- Poruka
- 545.951
Vesićuuuuuuuuuuu loži breee, inače ćeš završiti u Sibiru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па ти хоћеш да он остане овде?Vesićuuuuuuuuuuu loži breee, inače ćeš završiti u Sibiru![]()

Па ти хоћеш да он остане овде?
Ма не треба да ложи, нека га протерају северно од Владивостока.
Нешто попут Ђурића... врло се надамNemam ja šta da želim ili ne, to što vi mislite da će biti poslat negde, ja ne verujem...
najbolji kadrovi esenesa i treba da nas predstavljaju u svetu.Нешто попут Ђурића... врло се надам
Нешто попут Ђурића... врло се надам
Чувај се брееPrvi put na Dunavu posle propadanja u šaht, nogica izdržala pešačenje![]()
Чувај се брее
Можда се сударимо који пут.![]()
Може једно службено возило на ову страну. Ил још боље да тебе довезе на моје парче Дунава.Gde si bre Nato, taman htedoh da pošaljem svoje lično obezbeđenje u potragu![]()

Може једно службено возило на ову страну. Ил још боље да тебе довезе на моје парче Дунава.![]()
moj je ceo Dunav...odstranite ove padobrance
alo obezbedjenjemoj je ceo Dunav...odstranite ove padobrance
![]()

Шоу сте![]()

alo obezbedjenjemoj je ceo Dunav...odstranite ove padobrance
![]()
Станите девојке, полако.. ?Šta je bre ovo, odjednom svi počeše da mi svojataju moj Dunav?![]()
Ех сад.. Нећемо тако. Тамо у Немачкој де извире нико се не бије око тога чији је и пусте га вамо ка нама..Ako je Dunav nečiji ovde, onda je moj i braniću ga iz svih oruđa i oružja![]()
![]()

Станите девојке, полако.. ?
Ја сам написала парче Дунава , а не цео..
Једна клупа и да бленем у воду..
Ех сад.. Нећемо тако. Тамо у Немачкој де извире нико се не бије око тога чији је и пусте га вамо ка нама..
А ви одма оћете се бијете ?
![]()

ja plivala sa keja od hotela Djerdap...do...cinilo nam se pola do Rumunije...Šta je bre ovo, odjednom svi počeše da mi svojataju moj Dunav?
Otkud tvoj Dunav grebo? Nisam videla nijednu tvoju fotku Dunava
Ti si samo na Savi tj. Adi...
I ja sam uvek ovde pisala : moje parče Dunava
Ali pošto greba hoće da se grebe za ceo Dunav, ne dam iz inata![]()
сестро!Кики, имам и своју клупу на Калемегдану!
![]()

Mozes da ne das kolko oces....ali prosto, nisi merodavnaI ja sam uvek ovde pisala : moje parče Dunava
Ali pošto greba hoće da se grebe za ceo Dunav, ne dam iz inata![]()
Ух, добро је. Ја реко оћете и оданде да ме протератеMa na Kališu uzimaj sve slobodno![]()