Gde ste njega-nju upoznali....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svoju prvu ljubav valjda u skoli a sadasnju sam upoznao sasvim slucajno. Krenula je sa mojom drugaricom na neku svirku a ja sam sedeo na stepenicama ispred SKC-a i pio pivo posto nisam imao novca da udjem i one naisle, drugarica me upoznala sa njom, tamo-vamo sele samnom i tu ostali celu noc, sledece vece smo se smuvali i evo, tri i po godine smo zajedno! od toga 2 godine zajedno zivimo :)

preko cheta...kamerisala sam se sa njim, pila martini iz flase i cestitala mu rodjendan....e tako je pocelo...par meseci razgovora, njegov dolazak u Suboticu da se upoznamo...i dan danas pamtim njegove ochi....niko nema tako sjajne...otisao je, za tri nedelje smo se videli u Bg i ljubili se satima...i deo mene ce ga voleti zauvek....

neko reche gore...
"u kafani..."
i
"presreo me u kafani"...

e tako i mene.
hteo da me napije i da me odvuche u krevet...

a onda se desilo da sam ja njega napila i odvukla u krevet...
al` ne da se ebemo, nego chisto da legne chovek poshto se odr`o. :D

kasnije mi je rekao, da me je tada kresnuo, kasnije ne bi hteo da bude sa mnom, a verovatno bi mislio da nisam materijal za zzenidbu...

ovako sam samo ispala najgora shljokara...
:D

Gde ste i kako upoznali svoju prvu ili sadasnju ljubav...:heart:
Prva ljubav desila se na igralistu ispred zgrade....davno je bilo, ali to uzbudjenje kakvo sam tad imala kad bi ga videla nikad vise ne moze da se oseti...platonski a tako slatko....Zadnji i veoma drag covek i ja sreli smo se na koncertu grupe "Deep Purple" ...nekad u skoli divila sam se Gillanu i mastala...nisam ni slutila da cu bas zahvaljujuci njemu da sretnem nekog ko mi je ulepsao zivot....

sto se tice prvih i onih izmedju ljubavi...bilo pa proslo..
sadasnju sam upoznala pre par godina..
upoznao nas moj bivsi decko, inace njegov poznanik..
i posle vise godina ne vidjanja i retkog vidjanja, javljanja u prolazu...
sudbina umesa svoje prste..
on se preseli u moj grad i tako to krene..
trebalo je momka upoznati sa novim gradom, mestima za izlazak,
gde da kupi najbolji burek...

Back