Gde ste lavovi?

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LAV/BLIZANCI
Ovaj tip ljudi je prek,nagao,agresivan i opasan.
Imaju potrebu da budu primeceni i da se isticu. Veciti optimisti,ljudi aristokratskog izgleda i drzanja koji vole da komanduju i vladaju.Privlace paznju velikom ambicijom.
Ako imaju lose aspekte,mogu biti opasni tirani,diktatori i egoisti koji svojim radom i preteranim ambicijama ruse sebe i druge u zivotu. Zbog potrebe za dominacijom dolaze u sukob sa drugima!!!

poznajem jednu lavicu koja mi se bukvalno gadi. toliko je prepotentna bez imalo pokrica, toliko je samoziva ( ni sa kim ne moze jer uvek mora da bude glavna) ne preza ni od cega da bi ostvarila cilj, misli da je sve dozvoljeno, a ako joj se argumentovano suprotstavis - posle izvesnog vremena dignes ruke jer ne vredi ubedjivati se s budalom. zbog toga sto svi dizu ruke jer nemaju zivaca da se ubedjuju s njom ona i uspeva na poslu, a sto se tice privatnog zivota- svi muzevi su joj pobegli iz razumljivih razloga. oblaci se smesno i neprimereno godinama tako da izaziva podsmeh i privlaci paznju, ali joj to ne smeta -naprotiv-misli da je neodoljiva! Ima veliki visak kilograma a misli da je vitka- krezuba je ali ne skida namesteni osmeh s lica jer misli da ima neodoljiv osmeh- ma cudo jedno- svima dize pritisak.

ah jos i to da dodam- ne preza od otimanja tudjih muzeva toliko da cak angazuje i vracare, sa rukovodiocima spava samo ako oni hoce, i iz toga izvlaci korist, a sto je najuzasnije- proklamuje da tako treba!

nije meni uzela muza, dovoljno sam pametna da prozrem njeno licemerstvo...
toliku narcisoidnost bez pokrica nisam vise nigde videla. poznajem mnoge lavove ( muske, zenske),
imaju potrebu da se isticu, ali obicno imaju i pokrica, ovo je tezak izrod.

Evo i mene. Pozdravljam sve ostale lavice i lavove. Da, ima puno istine u opisu osobina. Najsmesnije mi je kad me pitaju : "Vi lavovi volite da budete u centru paznje?" Obicno odgovorim da ja ne volim ali se nekako uvek nadjem.
Da, stitim slabije, mogu da razumem sve ako mi se lepo objasni, mogu da oprostim mnogo puta, ne volim da povredjujem ljude, ako moram, branim se ili napadam bas kao lav :) znaci naglo i brutalno, zato obicno dajem sansu da se neko povuce a da ga ne povredim, primam izvinjenje ako je iskreno i ako to uradim nikad ne "nabijam na nos" greske koje sam oprostio, ne volim zimu, pored mene se ljudi uvek lepo zabavljaju, umem da slusam druge, za prijatelje bih ucinio sve, kad nekog prihvatim prihvatim ga sa svim osobinama i losim i dobrim....

Nego lavovi i lavice, imate li i vi ostali onaj "klik" kad vas neka osoba razocara, izgubite poverenje u nju ili izneveri pruzenu sansu i kad jednostavno prema njoj prestanete da osecate bilo sta. Meni se desava da ne mogu da osetim cak ni sazaljenje, jednostavno sam surovo hladan, nekako slepo ravnodusan a ne mogu nista protiv toga. Osoba kao da prestane da postoji. Ne osecam zelju da se svetim, niti osobi zelim nesto lose, jednostavno ne osecam nista.
Tu osobinu ne volim kod sebe, ali ne mogu nista protiv toga. Ili toga kod vas nema?

Helena33, naravno ne ulazim u razloge zasto si to resila, ali ako si ti odlucila da prekines, ne znam kako ocekujes da on primarno zali zbog toga sto te je izgubio a sekundarno da zali sto je ostavljen. Da je situacija obrnuta, verujem da bi i ti osecala isto.

Ako dobro pogadjam, ti si blizanac u horoskopu. Kao sto za vas preteruju kad kazu da ste dvolicni lazljivi i prevrtljivi tako i za lavove preteruju kad kazu da su ocajno sujetni. Ima i takvih naravno i meni su smesni. Ja na primer nisam toliko u tom opisu "osobe koja boluje da bude u centru paznje, trazi kraljevski respekt i tretman, kojoj mora da se neumereno laska itd... Cak bez greske prepoznam pravi kompliment od praznog laskanja. Sujete ima, ali ima je svaki covek koji u zdravoj meri ceni sebe i upravo oni koji najvise negiraju svoju sujetu, po mom iskustvu su najsujetniji. Ja moju ne negiram.

Lavovi su u sustini vrlo jednostavne zverke za rukovanje :) malo ulozis u njih mnogo ti vrate. Pozz

Back