- Poruka
- 70.739
U toku jula i avgusta su obično gužve a i poprilično je sve skuplje...Gde biste preporučili da se ide na letovanje u maju, a da nije neka baš egzotika...dakle po prihvatljivim cenama i da je koliko toliko toplo more...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde na Jadranu? jel bila topla voda?Pazi, krajem Maja sam se ja plivao po Jadranu. Kraj maja meseca...poslednjih 10 dana.
Ko banja toplo, inače sam zimogrožljiv. U Crnoj Gori.gde na Jadranu? jel bila topla voda?
zar se to jos ne smatra hladnim? mislim davno sam bila pa i zaboravila ali kao da se secam da je idealna negde oko 23, 24C?Turska, tipa Alanja, Kemer, Side, i tako taj deo obale... Oko 21 je prosecna temperatura mora u maju.
Jos bolja opcija je Egipat, toplija voda.
Pristojne cene za oba mogu da se nadju, i nije neka egzotika
Moze uslovno ali prethodni izbori su ti bolji.Malta može da bude atraktivna u maju, ali su tamo problem dobri hoteli...odnosno, dobri nisu low budget.
Sve zavisi koliko si tolerantna, ali moze poprilicno dugo da se kupa na temperaturi iznad 20 stepeni. Zavisi plivas li ili stojis u mestu. U svakom slucaju, CG je sigurno hladnija od toga u majuzar se to jos ne smatra hladnim? mislim davno sam bila pa i zaboravila ali kao da se secam da je idealna negde oko 23, 24C?
Kad je to bilo, pre koliko?Ja sam isao kraj aprila u grcku, hladno bude i u maju za kupanje ali ipak vredi dok ne pocne guzva,vec me prve majske ture smore
Ma uvek i kad sam radio i ovako one uskrs ture pre sezoneKad je to bilo, pre koliko?
a gde u Italiji? Italija i nije poznata nesto po njihovim plazama...Italija. Ako dozvole...
Firenza prvo. Pa, sve sve ostalo...??a gde u Italiji? Italija i nije poznata nesto po njihovim plazama...a i mislim da je tamo jos prilicno hladno...