Gde ste?

Da li je neko ovih dana pristupao poreskom preko e-uprave i kako?
Opet su nešto menjali :dash: ne može više kao ranije, nešto novo traže :dash:
Šta će meni elektronski potpis za pristup poreskom???
Не би требало да траже електронски потпис... он има своју намену, коју ми обична публика нећемо тако често користити. Друго је за фирме...

Колико знам, било је довољно да се има приступ са употребном телефона. После прилично сложеног имена, блиској ит-јевцима али је обичној публици, сада се зове мобилна апликација. То би требало да ради. Бацих поглед почетком маја, све је било ок.
Па ако су нешто мењали... Видећу од куће.

Не би требало да траже електронски потпис... он има своју намену, коју ми обична публика нећемо тако често користити. Друго је за фирме...

Колико знам, било је довољно да се има приступ са употребном телефона. После прилично сложеног имена, блиској ит-јевцима али је обичној публици, сада се зове мобилна апликација. То би требало да ради. Бацих поглед почетком маја, све је било ок.
Па ако су нешто мењали... Видећу од куће.
Uspela sam, ali...

To je bilo potrebno za samo registraciju na epravu, a sad se ulogujem na epravu pa odem na usluge>finansije>lokalna poreska admin i dobijem ovo

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Ja umesto samo da kliknem na lpa-gov.rs, ja čitam ova Uputstva za potpis i klaud itd... :dash:
Ipak sam uspela, ostalo nije važno. :D

I to je Pozitiva za ovo jutro :D

Ако остану довољно дуго, гледаћеш серије без превода :whistling:

Ne gledam nikakve serije, a ovi su već radili tu izolaciju pa kad je krenuo potop u BG nije izdržala...
Ne zadržavaju se dugo, par puta dođu, inače rade za tog komšiju...mislim na nekoj građevini, pa ih
on pošalje malo tamo, malo vamo...

Back