Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 29.117 juče u 10:40 - Gde otici na vikend? #26 ScipioAfricanus: Dobio sam preporuku i za Golubac i taj deo Srbije. Kliknite za proširenje... Da, pored Golupca, imaš i Srebrno jezero, zanimljivo krstarenje Dunavom, tvrđavu koja je lepo renovirana...
ScipioAfricanus: Dobio sam preporuku i za Golubac i taj deo Srbije. Kliknite za proširenje... Da, pored Golupca, imaš i Srebrno jezero, zanimljivo krstarenje Dunavom, tvrđavu koja je lepo renovirana...
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.555 juče u 13:22 - Gde otici na vikend? #27 ok je i Palic i Subotica ako ti dosadi uvek mozes da trknes do Sombora i Bezdana
Duki Lu Možda će sva moja možda biti samo tvoje nikad više VIP Poruka 42.017 juče u 13:27 - Gde otici na vikend? #28 Lagerta: Da, pored Golupca, imaš i Srebrno jezero, zanimljivo krstarenje Dunavom, tvrđavu koja je lepo renovirana... Kliknite za proširenje... Prelepo, bila prošle godine ( u temi su sličice sa putovanja) @tema Ovih dana je dobro otići na polja lavande. Bila prošle godine, možda ću i ove.
Lagerta: Da, pored Golupca, imaš i Srebrno jezero, zanimljivo krstarenje Dunavom, tvrđavu koja je lepo renovirana... Kliknite za proširenje... Prelepo, bila prošle godine ( u temi su sličice sa putovanja) @tema Ovih dana je dobro otići na polja lavande. Bila prošle godine, možda ću i ove.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 25.732 juče u 13:48 - Gde otici na vikend? #29 ScipioAfricanus: Dobio sam preporuku i za Golubac i taj deo Srbije. Kliknite za proširenje... Možete i preko Dunava od Rama u Rumuniju. Malo se popeti na Miroč, lepe su staze i vidikovci.
ScipioAfricanus: Dobio sam preporuku i za Golubac i taj deo Srbije. Kliknite za proširenje... Možete i preko Dunava od Rama u Rumuniju. Malo se popeti na Miroč, lepe su staze i vidikovci.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 25.732 juče u 13:50 - Gde otici na vikend? #30 U istočnoj Srbiji od svega po malo.