Gde nestaju ta deca?

Dean Warwick pronalzac, pisao za Nexus magazin, vlasnik kompanije Amplifaire u Skotskoj. Rodom sa Novog Zelanda, nastanjen u Skotskoj.
Veoma hrabar istrazivac, isao je putem velikih svetskih tajni, zavera, ..., sto nekim mocnicima nije odgovaralo stoga je ubijen na jednoj konferenciji, veruje se da je ubijen pomocu ELF (ekstremno viskoka frekvencija) oruzja koje deluje ne nervni sistem. Dean je znao mnogo toga ali je samo deo uspeo da kaze, pominjao je da zna ko stoji iza ubistava Kenedija, sta stoji iza imena Anti-Hrist, obaraznje Dzambo dzeta, istrazivao gde nestaje veliki broj dece sirom Amerike, Velike britanije i drugo...
naravno ako sam dobro preveo:mrgreen:
evo nekih linkova:
http://webcache.googleusercontent.c...ntable+when+the+time+comes&cd=1&hl=en&ct=clnk
http://webcache.googleusercontent.c....php?id=4123+dean+warwick&cd=11&hl=en&ct=clnk
pre svega bilo bi lepo da neko napise nesto vise o njemu, njegovom radu, postignucima,...

sato se tice teme o nestaloj deci ovde ima preveden govor :
Dean pominje:
150000 dece nestane svake godine u SAD, koja se nikada ne pronadju
350000 u Srednjioj i Juznoj Americi, takodje se nikade ne pronadju
20-25 hiljada u Velikoj Britaniji, isto nikada se ne pronadju

sta vi kazete, znate o tome, ako sam nesto pogresno preveo, napisao mozete ispraviti

случај Holly Wells и Jessica Chapman о коме дотични господин говори је до краја расветљен и постоје непосредни докази који указују на кривицу Ian Huntley - а, што је он и признао

осим трагичности и суровости у том злочину нема ништа мистериозно

http://www.trutv.com/library/crime/serial_killers/predators/ian_huntley/index.html

I Osvald je priznao da je pucao na Kenedija.

то нема никакве везе са овим случајем

тачно, нестају као и одрасли

Misteriozno........

то се подразумева да је "мистерија" чим су нестала, да нису нестала знало би се где су :roll:

то је као са НЛО, НЛО је НЛО док се не расветли шта је, кад се расветли шта је макар он био и летећи таљир он више није НЛО

Irelevantno.

Za temu je bitno samo utoliko da ljudi pod pritiskom priznaju nekad i ono što nisu učinili.

Zvezdan Jovanović bi možda bio bolje poređenje, s obzirom na njegovu izjavu i njeno naknadno povlačenje.

Bojim se da ti opet mašiš suštinu kačeći se za nebitne detalje.
Kazo sam ti da je potpuno irelevantno ko je šta priznao.

Priznanja mogu biti iznuđena, razumeš?

Nemoj sada da relativizuješ suštinu.

Ako si lepo naglasio da je priznanje iznuđeno pod pritiskom, konkretno Zvezdana, ja sam ti lepo postavio njegovo snimljeno priznanje koje on iznosi nonšalantno kao da priča o kupovini paradajza. Poenta je da čovek uopšte ne izgleda pod pritiskom za razliku od Osvalda koji izgleda prestrašeno, blago rečeno, na svakom snimku.

A generalno priznanja mogu biti iznuđena kao što kiša može da pada, a i ne mora.

Ako si lepo naglasio da je priznanje iznuđeno pod pritiskom, konkretno Zvezdana, ja sam ti lepo postavio njegovo snimljeno priznanje koje on iznosi nonšalantno kao da priča o kupovini paradajza. Poenta je da čovek uopšte ne izgleda pod pritiskom za razliku od Osvalda koji izgleda prestrašeno, blago rečeno, na svakom snimku.

A generalno priznanja mogu biti iznuđena kao što kiša može da pada, a i ne mora.

Shvati čoveče da pričaš o sasvim nevažnoj stvari.

Suština je da to što je Ian Huntley priznao zločin ne znači ništa jer ljudi svašta priznaju pod pritiskom.

BTW pogledaj to što si postavio od šestog do sedmog minuta.

Pa ne možeš porediti Osvalda sa čovekom koji je bio pripadnik elitne jedinice.
Svakako da ovaj drugi neće izgledati kao preplašena ovca.

Pa ne možeš porediti Osvalda sa čovekom koji je bio pripadnik elitne jedinice.
Svakako da ovaj drugi neće izgledati kao preplašena ovca.
Pa nije Osvald bio neki blento sa ulice, kako ga se želi prikazati već agent mornaričke obaveštajne službe.

Pogledaj film JFK. Tamo je izneto mnogo činjenica koje su ušle u izveštaj Vorenove komisije, a koje se tako rado zanemaruju pri pominjanju Osvalda.

Shvati čoveče da pričaš o sasvim nevažnoj stvari.

Suština je da to što je Ian Huntley priznao zločin ne znači ništa jer ljudi svašta priznaju pod pritiskom.

BTW pogledaj to što si postavio od šestog do sedmog minuta.
Ako je pored gomile neposrednih dokaza i priznanja njegove krivice i dalje ostalo mesta za sumnju onda komotno možemo da ispraznimo zatvore jer su tamo svi nevini jer postoji osnovana sumnja u njihovu krivicu.

Ne kažem da to nije moguće namestiti, ali da li je to slučaj kod Iana Huntleya, ne znam i nemam razlog da verujem u tako nešto. Ako ti imaš neke navode ili dokaze koji govore suprotno bilo bi lepo da podeliš sa nama.

Nevažan je i Huntley i Osvald i Jovanović, neću da se bavim njima.
Pomenuti su samo usput kao poređenje u ilustrovanju činjenice da ljudi koji istražuju nestanke nailaze na zidove ćutanja, a svedoci bivaju zastrašeni ili se samoubiju.

Navode i dokaze nemam ja, nego ih je iznosio Warvick pre nego što je umro.

Ne mogu da verujem da se tako nesto uopste i desava...
To sto kriju me ne cudi, ali da je ovako nesto moguce i
da se to zaista desava...uzas bre !
Ne moze im se suprostaviti niko, a tolike vojske i cudesa...?!
Prvi put slusam o ovome i zato sam ovako u soku kao s' Marsa da sam pala a to se desava i desava...godinama..:eek:

Nevažan je i Huntley i Osvald i Jovanović, neću da se bavim njima.
Pomenuti su samo usput kao poređenje u ilustrovanju činjenice da ljudi koji istražuju nestanke nailaze na zidove ćutanja, a svedoci bivaju zastrašeni ili se samoubiju.

Navode i dokaze nemam ja, nego ih je iznosio Warvick pre nego što je umro.

Ma kako god.

Naravno da ti lično ne poseduješ dokaze.

Spe­ci­jal­ci za
ne­sta­le be­be!
R. OG­NjA­NO­VIĆ ` D. STE­VA­NO­VIĆ | 15. jun 2006. 19:44 | Komentara: 7

Skup­šti­na Sr­bi­je ras­pra­vlja­la o iz­ve­šta­ju An­ket­nog od­bo­ra o na­pra­sno pre­mi­nu­loj no­vo­ro­đen­ča­di. Pred­lo­že­no da se u MUP osnu­je spe­ci­jal­na je­di­ni­ca ko­ja će da se ba­vi sa­mo ovim slu­ča­je­vi­ma. Iz za­ko­na iz­bri­sa­ti za­sta­re­lost slu­ča­je­va. Oba­ve­zna ob­duk­ci­ja umr­le be­be
Srodne vesti

Čekajući zakon i istinu
Traže istinu
Be­be za­kon me­nja­ju
Kre­mi­ra­na isti­na
Novi zakon za ukradene bebe

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:184706-Specijalci-zanestale-bebe

PRE­MI­NU­LE be­be, u 99 od­sto slu­ča­je­va, ni­su vi­de­li ni otac ni maj­ka, a ve­ći­ni te de­ce sva­ki trag se gu­bi iz­me­đu zdrav­stve­ne usta­no­ve i po­greb­nog pred­u­ze­ća. Ovo je sa­mo deo po­da­ta­ka na ko­je su upo­zo­ri­li čla­no­vi An­ket­nog od­bo­ra ko­ji su is­pi­ti­va­li tvrd­nje ro­di­te­lja da su im de­ca ne­sta­la iz po­ro­di­li­šta.
U iz­ve­šta­ju Od­bo­ra, ko­ji bi Na­rod­na skup­šti­na tre­ba­lo da usvo­ji sle­de­će ne­de­lje, tra­ži se de­blo­ka­da ra­da MUP, tu­ži­la­štva i su­do­va, osni­va­nje spe­ci­jal­ne po­li­cij­ske je­di­ni­ce ko­ja bi de­talj­no is­tra­ži­la sve slu­ča­je­ve i iz­me­nu za­ko­na ko­jom bi se "iz­bri­sa­la" nji­ho­va za­sta­re­lost.
Iz­ve­štaj Od­bo­ra Par­la­men­tu je pred­sta­vi­la nje­gov pred­sed­nik Ži­vo­dar­ka Da­cin (SPS). Ona je, kao i go­to­vo svi po­sla­ni­ci u ras­pra­vi, za­me­ri­la što su se slu­ča­je­vi­ma ne­sta­le de­ce u MUP ba­vi­li lju­di iz ode­lje­nja za pri­vred­ni kri­mi­nal.
- Za­to pred­la­že­mo osni­va­nje je­di­ni­ce ko­ju će či­ni­ti struč­nja­ci ko­ji se ba­ve krv­nim de­lik­ti­ma, or­ga­ni­zo­va­nim kri­mi­na­lom i tr­go­vi­nom lju­di­ma, a ko­ja bi bi­la di­rekt­no od­go­vor­na mi­ni­stru i ima­la man­dat da ra­di na ni­vou ce­le Sr­bi­je - na­vo­di­la je Da­cin. - Oni bi de­talj­no is­tra­ži­li sve slu­ča­je­ve ve­za­ne za sum­nje ro­di­te­lja da su im no­vo­ro­đe­na de­ca ne­sta­la iz po­ro­di­li­šta. An­ket­ni od­bor je spre­man da im da svu do­ku­men­ta­ci­ju ko­jom ras­po­la­že, a svi ro­di­te­lji su sprem­ni za sa­rad­nju. MUP bi, u ro­ku od tri me­se­ca, tre­ba­lo da pod­ne­se in­for­ma­ci­ju skup­štin­skom Od­bo­ru za od­bra­nu i bez­bed­nost o sa­zna­nji­ma do ko­jih je do­šao.
An­ket­ni od­bor pred­la­že da se svim kri­vič­nim pri­ja­va­ma ro­di­te­lja ba­ve spe­ci­jal­ni tu­ži­lac i spe­ci­jal­ni sud, a sam Par­la­ment bi i to naj­ka­sni­je za 15 da­na od usva­ja­nja ovog iz­ve­šta­ja for­mi­rao tim po­sla­ni­ka i struč­nja­ka iz obla­sti kri­vič­nog, zdrav­stve­nog, uprav­nog i po­ro­dič­nog pra­va ko­ji bi pri­pre­mio iz­me­ne svih po­treb­nih za­ko­na.
Da­cin je pre­no­si­la pri­če ve­ći­ne ro­di­te­lja ka­ko su naj­pre bi­li po­mi­re­ni sa či­nje­ni­com da su im de­ca pre­mi­nu­la, ali su po­če­li da sum­nja­ju kad su kre­nu­le da se de­ša­va­ju ne­ke neo­bja­šnji­ve stva­ri. Na­vo­di­la je pri­me­re. Pr­vi: istog da­na kad je de­te pre­mi­nu­lo na­pi­san je broj umr­li­ce, dan sa­hra­ne i di­jag­no­za, a u po­tvr­di JKP "Po­greb­ne uslu­ge", pi­še da de­te sa tim pre­zi­me­nom ni­je sa­hra­nje­no. Dru­gi: ro­di­te­lji, ko­ji su do­bi­li po­tvr­du da im je de­te po­sle da­na ži­vo­ta umr­lo, u tra­ga­nji­ma sa zdrav­stve­nom in­spek­ci­jom, u me­di­cin­skoj do­ku­men­ta­ci­ji, na­la­ze po­da­tak da je de­te tre­ćeg da­na ži­vo­ta re­dov­no pri­mi­lo BSŽ vak­ci­nu. Tre­ći: de­te je sa­hra­nje­no na ra­čun zdrav­stve­ne usta­no­ve, a ro­di­te­lji su u Za­vo­du za zdrav­stve­no osi­gu­ra­nje do­bi­li po­da­tak da je ne­ko di­gao tro­ško­ve sa­hra­ne me­sec da­na pre ne­go što je de­te, uop­šte, ro­đe­no.
Ina­če, Par­la­ment je već usvo­jio iz­me­ne Za­ko­na o zdrav­stve­noj za­šti­ti, po ko­ji­ma ro­di­telj mo­ra, pre oba­ve­zne ob­duk­ci­je, da iden­ti­fi­ku­je svo­je de­te, a Od­bor je za­tra­žio da se zdrav­stve­ne usta­no­ve ovo­ga stro­go pri­dr­ža­va­ju. In­si­sti­ra­no je i da se ubr­za do­no­še­nje za­ko­na o DNK re­gi­stru, za ko­ji je mi­ni­star prav­de Zo­ran Stoj­ko­vić već na­ja­vlji­vao da sti­že u pro­ce­du­ru.
Mi­lan Di­mi­tri­je­vić (DSS) je na­vo­dio da se vr­lo če­sto ra­di­lo o bli­za­nač­koj trud­no­ći, pa je ro­di­te­lji­ma sa­op­šta­va­no da je jed­no de­te pot­pu­no zdra­vo, a dru­go u vr­lo te­škom sta­nju, ali su se on­da de­ša­va­li obr­ti - da na­vod­no pre­mi­ne ono pot­pu­no zdra­vo.
- I de­mo­krat­ska dru­štva se bo­re pro­tiv tr­go­vi­ne lju­di­ma - re­kao je dr Pa­ja Mom­či­lov (SRS). - Deo te tr­go­vi­ne je, na­ža­lost, na­me­njen ne sa­mo pro­sti­tu­ci­ji ne­go i tr­go­vi­ni ljud­skim or­ga­ni­ma. Sma­tra se da se de­ca ko­ja bi­va­ju kid­na­po­va­na slu­že i toj ne­ča­snoj i stra­šnoj na­me­ri.

KE­SE
NA­GO­VE­ŠTAJ da se mo­žda ne­što sum­nji­vo de­ša­va sti­gao je iz JKP "Po­greb­ne uslu­ge", ko­ji su na­ve­li da se sva­ki "sa­dr­žaj" ko­ji do­spe na gro­blje sa­hra­nji­vao, bez ob­zi­ra da li ima ade­kvat­nu do­ku­men­ta­ci­ju.
- Zbog ova­kvih slu­ča­je­va 8. ok­to­bra 2002. go­di­ne upu­će­no je pi­smo GAK Na­rod­ni front, In­sti­tu­tu za neo­na­to­lo­gi­ju, In­sti­tu­tu za on­ko­lo­gi­ju, In­sti­tut za pa­to­lo­gi­ju u ko­me je iz­ra­že­na sum­nja u sa­dr­žaj ke­sa sa pa­ta­a­na­tom­skim ot­pa­dom - re­kla je Ži­vo­dar­ka Da­cin
.
znam za slucaj nestalih beba ali to se desavalo 80-tih. danas nazalost sve je veci slucaj umrlih beba, tj. beba koje naprasno preminu pred sam porodjaj. u novosadskom porodilistu broj ovakvih slucajeva je alarmantan. mislim da nisu neke malverzacije u pitanju vec nepaznja lekara.

Неко случајно видео кинески(CCTV-doc.) ТВ -документарци за Европу,ове недеље,поновили пар пута:ухапшено стотинак особа која су крале и трговале децом,највише ,клинце продавали као робове одн.за јавне куће.
Мене је ово потресло до коске,први пут сам чуо то званично,па макар и на ТВ.Гласине у разним новинама/сајтовима сам видео пре више година први пут,ал ова информације је од кинеских власти као званична.
Одвратне особе које клинцима могу да учине тако нешто.Нажалост,да неке продају као резервне делове и то је могуће .

Dean pominje:
150000 dece nestane svake godine u SAD, koja se nikada ne pronadju
350000 u Srednjioj i Juznoj Americi, takodje se nikade ne pronadju
20-25 hiljada u Velikoj Britaniji, isto nikada se ne pronadju
150 000 dece godišnje? To je 12 500 mesečno ili skoro 420 dnevno!

Oko 3.000 porodica u Srbiji još traga za gotovo 10.000 dece
Svaka porodica traži troje ili četvoro dece? Da li nam je natalitet zaista toliki?
Da li iko ima predstavu koliko je to 10 000 (deset hiljada!!!) - ne mora biti dece, recimo deset hiljada olovaka?

Svako preterivanje čini osnovnu tezu manje uverljivom!

150 000 dece godišnje? To je 12 500 mesečno ili skoro 420 dnevno!

Svaka porodica traži troje ili četvoro dece? Da li nam je natalitet zaista toliki?
Da li iko ima predstavu koliko je to 10 000 (deset hiljada!!!) - ne mora biti dece, recimo deset hiljada olovaka?

Svako preterivanje čini osnovnu tezu manje uverljivom!

Moraš da naučiš da razumeš pročitan tekst.

Ovako kad izdvojiš samo jednu rečenicu zaista ispada da svaka od tih 3000 porodica traži po troje ili četvoro dece, ali u ostatku teksta stoji razjašnjenje.

Ima tri hiljade porodica koje su podnele tužbe, a ima deset hiljada nestale dece od kojih za mnoge nije podneta tužba.

Nadam se da si sad razumeo.

zaista ispada da svaka od tih 3000 porodica traži po troje ili četvoro dece, ali u ostatku teksta stoji razjašnjenje.

Ima tri hiljade porodica koje su podnele tužbe, a ima deset hiljada nestale dece od kojih za mnoge nije podneta tužba.

Nadam se da si sad razumeo.
Jasno! Hvala na razjašnjenju - zaista nisam pročitao sve pažljivo. :)
Ipak, za mene je deset hiljada mnooooogo! Koliko u celoj Srbiji ima naselja koja imaju toliko ili više stanovnika?
Kome god to ne deluje mnogo neka pokuša da iscepka novine na deset hiljada parčića pa neka pogleda koliko je to!

Jasno! Hvala na razjašnjenju - zaista nisam pročitao sve pažljivo. :)
Ipak, za mene je deset hiljada mnooooogo! Koliko u celoj Srbiji ima naselja koja imaju toliko ili više stanovnika?
Kome god to ne deluje mnogo neka pokuša da iscepka novine na deset hiljada parčića pa neka pogleda koliko je to!

Jeste jako mnogo. Horor mnogo.

Nažalost to su brojke koje nisam ja izmislio pa objavio.

Back