Gde ste njega-nju upoznali....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Упознали смо се на клупама испред СД Карбурма.
Приметио сам је неколико месеци пре тога, а те вечери сам ишао до Дома јер сам ишао да се видим с једним од колега. Он је био с неким већим друштвом ту и ја сам им се придружио. И тако сам глуварио с њима неколико сати, скоро до три ујутру...
Након тога сам почео чешће да долазим тамо увече...
Те прве вечери најупечатљивија ми је била њена дрскост, није је занимало ко је с друге стране, упустила се у вербални дуел са мном сигурна у своју снагу...
И те вечери сам јој оћутао...
Друге вечери се наставило и поново сам оћутао...
Трећег дана сам је тако укопао да је поцрвенела као булка...
Тад сам јој пред десетак људи рекао да сам јој пре тога попуштао зато што ми се свиђа што ју је потпуно збунило...
Након тога сам је мувао још седам месеци...
Ево, заједно смо 5 година, 4 месеца и 2 дана...

u vanacijanskoj diskoteci u novogodisnjoj noci. . imao sam zarin kaput na sebi. . prisao sam stolu za kojim je stajala hodom koji je cepao beton medju nama, samouvereno sam je pogledao u oci i snishodljivo pitao -oprostite, mozete li ostaviti moj kaput na stolicu. . da. . dacete mi broj?? ne dolazi u obzir. . mislio sam na broj garderobe . .

Gde sam je upoznao...?
c110.gif

U prašumi Amazonije...:lol:
Pa u gradu iebem ga...ispred kafića...

Čo'eče...:eek:
a ja živim s ubeđenjem da od cyber romanse nema ni C...:lol:

Sad sam deplasiran...

Od tri najduze veze koje sam imala u zivotu, 2 sam upoznala preko neta. Prvu, pre 8, 9 godina, preko drugaricinog kompa (nisam ni imala tad svoj komp), nisam uopshte imala nameru da trazim dechka u tom trenutku...dogovrili se da se vidimo na pivu...druzili se mesec i po dana...smuvali se i bili godinu i po zajedno...
Sadashnju ljubav...ovde preko neta...dugi telefonski razgovori koji su trajali par nedelja....pre toga smo se znali par meseci sa krste, ali nismo bili u kontaktu...Opet je sve pochelo bez ikakve zadnje namere, jer smo u 2 razlichita grada, ali jbq, puklo je, morali smo da se vidimo...bez obzira na razdaljinu...smuvali se...i vec godinu i mesec dana smo zajedno...i tako...

Od tri najduze veze koje sam imala u zivotu, 2 sam upoznala preko neta. Prvu, pre 8, 9 godina, preko drugaricinog kompa (nisam ni imala tad svoj komp), nisam uopshte imala nameru da trazim dechka u tom trenutku...dogovrili se da se vidimo na pivu...druzili se mesec i po dana...smuvali se i bili godinu i po zajedno...
Sadashnju ljubav...ovde preko neta...dugi telefonski razgovori koji su trajali par nedelja....pre toga smo se znali par meseci sa krste, ali nismo bili u kontaktu...Opet je sve pochelo bez ikakve zadnje namere, jer smo u 2 razlichita grada, ali jbq, puklo je, morali smo da se vidimo...bez obzira na razdaljinu...smuvali se...i vec godinu i mesec dana smo zajedno...i tako...

Zanimljivo je to upoznavanje preko kompa...

Back