Gde ste?

@tab503 upiši se da te ja ne upisujem :rotf:
yes sir raise your hand GIF by Digital Pratik ™

ju gosn platan ti si poslednja osoba na svetu od koje bih očekivala da voli fudbal...
Нисам рекао да сам уопште гледао утакмицу :whistling:
Али ми резултат одговара :aha2:

Ако би се кладионице обрисале, да не постоје уопште, можда би то поново био частан спорт. Можда.

Ипак сам ја још увек навијач, али не тако као раније да "скачем до плафона" по потреби.

Само није рекао које године...

Него, веровали или не, скоро сам видео неку статистику о просечним платама по разним општинама у Србији. Први је Врачар са неких 118 хиљада и кусур - такорећи 1000 евра.
Па ако имамо бар двоје који раде у породици, то је 2000. За годину дана је 24000.
И нека ту буде бар неко од пензионера, могуће је догурати до 30000 евра прихода за годину дана.

Па опет је 10000 уштеде много... баш много - а узео сам најбољи пример у Србији, код других то може да буде двапут теже.

receno je porodica, znaci zena + muz + deca
to jeste realna cifra.. oko 800€ mesecno
to su ti zbirno prosecne plate muza i zene.
Табе... Није речено "укупан приход породице" него "уштеда".

Колико неко треба да зарађује да би уштедео 800 евра месечно? И над чим то, уопште? Па нисмо у Лондону ваљда?!?

Табе... Није речено "укупан приход породице" него "уштеда".

Колико неко треба да зарађује да би уштедео 800 евра месечно? И над чим то, уопште? Па нисмо у Лондону ваљда?!?
Zato je tab napisao

treba ga pitati da li to znaci da ce ljudi ziveti besplatno godinu dana?

Zato je tab napisao
Ма превише је, не може да се сабере толико много како год узмеш.

Моји трошкови су били пре неку годину око 20000 месечно само да постојим на адреси. Сада је и више, не много.
Инфостан, кабловска, струја, телефони... То је и сада испод 200 евра, мислим да није толико поскупело.

Све то да ми поклоне (нема шансе)... па...

А опет, ако је некоме то наведено 800 евра месечно, па треба да буде поклоњено и мени и њему... па... Лакше тај плаћа тих 800 него ја ових 200, то сам сигуран.

Back