- Poruka
- 128.672
a?
a sta je radio za te pare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a?
koji kvar je bio?Ma jeste me odrao, ali ne žalim se, stvarno je radio, nije stao, da je bio neki drugi ostavio bi mi posao nezavršen...
Ovo je neka firma pa sreća imaju više radnika, pa je došao još jedan sa jačom mašinom...
pu pu, skoro uvek sam imala srecu sa majstorima......ali, vise ni u snu ne bih svoje majstore preporucivala nekom...pa sto ne zoves grebine?
ti uvek pozoves nekog koji dere.
pu pu, skoro uvek sam imala srecu sa majstorima......ali, vise ni u snu ne bih svoje majstore preporucivala nekom...
eto, skoro dadoh poznanici kontakt sa mojim elektricarem, izali se na njega samo takobila sam sokirana, zatecena i bilo mi neprijatno.....
nznm da li je sve to tacno sto mi se izalila, ne mogu da verujem, ali za svaki slucaj - bolje da se ne mesam
pozdravi komsiju, isti je ko jaTako i moj komšija koji mi je prošli put preporučio onog što me odrao za ventil, bilo mu neprijatno, iako sam mu ja rekla da
nije on kriv, on se osećao krivim...pa mu sad nije do nikakvih preporuka iako zna majstore.
Зато што синоћ беше -2.Vesić još loži, radijatori tooopliiii![]()
Зато што синоћ беше -2.
Нисам такав ранораниоц, то не знам... Погледао сам око 1 ујутруBilo je -5 jutros oko 4
Ја реко' да те похвалимJa više nisam ni ranoranilac, već nesaničarka![]()
tebi sigurno ne, raspricacestajni..
nece da kaze![]()
a i sto ce uskoro 3.04.Зато што синоћ беше -2.
cuh od nekih, kupili caj od industrijske konoplje, pomoglo im. Ima u apotekama i zdravoj hraniNema...