Ljudi radi li gde u okolini Bg-a ishta??Ma ne mora u okolini,radi li igde ishta??Ocu da idem negde ove nedelje,mislio sam na Tisu kod Knicana ili na DTD kod Kajtasova...nisam bio nigde cele zime i pojedoh se ko Mesec!!Ima li ko neki "tip"??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
markodjurovic:E da dal ima nekih vesti o ponovnom objedinjavanju dozvola za sportski ribolov. Mnogo je brate kupovati dve dozvole za dva podrucja od kojih svaka kosta kao jedna stara "za sve juzno od save i dunava"
Ovo je pravi umetnik.kokan seljak:Ja lepo odem na drinu i ne vratim se nikad bez 20 kila ribe.
Tako radi profi majstor.kokan seljak:Ja lovim sa krecom jos od mali nogu.I deda mi je tako lovijo i otac.
Ja sam ekspert za taj ribolov naucio sam mloge ljude da tako love ribu.
Ribu ranim da jer namamim.Ne dajem joj pasulja nego kvarnog zita plesnavog ili
kuruza budjavih, jerbo to ribe mlogo vole.E pa i ovce naranim pa ih krknem sas nozem pod gusu.
Nije to greh jerbo je za to namenjena riba da se rani pa pojede.
Nemo da mi sad du filozofiras ko da ti ne jes meso od ribe.
A krec je ekoloski on ne zagadi ni malo reku on je cak i dezinfikuje.

Peco! Recimi nesto o traktor bari koju spominjespeca259:Bio sam u petak 06.04.2007 na kanalu DTD Kod Tomaševca(kod prevodnice).Radila je dobro babuška ali sitna.Poneko je uhvatio i nekog manića i to je sve.Riba još radi i na traktor bari ali uglavnom babuška.

peca259:Rekoše mi kolege iz Pančeva da je počela da radi baš krupna babuška.Kažu da su pecali na plovak uz granje(okolina Glogonja i Jabuke).Neki su išli u Barandu ali rekoše da su imali samo jednog smuđa oko kilograma.Ja ću nadam se ako stignem ići u nedelju u Farkaždin pa ću napisati kako je bilo.

. peca259:Rekoše mi kolege iz Pančeva da je počela da radi baš krupna babuška.Kažu da su pecali na plovak uz granje(okolina Glogonja i Jabuke).Neki su išli u Barandu ali rekoše da su imali samo jednog smuđa oko kilograma.Ja ću nadam se ako stignem ići u nedelju u Farkaždin pa ću napisati kako je bilo.
peca259:Tamiš je pun onih koji pecaju šarana i nemaju nameru da ih vraćaju nazad u vodu.Kontrola zna da dođe i da zeza kad imam jedan ili dva štapa više,a ove likove što zabace po petnaestak- dvadest štapova i što nose ribu kući niko ne dira.
Apelujem na ribolovce da poštuju lovostaj jer ne verujem da je iko gladan i da mu riba treba za hranu.

Bravokokan seljak:Ja lovim sa krecom jos od mali nogu.I deda mi je tako lovijo i otac.
Ja sam ekspert za taj ribolov naucio sam mloge ljude da tako love ribu.
Ribu ranim da jer namamim.Ne dajem joj pasulja nego kvarnog zita plesnavog ili
kuruza budjavih, jerbo to ribe mlogo vole.E pa i ovce naranim pa ih krknem sas nozem pod gusu.
Nije to greh jerbo je za to namenjena riba da se rani pa pojede.
Nemo da mi sad du filozofiras ko da ti ne jes meso od ribe.
A krec je ekoloski on ne zagadi ni malo reku on je cak i dezinfikuje.
majstore.