milosobilic
Aktivan član
- Poruka
- 1.593
Poslednjih dana cesto zapitam sebe gde je granica, vodi li sampouzdanje u gordost, a manjak istog u apatiju i nemabicioznost, kako znati pravu meru stvari?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od gordosti do sujete jedan korak.
To su kompleksi.pa kad mnogo mrzis druge sto su bolji ili dobri to je neka frka u pitanju, a to je valjda dobro dok mozes da kontrolises
Gordost i jeste vodjena sujetom, ali sta je sa samopouzdanjem?
Naravno da nisam mislila na tacno postavljene granice, u milimetar. Eto mene zanima, kako covek da zna kad je prevrsio meru u jednom ili drugom pravcu.па требало би бити уметник и знати јасно границе, оне најсуптилније. истински, свако би могао осетити тачку када из здравља прелази у болест, али ко се још тиме бави?
Ali kako?![]()
I meni se nametnulo ovo pitanje iz verskih razloga, a trenutno sam u situaciji kad mi je samopouzdanje neophodno.Meni vera pomaze u tome.
Naravno da nisam mislila na tacno postavljene granice, u milimetar. Eto mene zanima, kako covek da zna kad je prevrsio meru u jednom ili drugom pravcu.
Naravno da nisam mislila na tacno postavljene granice, u milimetar. Eto mene zanima, kako covek da zna kad je prevrsio meru u jednom ili drugom pravcu.
U pravu si, verovatno jeste tako, mada ume covek u teskim trenucima da pomesa samopouzdanje i gordost...ценим да, кад би се запитала то у било којој ситуацији, одговор би нашла баш у себи.
могуће је препознати је. чим се сладиш успесима које постиже твоја индивидуа, улазиш у гордост. све док си у оквирима решавања животних ситуација које захтевају твоје ангажовање и то радиш са успехом, прихватајући и пораз и победу, ти си на путу изградње самопоуздања.
I to je tacno, mada razlika izmedju samopouzdanja i samopostovanja postoji.Gordost je kada te ljudi vide kao nadmenu osobu i ako osete da se postavljas iznad ljih
Samopostovanje je nesto drugo od ponosa...
- - - - - - - - - -
Obiccno se pogresno samopostovanje poistovecuje sa ponosom...
Ponosna osoba i nema dobro samopostovanje pa je nadeomescuje ponosom
tesko je naci meru mora covek sam to osetiti
Mnogo pamtenih misljenja procitah ovde.I kako ide odvajanje samopouzdanja od gordosti?![]()
U pravu si, verovatno jeste tako, mada ume covek u teskim trenucima da pomesa samopouzdanje i gordost...
E da, a ja sam majstor komplikovanja.tezak je zivot, a jos komplikovaniji ako pokusava da se poslozi i prepozna sve sto nas zanima
I to je tacno, mada razlika izmedju samopouzdanja i samopostovanja postoji.
Gordost i jeste vodjena sujetom, ali sta je sa samopouzdanjem?
- - - - - - - - - -
To su kompleksi.
jeste ali je povezano
imas kompleks nize i vise vrednosti
Vec je o tome pisanoUzrocno-posledicno.
A koji dominiraju?
![]()