Gde ste lavovi?

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ćao svima! I ja sam takodje Lavica... ali ne bih bila lavica kada se ne bih bar malo pobunila: ono što mislim da se nepravedno pripisuje Lavovima je egoizam, bilo u emocijama bilo materijalno(kad Lav "ima" imaju svi) lavovi se daju maksimalno. Ono što ne podnose i ne opraštaju je ravnudošnost......

lyon69:
:roll: uh, malo mi je lakse. Cinilo mi se da su mi neki kablovi u glavi pogresno povezani :|
Ne razumem se previse u horoskop, znam da su lavovi prilicno slicni po mnogim osobinama ali sam hteo da cujem imate li i vi ostali taj "klik" posle koga ide praznina.

Pozz svima

To se i kod mene dogadja, a pošto vidim i kod drugih onda mi je lakše!!
Uglavnom se taj "klik" desi kada me neko veoma razočara, pa posle toga ta osoba za mene kao da više ne postoji, nikakvih emocija nemam.

Ne,mi nismo egoisti.Mi samo najvise volimo sebe i to je prirodno.Ali dajemo sebe drugima nemilice dok se ne desi taj ,klik'.Lavovi su dobrocudni i velikodusni.Vole decu i zivotinje,nikada ne napadaju slabije a vole da budu na svom Tronu.Ono sto je kod nas najbolje,a ima toga...ehej...je da nismo zlobni niti pokvareni.A ako nas prevare i jako povrede,onda ricemo i zube pokazujemo.Mi lavice smo divlje ali ipak samo mace.
Pozdrav svim lavovima

hoće li neko od vas lavova napisti malo o vašim lošim stranama? ne poznam vas baš mnogo, uglavnom kad i upoznam nekog lava oduševi me na prvu, i znam sve o vašim vrlinama ali zanima me malo i o manama...ako vam nije problem

malla-malla:
hoće li neko od vas lavova napisti malo o vašim lošim stranama? ne poznam vas baš mnogo, uglavnom kad i upoznam nekog lava oduševi me na prvu, i znam sve o vašim vrlinama ali zanima me malo i o manama...ako vam nije problem

ma mi smo ti bwe savrseni,kraljevi,na vrhu sveta ;)
imam ja jednog druga lava koji nikad nije prihvatio da ima bilo koju manu na sebi....... smatra se bozjim savrsenstvom...........
to valjda dosta govori.............

MadonnaGirl:
ma mi smo ti bwe savrseni,kraljevi,na vrhu sveta ;)
imam ja jednog druga lava koji nikad nije prihvatio da ima bilo koju manu na sebi....... smatra se bozjim savrsenstvom...........
to valjda dosta govori.............
haha...baš me lijepo nasmija. ma vi lavovi stvarno ste čudo, koliko god katkad bili umišljeni i arogantni ljudi vas ipak jako vole :wink:

Podznaci
Lav/Ovan
Ovaj tip ljudi je prek,nagao,agresivan i opasan.Imaju potrebu da budu primećeni i da se ističu.Večiti optimisti,ljudi aristokratskog izgleda i držanja koji vole da komanduju i vladaju.Privlače pažnju velikom ambicijom.Ako imaju loše aspekte,mogu biti opasni tirani,diktatori i egoisti koji svojim radom i preteranim ambicijama ruše sebe i druge u životu.Zbog potrebe za dominacijom dolaze u sukob sa drugima.

Ma, imate vi lavovi svasta nesto... Najvise mi se svidja neki,ne umem bolje da opisem,nekako ispunjen pogled, a ne neki prazan,istrosen... znate na sta mislim... ukratko, zaljubljena sam u jednog neodoljivog lava...mnogo mi je lepo... :-)

lyon69:
Nego lavovi i lavice, imate li i vi ostali onaj "klik" kad vas neka osoba razocara, izgubite poverenje u nju ili izneveri pruzenu sansu i kad jednostavno prema njoj prestanete da osecate bilo sta. Meni se desava da ne mogu da osetim cak ni sazaljenje, jednostavno sam surovo hladan, nekako slepo ravnodusan a ne mogu nista protiv toga. Osoba kao da prestane da postoji. Ne osecam zelju da se svetim, niti osobi zelim nesto lose, jednostavno ne osecam nista.
Tu osobinu ne volim kod sebe, ali ne mogu nista protiv toga. Ili toga kod vas nema?

Uf, da. I to me bas nervira. Ali, recimo da imam sjajnu osobinu a to je da se nikada nikome ne svetim. Valjda zato sto sam mirne prirode i svaka svadja me izbauje iz ravnoteze pa se uvek trudim da i ako me neko povredi da se okrenem na drugu stranu. Ne gubim vreme na isterivanje pravde i tako neke slicne fore. Nastavim dalje kao da nista nije bilo, a na toga ko me razocara udarim veliki X - i vise ne postoji i naravno postajem ravnodusna.

Isto tako jedna sjajna osobina - ne znam da li je imate i vi ostali Lavovi? Imam samo cetiri prijatelja u zivotu. Oni su uvek uz mene i kada sam "gore" i kada sam "dole", daju mi podrsku, kritikuju me, naucili su me svemu u zivotu i samo su mi oni vazni. Kada sam bas bila pala u jednom periodu, uzdigla sam se posle bas teske krize u koju sam zapala, karte su se okrenule i bukvalno sve sto sam dotakla islo mi je od ruke. Bas tada sam tim prijateljima koji su sve vreme bili uz mene na razne nacine pokazivala koliko ih volim i koliko sam im zahvalna. To cinim i sada. Ne biram nacin da im ukazem postovanje od sitnih iznenadjenja do nekih krupnijih stvari... Kada nekoga stavim u srce a pritom je to obostrano za mene granica ne postoji. Zato i imam malo ali vrednih prijatelja i ljudi koji me okruzuju. :wink:

Sto se tice osobine da se nikome ne svetim,imam je i ja.Ali sto se tice isterivanja pravde,to se sigurno ne poklapam sa tobom.Ne razumem nepravdu,i uvek se trudim da je iskorenim. Ali ne mogu da promenim svet...

A prijatelji.I ja imam 4 iskrena prijatelja koji su uvek bili uz mene.Mnogo ih volim i ja im to svakodnevno pokazujem.Kad nekog volim u stanju sam da ruku stavim u vatru za njega.........Volim strastveno,bas kao lavica i prijatelje,i muskarce i sve ljude na planeti.........Mada me cesto razocaraju,ali navikla sam........

MadonnaGirl:
Sto se tice osobine da se nikome ne svetim,imam je i ja.Ali sto se tice isterivanja pravde,to se sigurno ne poklapam sa tobom.Ne razumem nepravdu,i uvek se trudim da je iskorenim........

E a vidis meni to nedostaje ceo zivot. Uvek cu radije popustiti nego da budem u raspravi. A volela bih da mogu drugacije. Uzasavam se svadja i rasprava. Radije i prihvatim krivicu, cak i kad nisam kriva nego da isterujem pravdu. To je Sizifov posao za moj ukus a zivot samo jedan. Ista fora je i sa nestrpljivoscu. Nepodnosim nestrpljive ljude i koji hoce odmah sve po svaku cenu. Kada me neko pozuruje kao da me ubija. Znaci to ne dozvoljavam nikome, po cenu i da zakasnim uopste me ne zanima, sve cu uraditi na tenane i kako sam zamislila u suprotnom - ne postojim, odmah sam izbacena iz ravnoteze. Takodje, svi ljudi koji drame i stvaraju paniku u mom okruzenju su u startu prekrizeni - ne postoje! Mislim da sve moze da se kaze i uradi na jedan fin i diplomatski nacin. Bolesno volim kompromis a znam da me je to mnogo puta kostalo u zivotu, ali ja ne umem drugacije... :wink:

cao, jos jedan clan u krdu lavova-- lav/skorpija primetila sam da ove kobinacije ima cesto na ovom sajtu... pa ne znam dal je ovo dokaz sujete i egocentrizma, kad toliko imamamo potrebu da pricamo o sebi....? POZDRAV SVIMA i pitanje kako prezivljavate ovog Saturna, meni se u globalu nista ruzno ne desava, samo me ponekad tako pritisnu crne misli i destruktivne emocije da se jedva izborim za dah... ali nada zadnja umire, skoro ce i taj septembar
jos jednom pozdrav svima

Obozavam lavove...Svaki mali detalj u vezi njih,muskih i zenskih,meni nema neshto shto je kod njih loshe,cak i njihove najgore mane su meni simpaticne....Dzinovi od ljudi..Oce malo '' Me Myself and I'' simptom da su ostali tu da im ugadjaju, jer su poput pauna shepure se i vole da ima se dive....Ali kad to i jesu ;)
A onda kad ne obracash paznju na njih i kad se ne osecaju King of the Castle onda se nadure kao mala deca...opet taj ''gledaj me gledaj me '' osobina...
ali zato kad vide da neko dira slabijeg od sebe popizde i zastite ga....I onda kako ne voleti to simpaticno egoisticno stvorenje....a kako su tek zastitnicki nastrojeni prema svojoj porodici i zeni,ko na njih krene iz mesta je najebo..
I muski kad krenu da budu bossy....

Leos:heart:

Poslednja izmena:

Back