GDE PECATE?

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kokan seljak i mitrovic su ili jedan isti lik koji voli da se samozadovoljava valjkom za krechenje(ili mozda chetkom) ili su u pitanju dva nastrana homosexualno nastrojena tipa koji se bave molerajem i kreche gologuzi,npr.: kokan gologuz na merdevinama a mitrovic mu krechi bulju odozdo.

Hvala Peco na uputstvima, ici cu u nedelju malo u izvidnicu. Ako se izgubim ti si kriv :)

m4gn3t:
Kokan seljak i mitrovic su ili jedan isti lik koji voli da se samozadovoljava valjkom za krechenje(ili mozda chetkom) ili su u pitanju dva nastrana homosexualno nastrojena tipa koji se bave molerajem i kreche gologuzi,npr.: kokan gologuz na merdevinama a mitrovic mu krechi bulju odozdo.
:) :) :) Ja bi pre rekao da su u pitanju dva homo-molera

peca259:
Bio juče u Farkaždinu.Pala voda, ulov katastrofa-niko ništa.

Ja bio u nedelju na Tamisu kod Badande, tamo gde si mi objasnio, ali nije bilo nista posebno, jedino je babuska radila ok. Inace svidja mi se mesto jedina mana je sto ne moze kolima skroz do vode. Hvala na uputstvima u svakom slucaju

peca259:
Bio moj drugar u Farkaždinu prekjuče.Vodostaj dobar ali ništa nije htelo da pipne,samo par protfiša na stari kukuruz.I od drugih čujem da na Tamišu slabo radi riba.

Slabo, slabo...............8-)

jutrosay7.jpg

Aj sto provociras,al sto si glup... Ne vidim kako je ekoloski,ako struja ubije mladj,osamuti vece ribe,osteti korenje podvodnih biljaka... samo DEBIL BEZ MOZGA to moze da napise i misli da je kul i da se sad mi jedimo zbog njegovih"provala",i jos si nepismen posto ne znas da tiho i necujno znace jedno te isto!!AJ MARS ODAVDE!!!!
Pozdrav 8)

stojadinpetrusic:
Evo sinoc smo bili na Tisi.
Palo 25 kila krupatki, za 20 minuta.
Struja je zakon, tiho, necujno ekoloski 100%.
Narode navali imate na buvljaku ekstra povoljno agregate necujne i sa minimalnom potrosnjom.

A koliko je ribe otislo nizvodno, sto nisi stigao da pohvatas? Da li uopste znas koliko si stete naneo?

E kamo srece da je struja i dalje zakon... Pa da sednes na stolicu, pa prikacis na struju... Pa da budes i tih i necujan i ekoloski....

Back