gde na vikend?

bila sam i u tom etno selu u restoranu nisu neke jake cena al hotel je preskup ja sam se jos tada sokirala a to je bilo pre recimo 2 godine ...a da je lepo jeste prelepo!!!

koji hotel??? pre dve godine jos nije bio otvoren... ako mislis na apartmane u konobama, ne znam cene, ali nije bilo slobodnih, znaci, uvek su prebukirani... :(

koji hotel??? pre dve godine jos nije bio otvoren... ako mislis na apartmane u konobama, ne znam cene, ali nije bilo slobodnih, znaci, uvek su prebukirani... :(

ma mislim na hotel koji jeste bio otvoren kada smo mi bili a to je recimo bio pretprosli februar...a cene su bile astronomske i sada nisu daleko...znamd a smo se mi smejali jer je bilo skuplje nego recimo otici na kop ili zlatibor...

Imam jako negativno iskustvo sa ljudima,te osobljem**** vileB R E G Vrsac****-osim paprenih cena,su jako neodgovorni sto se tice rezervacija..Desilo nam se sledece-posto su mailom dostavili ponudu,mi telefonom rezervisemo 3.nocenja-dogovorimo cenu-ugl sve ok.Dan pre puta,stize mail,da nismo mailom potvrdili rezervaciju,te da nam se otkazuje rezervacija..--a resila sve telefonom---Naravno kad sam nazvala,nema mesta (verovatno upala porodica sa 10 .nocenja-a njima time i vise love u dep) sto nas je jako razocaralo.Na kraju,su me uveravali,da rezervacija nije ni potvrdena telefonom-medutim kad sam ih upitala ako nije--pa sto ste poslali mail o otkazu rezervacije--ako vec nije rezervisano---POKLOPILI SU MI SLUSALICU!!! Znaci,nikako za preporuku-sramota za Villu BREG!

Back