BLAJBI
Ako predpsotavimo da dusa postoji - gde se ona KRIJE?
U srcu?
U mozgu?
U skupu celija ili u jednoj celiji?
Одлична питања сте поставили и покушаћемо да вам помогнемо онолико колико можемо...
Дакле, Душа је бесмртна, супер-интелигентна и свезнајућа, повезана је са Душама свих људи, у вибрационом смислу пребива на нивоу Духовног Плана, према опису особа које имају отворено Треће око сферичног је облика пречника 2 метра, а састоји се од духовних енергија боје старог злата које су у сталном превирању-клобучењу...
Налази се изнад нас на извесној удаљности, не већој од 300 метара и повезана је са нама једном врстом енергетског црева кроз које двосмерно теку енергије...
Kako i kada dusa napusta telo?
Kako ulazi u njega?
Da li je dusa energija koja se moze pretvoriti u masu?
Da li se moze snimiti?
Kuda odlazi nakon smrti?
Moze li da se vrati u neki drugi organizam ?
Postoje li ljudi bez duse ili je to samo figurativno receno?
Sta znaci "imati cistu dusu"?
Сви људи имају Душу, али се сви разликујемо у досегнутом, тј. оствареном степену развоја свести. Тај развој свести суштински се огледа у освешћивању или ако хоћете материјализацији енергија-свести наше Душе и све што освестимо-материјализујемо, "депонује" се у Развојној Свести Душе.
Стога, Развојна Свест Душе смо у ствари ми, одатле извире наш осећај самосвести.
Развојна Свест Душе налази се у грудима, тачније у пределу жлезде тимус.
Ali gde je "JA" u coveku?
Da li je "JA" covekov - mozak?
Ili polovina mozga??
Ili JEDAN DEO MOZGA???
Ili mali skup celija mozga?
Ili se "JA" krije u SAMO JEDNOJ CELIJI???
Осећај самосвести извире из Развојне Свести Душе, која се налази у грудима - то смо већ рекли.
Међутим ми нашу свести углавном доживљавамо у глави, односно мозгу, а разлога за то има неколико:
Први су чула, јер су
вид (70% сензорних импулса),
слух,
укус и
мирис смештени у глави.
Други је процесуирање свакодневних догађаја којима смо изложени, које се одиграва у мозгу.
Трећи су мисаоне чакре које су смештене у области врата и главе.
Четврти представљају енергије које се са површине ауре увлаче у енергетске (акупунктурне) канале, a које помажу процес процесуирања доживљених догађаја, али и креативност.