расправља на наредним редовним радним састанцима.
На Дунаву јамачно.

znaci ministarka zavrsila sa mokrom goozom
jel predsednica duvala da osusi?

Przar?вратила сам се из врања, провела са унуком неколко дивних дана
а и кафане су им екстра

Зашто брееј
Ту сам, дежурна ноћас.