Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hehehe pa zar na svakom forumu samo o Miskovicu??I to ga svi samo pljuju a da ih pitate zasto niko,ali ama bas niko ne zna da kaze sto?/Ja ga ne poznajem ali znam da ce,ukoliko prodje kao Karic,preko 20000 porodica ostati gladno....Da je srece ova zemlja bi imala bar 20 ovako velikih i ozbiljnih kompanija kao sto je Delta! A slazem se samo da postoji monopol od strane Delte ali tu oni nisu nista krivi vec drzava! Drzava treba da obezbedi ulazak stranih firmi na nase podrucje a ne Miskovic zar ne??Ja ga ne poznajem,video sam ga par puta na tv-u ali mislim da zaista ne treba da dajemo neke toliko agresivne komentare o necemu o cemu nista ne znamo(bar ne jos).

Pre neki dan smo dobili reklamu u sanduce...
SVI Tempo centri ce raditi stalno... Do sada je stalno radio "samo" Tempo na Vilinim vodama...
Mozda organizuju popust za kupovinu 31.? :lol:

Mislim stvarno... preteruju. Ajd, mozda cu nesto i da kupim... ali neko mora i da radi tamo stalno... :-| Kako li je tim ljudima tamo :-?:-?:-?

A cini mi se da je moguce da i City bude proglasio nesto slicno od 1.1.2008. ... kao novogodisnji poklon...

Pre neki dan smo dobili reklamu u sanduce...
SVI Tempo centri ce raditi stalno... Do sada je stalno radio "samo" Tempo na Vilinim vodama...
Mozda organizuju popust za kupovinu 31.? :lol:

Mislim stvarno... preteruju. Ajd, mozda cu nesto i da kupim... ali neko mora i da radi tamo stalno... :-| Kako li je tim ljudima tamo :-?:-?:-?

A cini mi se da je moguce da i City bude proglasio nesto slicno od 1.1.2008. ... kao novogodisnji poklon...

A sta mislis da li je teze njima ili mojoj mami recimo koja ce da dezura za novu god. u bolnici?Sta mislis? :) Na desetine pijanih,drogiranih pa mora da se radi

Bolnica mora da radi za Novu godinu, kao i ostale interventne sluzbe... Hipermarket ne mora, tu je razlika, ne u tome kome je teze. Svako kome je u opisu posla i nocna smena ima nekog sa kim bi radije bio tu (ili bilo koju drugu) noc.

Bolnica mora da radi za Novu godinu, kao i ostale interventne sluzbe... Hipermarket ne mora, tu je razlika, ne u tome kome je teze. Svako kome je u opisu posla i nocna smena ima nekog sa kim bi radije bio tu (ili bilo koju drugu) noc.

O Boze Sanja pa ko je to rekao??Govorimo o tome kome je teze a ne da li neko mora ili ne mora da radi za Novu godinu!!! Bolnice moraju ali kakve to veze ima sa ovim sto sam rekao?

ma opušteno, bre.....nije ništa...šalim se.......možda neuspešno...al barem je bio pokooošaj...........

bio sam u delta kitiju!
kooglana je sooper.....pa, sve te kooglane izgledaju identično...šta se vidi?...jao, kako sve ljoodi kad prenesu pogrešno kažu........
nije bila goožva, sada u petak oko 6 sati........ ali je bilo nenormalno toplo....parking mesta koliko voliš...bookvalno smo se parkirali pred vratima onog dole ulaza pred maxijem..............obišli smo sve..... sve što ima u gradu...ima i tamo.....osim te sefore...tamo izgleda ljoodim stvarno koopoju...i moja pratilja je kooplila nešto...........i tako...........ja koopio majicu u njoojorkeru......sa kratkim rookavima...a dopao mi se neki dž-jakna sa kapooljačom......i šta se desilo...dođem....pocepana majica na šavu....***** ti....platio sam je negde oko 1 i 400 dinara........onako rnr izgleda...i ništa....šta mogu...mrzi me da idem...ušiće se....cela radnja je klao da ste ušli u magacin kod kineza........... i takva je roba.....manje -više...bofl...dobro i moja majica je takva...za voocaranje..... i sad... ušli u marks i spenser........jbte...da čovek ne poverooje...ko da su najgore od najgoreg stavili tamo...... a cene -katastrofa....i nekako sve bezveze............ima kafića....onaj restoranski deo ispred kooglane je okej...ima sooši....pravi fast food ...al nismo jeli....bili smo već na roočku...............ako vam je dosadno...možete da prošetate........al stvarno nije ništa specijalno............liči na merkator........ ovde nema nameštaja.......e video sam čizme sa seba.....al jbte koštaju 16.000 din.......fala..doviđenja...ne veroojem da ću tamo da idem skoro ponovo.......................(osim u kooglanu ako me neko naloži ponovo)................

Cekaj.......ovo sam trebao da napisem ja........
u petak parkirao ispred samog ulaza....oko 6......kuglanu sam snimio, ali to cu neki drugi
put a te chizmake od 16.000 ......za malo da pazarim, samo jos razmisljam
dal da uzmem one harley kockaste ili one policajske............a posle cu morati i neki motor..
pa ko nekad na drum...........jesu skupe, al to se nosi godinama..........
p.s. mozda smo se i videli negde uz put..........

koopili smo 3,4 stvari...rekao sam........al to nije bitno.......važno da matora priserava svakome za tačke i zapete........na svakoj temi....

steppenwolf........ne te čizme, motoraške....ove su malo drookčije..na pertlanje su.....i no-name...ali su mnogo dobre.........imam jedne sooper koje rade posaop i lepe su......pa mi ove od 16 soma nisu neophodne......žao mi da ih toliko platim, a ne trebaju mi.........

Cena boli......nema greske........
iskreno posle dva sata motanja po radnjama zakljucio sam da ili ja nemam
ukusa ili me je vreme pregazilo......a ono malo stvari sto mi se svidelo kosta
samo zbog brenda a ne zbog kvaliteta....valjaju neku polusintetiku za velike pare.......

p.s.ne dirajte moje tackice...............

ja sam kupila u benettonu meni i suprugu po prslook........pa i jani klincima pantalonice......paaa u l'ocitane neku kozmetilu.......pa u CK bluzicu.....pa nekoliko puta po COSTA kafu........
ček da se setim...ali sve sam to mogla i van delta kitija;)

Back