Gde ste?

liiiii kikišaaaa
1.gif

sobzirom da sam skoro kompletno renovirao kupatilo i znam cene, malo mi je mnogo 100 evra za neki vodoinstalaterski rad..
osim ako ti nije rusio zid i menjao cevovod u zidu

pa sto ne zoves grebine?

ti uvek pozoves nekog koji dere.
pu pu, skoro uvek sam imala srecu sa majstorima......ali, vise ni u snu ne bih svoje majstore preporucivala nekom...
eto, skoro dadoh poznanici kontakt sa mojim elektricarem, izali se na njega samo tako:eek: bila sam sokirana, zatecena i bilo mi neprijatno.....
nznm da li je sve to tacno sto mi se izalila, ne mogu da verujem, ali za svaki slucaj - bolje da se ne mesam

pu pu, skoro uvek sam imala srecu sa majstorima......ali, vise ni u snu ne bih svoje majstore preporucivala nekom...
eto, skoro dadoh poznanici kontakt sa mojim elektricarem, izali se na njega samo tako:eek: bila sam sokirana, zatecena i bilo mi neprijatno.....
nznm da li je sve to tacno sto mi se izalila, ne mogu da verujem, ali za svaki slucaj - bolje da se ne mesam

Tako i moj komšija koji mi je prošli put preporučio onog što me odrao za ventil, bilo mu neprijatno, iako sam mu ja rekla da
nije on kriv, on se osećao krivim...pa mu sad nije do nikakvih preporuka iako zna majstore.

Back