MISIJA
Zainteresovan član
- Poruka
- 148
DOBAR SI LAVE-tako treba i ceni to sto si takav jer je ispravno osecanje!!!lyon69:Evo i mene. Pozdravljam sve ostale lavice i lavove. Da, ima puno istine u opisu osobina. Najsmesnije mi je kad me pitaju : "Vi lavovi volite da budete u centru paznje?" Obicno odgovorim da ja ne volim ali se nekako uvek nadjem.
Da, stitim slabije, mogu da razumem sve ako mi se lepo objasni, mogu da oprostim mnogo puta, ne volim da povredjujem ljude, ako moram, branim se ili napadam bas kao lavznaci naglo i brutalno, zato obicno dajem sansu da se neko povuce a da ga ne povredim, primam izvinjenje ako je iskreno i ako to uradim nikad ne "nabijam na nos" greske koje sam oprostio, ne volim zimu, pored mene se ljudi uvek lepo zabavljaju, umem da slusam druge, za prijatelje bih ucinio sve, kad nekog prihvatim prihvatim ga sa svim osobinama i losim i dobrim....
Nego lavovi i lavice, imate li i vi ostali onaj "klik" kad vas neka osoba razocara, izgubite poverenje u nju ili izneveri pruzenu sansu i kad jednostavno prema njoj prestanete da osecate bilo sta. Meni se desava da ne mogu da osetim cak ni sazaljenje, jednostavno sam surovo hladan, nekako slepo ravnodusan a ne mogu nista protiv toga. Osoba kao da prestane da postoji. Ne osecam zelju da se svetim, niti osobi zelim nesto lose, jednostavno ne osecam nista.
Tu osobinu ne volim kod sebe, ali ne mogu nista protiv toga. Ili toga kod vas nema?
VOLELA BI DA SAM KAO TI - to mi nekako fali.
Samo tako mozes biti svoj na svome!!!