причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
ево, грдим мачка
безобразник
безобразник
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ево, грдим мачка
безобразник
Јес' да знамо за баба Марту, али сада је април...

Idemo na Yahoo on je stariji i pouzdaniji.
Idemo na Yahoo on je stariji i pouzdaniji.
E pa Yahoo je bukvalno najstariji search engine kao sto je MySpace znatno stariji od fejsbuka i tnjitera sto kaze bmaxa…Ne sećam kad sam poslednji put koristila Yahoo...
E pa Yahoo je bukvalno najstariji search engine kao sto je MySpace znatno stariji od fejsbuka i tnjitera sto kaze bmaxa…
Промена.Globalno zagrevanje ili hlađenje?![]()
рачуна на лепе очи ће се извуче....нема то код менеA gde taj lepotan da bude bezobrazan![]()

рачуна на лепе очи ће се извуче....нема то код мене![]()
Па.. ту сам
Прозори су на источној страни, купам се у сунцу док пијем кафицу и свира радио.![]()
Па.. ту сам
Прозори су на источној страни, купам се у сунцу док пијем кафицу и свира радио.![]()

ево, радујем се дивном јутру и размишљам које ћу цвеће сутра да садим у жардињере...окаснила сам овог пролећа али - било је хладњикаво, неће ништа сметати да посадим током викенда.

Какав бре снег бре?Nisi okasnila oni i dalje najavljuju neki sneg![]()

кики, опусти се малоNisi okasnila oni i dalje najavljuju neki sneg![]()

Ја бих пробао, макар да видим како то дрво изгледакики, опусти се мало
мада, можда посадим и неке семенке екстра љуте паприке, сачувала сам их....јужноамеричка сорта....да видим да ли ће да успе
прошле године их је садила моја другарица у чачку, јер има у дворишту куће места...исте семенке које сам накупила током сезоне. дивно су успеле - јели смо љуто дуго дуго..... али, то је башта, она уме са биљкама итд...код мене нема ни баште нити умем нешто са биљкама, а имам мачка који је стручњак да све разхебе.Ја бих пробао, макар да видим како то дрво изгледа![]()

кики, опусти се мало
мада, можда посадим и неке семенке екстра љуте паприке, сачувала сам их....јужноамеричка сорта....да видим да ли ће да успе

mozda ko seseljov nos?а и волим што ми је греба лајковала горњи пост...ал не волим кад помислим шта би рекла кад би видела ког су облика те паприке![]()