- Poruka
- 545.190
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav nocni rad ,penziju sa benificiranim stazom !
ja sam ti bukvalista....Bravo! Lutajući reporter![]()
Па нећемо ваљда 20 година да проведемо тамо?i ako te ne ubiju vlaga i promaja onda hoce redukovani program ishrane
Sta da ti kazem. Ponesi svece sibice ne ljuti se covece i konzerviranu hranu i spremi se na sve.Вло сам задовољан резултатом дербија
Па нећемо ваљда 20 година да проведемо тамо?![]()
@tab503 upiši se da te ja ne upisujem![]()
i nad popom ima pop
ju gosn platan ti si poslednja osoba na svetu od koje bih očekivala da voli fudbal...Вло сам задовољан резултатом дербија
Па нећемо ваљда 20 година да проведемо тамо?![]()
i nad popom ima pop![]()
Нисам рекао да сам уопште гледао утакмицуju gosn platan ti si poslednja osoba na svetu od koje bih očekivala da voli fudbal...
Само није рекао које године...
sobzirom da vecina toliko potrosi za godinu dana, treba ga pitati da li to znaci da ce ljudi ziveti besplatno godinu dana?
sobzirom da vecina toliko potrosi za godinu dana, treba ga pitati da li to znaci da ce ljudi ziveti besplatno godinu dana?
receno je porodica, znaci zena + muz + decaNisam baš sigurna da je u pitanju većina...
receno je porodica, znaci zena + muz + deca
to jeste realna cifra.. oko 800€ mesecno
to su ti zbirno prosecne plate muza i zene.
Табе... Није речено "укупан приход породице" него "уштеда".receno je porodica, znaci zena + muz + deca
to jeste realna cifra.. oko 800€ mesecno
to su ti zbirno prosecne plate muza i zene.
Zato je tab napisaoТабе... Није речено "укупан приход породице" него "уштеда".
Колико неко треба да зарађује да би уштедео 800 евра месечно? И над чим то, уопште? Па нисмо у Лондону ваљда?!?
treba ga pitati da li to znaci da ce ljudi ziveti besplatno godinu dana?
Ма превише је, не може да се сабере толико много како год узмеш.Zato je tab napisao