Joya!
Aktivan član
- Poruka
- 1.041
Moonjo,ja mislila da si zensko, nekako mi Grom onako muzevnije..
Sorry!
Ili si ipak zensko sto voli zensko?
Sorry!Ili si ipak zensko sto voli zensko?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sorry!

- U muzickoj skoli.Zvanicno smo se upoznali nakon 6 godina od kad sam ga prvi put videla.Posle 3 godine smo se smuvali i bili zajedno 10-ak i kusur.
- pa na forumu,naravno

o kojoj epohi govorimo?![]()

pa i mnei je to lepo, mislim, svakako mnogo zdravije, opustenije, lepse, pozitivnije od mnogih drugih stvari (cadjave mehane nisu bas tako preporucljive za zdravlje), samo nisam znala da to jos postoji.
posle se vidjali sluchajno po gradu,pa poceli da se druzimo i tako....Gde ste i kako upoznali svoju prvu ili sadasnju ljubav...![]()

Sadashnju ljubav sam upoznala ovde...na krsti...

Čo'eče...
a ja živim s ubeđenjem da od cyber romanse nema ni C...
Sad sam deplasiran...
Od tri najduze veze koje sam imala u zivotu, 2 sam upoznala preko neta. Prvu, pre 8, 9 godina, preko drugaricinog kompa (nisam ni imala tad svoj komp), nisam uopshte imala nameru da trazim dechka u tom trenutku...dogovrili se da se vidimo na pivu...druzili se mesec i po dana...smuvali se i bili godinu i po zajedno...
Sadashnju ljubav...ovde preko neta...dugi telefonski razgovori koji su trajali par nedelja....pre toga smo se znali par meseci sa krste, ali nismo bili u kontaktu...Opet je sve pochelo bez ikakve zadnje namere, jer smo u 2 razlichita grada, ali jbq, puklo je, morali smo da se vidimo...bez obzira na razdaljinu...smuvali se...i vec godinu i mesec dana smo zajedno...i tako...