Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko pricha o ushcu?!?!

Evo odavde
icon10.gif
Da li se pravis blesava ili je nesto drugo u pitanju?Da sam ja Deltin covek ja ne bi "promovisao" projekat kompanije koja je konkurencija Delti.Vidi ovde http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5287343&postcount=130
Eto sta se desava kada sagovornik ostane bez argumenata.

Da li se pravis blesava ili je nesto drugo u pitanju?

pod jedan nemoj da si bezobrazan i da vredjash!

pod dva

Eto sta se desava kada sagovornik ostane bez argumenata.

nisam ostala bez argumenta,nego bez teksta

Svi ozbiljni ekonomisti se slazu da je tržište Beograda nezasiceno sto se tice soping molova

vecu gloopost u poslednje vreme nisam chula!

Ljudi... neki procesi se desavaju svejedno da li ih mi volimo ili ne. U Zagrebu ima preko 20 velikih prodavnica - onih sa parkingom (ne znam koliko ih je 'tempo tip' a koliko ih je 'soping mol tip') i prema toj proceni ovde ce ih biti 50-60. Izgleda da ni kupovna moc ne utice toliko, jer se velikim centrima dosta prodaje hrana... nesto sto se beskonacno trosi, i stalno kupuje.

danas sam bila u delta cityju.
neverovatna gužva, čekali smo pola sata da uđemo u parking, a mesta za parking sasvim dovoljno, potpuno mi je bilo nejasno čemu tolika gužva...
onda unutra..od šetača nemožeš ni da pošteno pogledaš po radnjama.
ok, sve je skuplje nego napolju, ali ima li tu nešto novo?
ovo i jeste nej sakuplja zemlja u evropi.
ili proporcionalno basnoslovno skupa zemlja zarada puta cene.
ulazila sam u marks i spenser.
beda. najgori bofl koji nisu mogli nigde da uvale poslali su ovaamo,
dronjavi dzemper koji deluje kao da ga je neko slučajno skuvao, pa iscentrifugirao, košta 5000.
modeli...paaa krš krš krš.
pomislih, ok, to je moda, nemaš ti pojam šta je moderno, pa ti se zato ne dopada..
ali na dečijem odeljenju bzvz.
a da ne pominjem da su radnje radnjice.kao u liliputaniji.
u zaru nisam ulazila kao i u ostale iz zara familije.
išla sam u l'ocittane. uh tamo sam uživala. počastila sam se kremom za ruke. prekrasna, mirisna, ruke su mi kao svila posle nje...
išla u massimo dutti...skidam kapu italijanima. zaista. tamo vredi otići, i pokleknuti pred čarima prave mode, kvaliteta puta cena. dobar izbor robe.
e, da naravno otrčala sam u seforu, da prenesem hanibalki kako to ovde izgleda...
mislim da bi se sefora ona tamo negde u belom svetu postidela kada bi videla ovu prčvarnicu, koja...
nema cene na proizvodima, ok ne svim ali na puderima nema za sigurno.
a prodavačica zapravo i ne zna o čemu ja to pričam,
a imala sam prilike da mi žena u jasminu ispriča magistarski rad iz kozmetike za čišćenje kože.
e, pa moram reći da u jednohj drugoj sefori u kojoj sam bila, i jedinoj, prodavačica se polomi da mi proda masku za kosu, i to njihovu, koja mu dođe jeftina u odnosu na druge proizvode.
dakle nije marila za koje pare kupujem.
a ova..em nema pojma, em je tako užasno smaralo da mi bilo šta kaže.
a ja baš onda navalila..i ako mi nije bila namera.
možda su usko stručne, pa ona sa parfema nema pojma o karminima?
bzvz.
znam koliko se drugi trude. ako ništa drugo svi znamo zbog hanibalke.
e, onda naleteli smo na još jednu radnju prirodne kozmetike, kao lush.
identično. ali nekako ko kad neko prepisuje pa ne prepiše najbolje od boljeg đaka.
sve lepo, mirisno, ok.
nemam pojma ni koje su cene, opet cena nije bilo istaknutih...
ali nekako lošijeg kvaliteta. npr one lopte za kadu...
pa ono izgleda kao lopta u pokušaju.
a i nema objašnjenja št aje šta, kao u lash-u
lepo pročitaš št aje, od čega je i čemu služi...
i tako..
eh da costa cafaaaaaaaaa ah da.
kentucky fried chicken.
red za porudzbinu 35minuta.
radnici spori do jaja. po smrt da ih pošalješ, naživeo bi se.
cena po meni ok. lepi su to komadi klope.
mek, suši, italijanska klopa,
pomfrit na sto načina...i nemma pojma nisam se dalje udubljivala. ali!
malo mesta za sedenje. tuča ko će da sedne!

i ono što mi se najviš edopalo..i u čemu smo svi uživali KUGLANJE!!!
pa uživancija!
za 700 kinti, dobili smo one smešne cipelice,
i mogućnost da igramo skoro sat vremena.
deca su uživala kao i mi veliki.
ne pamtim tako lep i kvaitetan provod u zatvorenom prostoru.
za sve pare se isplati!
a slave i klincima rođendane, mogu da dovedu društvo i da se kuglaju za oko 450 kinti po detetu igranjac do besvesti!
eto.
možda je nekome i značilo.

eto da se ponovim i na ovoj temi.
pogotovu za one koje zanima kuglana.

Neko se setio... Posto je uvedena navika idenja u kupovinu autom... da moze da se uradi i jos nesto osim kupovine. I polako, doslo to i kod nas.

Idem u Tempo redovno. Bio sam i u Mercatoru jednom - ima isto kao City - velika prodavnica i 100 malih radnji, jedino bez zabave, samo deo za kupovinu ima.

Pazarila u New Yorkeru duksić, fin, pamučan:razz: ali isplati se kupovati samo kad je nešto na sniženju. KFC :D, malo su još uvek spori, i ona gužva oko sedenja :mad: Sephora, pa sviđa mi se što mogu da se probaju razne stvari, bez prekornih pogleda prodavaca:smile:
I nigde nema kvalitetnih cipela ili čizama:?
Enterijer je definitivno lepši nego Idea:smile:, a čini mi se i da su posetioci prebolelli tu boljku da se fensi oblače kad idu u kupovinu. Sve više ličimo na Amerikance:lol:
Jedva čekam da počne da radi multipleks bioskop u Delta city-ju, neće više uopšte biti potrebe da prelazimo most:-D:lol:

Back