ГДЕ СТЕ МИШоВИ ???

Уопште не улазим у разлоге због који се неко у Србији одлучује ДА НЕЋЕ (ЗЛУ НЕ ТРЕБАЛО) ДА И ОРУЖЈЕМ БРАНИ СВОЈУ ДРЖАВУ И НАРОД - ја само покушавам да нађем решење. За професионалну војску треба огроман новац кога Србија нема, и мислим ако већ неко хоће да седи кући и држи се за мамину сукњу - бар нека ЦАЛНЕ 490 $ да би војска штитећи и његов мишији живот могла то да учини.

ja se npr ne mogu oteti dojmu da je profesionalna vojska daleko jeftinija i bolja od obične.

za profi vojsku trebaš puno manje vojarni.
dakle te prostorije i zemljište mozeš iskoristiti u razne svrhe, npr u osijeku se dio vojarne predaje fakutetima koji pate od nedostatka prostorija.
vojni poligoni se mogu dati u najam seljacima i samim ti me finacirati vojsku.
kod nas se npr plaćalo 100 kn cca 25€ mjesecno rocnicima pomnozi to puta x tisuca rochnika dobit ces placu za dio profi vojnika.
osim toga bojna sprema profi vojske je uvijek u visem nivou od obicne.
profi vojnici imaju i bolji borbeni moral od mnostva balavurdije skupljene s ulice (figurativno) kojima je u glavi sve samo ne puska i rov

ja se npr ne mogu oteti dojmu da je profesionalna vojska daleko jeftinija i bolja od obične.

za profi vojsku trebaš puno manje vojarni.
dakle te prostorije i zemljište mozeš iskoristiti u razne svrhe, npr u osijeku se dio vojarne predaje fakutetima koji pate od nedostatka prostorija.
vojni poligoni se mogu dati u najam seljacima i samim ti me finacirati vojsku.
kod nas se npr plaćalo 100 kn cca 25€ mjesecno rocnicima pomnozi to puta x tisuca rochnika dobit ces placu za dio profi vojnika.
osim toga bojna sprema profi vojske je uvijek u visem nivou od obicne.
profi vojnici imaju i bolji borbeni moral od mnostva balavurdije skupljene s ulice (figurativno) kojima je u glavi sve samo ne puska i rov

vojni analiticar?

Back