Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi kako nerazumete ti svi centri a imao sam prilike da ih vidim vise stotina sto kod nas sto u stranim zemljama su kao taksisti. Sto ih vise to bolje po nas potrosace, manje cene, veci izbor artikala i svegta ostalog. Stoga opet na neki nacin bolje je da se otvaraju, cak sta vise gde god ima mesta nek se disu i samo nek izbijaju iz zemlje, samim tim kao sto rrekooh odmah imamo vise radnih mesta, stoga manje zaposlenih.

Ali trenutno je takva kakva je situacija kod nas nema se para stoga ljudi kupuju nesto po malo po takvim centrima ali nadajmo se da ce i to proci ...

da.
slušam danas neku dečurliju.
kao da su bili u parizu. pa nije valjda da je glavna zabava otići u šoping mol, bez šopinga na kokakolu iz meka?
ne shvatam, a toliko lepih kutaka u ovom našem gradu!
i posle odrastu a nemaju pojma gde je šta u njihovom gradu.
ali znaju svaki raf u radnjama iz molova?
bzvz.
iskreno, ja idem u takve radnje po potrebi, zgodno-parkiaš se pazariš i ende.
ali!
ne pada mi ni na kraj pameti da idem da vidim.
nemam za to vremena, možda u martu kada opadne jagma za sitijem.
moje razočarenje iz emirata je da se sve događa u molovima.
nema odeš prošetaš, popiješ klaker kod nekog mike na ćošku...
sve bre u molovima, i onda gde si bio- u emiratima si bio q moj!
ok, druga destinacija pustinja:lol:

bila sam u dubai-u davne '89. i kad su me stjuadese (OMG! kako mi idu na živce) pitale kako mi se sviđa dubai, rekla sam da mi se sviđa samo plaža. i ništa više??? pitale su zblanuto. ništa, mislim se, i to zlato i sve ostalo što ste natrapali na sebe, sve je to shit. a plažu i ne vide, jer...:lol::lol:

Bojim se, ako pocnem da izbegavam Miskovicevo i Peconijevo, da necu imati gde i sta da kupujem...
Nema veze, bitno da je sve legalno, momci radili pa zaradili masala... A na kraju, niko nije kupio kartu za vecnost, svi zavrsimo jednaki, par metara ispod zemlje... I to bez prtljaga, shopping centara, bioskopa, flasiranih voda...

Otkada je soping mol na Uscu Deltin projekat?

Ko pricha o ushcu?!?!

Evo odavde
icon10.gif

Izgradnja Delta City 67 počinje u martu

Kompanija Delta holding svoj prvi tržni centar počeće da gradi u martu,u novobeogradskom bloku 67. Plan na kome će do septembra 2007. godine nići moderna tržnica od 80.000 kvadrata, što je gotovo dvostruko veća zgrada od "Mercatora", nalazi se u blizini OTC "Novi Beograd", tačnije na uglu ulica Dr Agostina Neta i Jurija Gagarina.

Reč je verovatno o najperspektivnijoj lokaciji s obzirom da će u neposrednoj blizini biti podignuto sportsko naselje za Univerzijadu koja se 2009. održava u Beogradu. Kako kaže Deajan Racić, direktor "Delta investa" , posao iznajmljivanja poslovnog prostora u tržnom centru "Delta city 67 " poveren je američkoj agenciji "Colliers".

Oko 6.000 kvadrata predviđeno je za zabavne sadržaje - biće oko 8 bioskopskih sala, igraonice, kuglana, oko desetak restorana, nekoliko kafića. Uz veliku špansku prodavnicu garderobe "Zara", koja bi prvu robnu kuću trebalo da otvori početkom februara u Knez Mihajlovoj, svoj dolazak na tržište planiraju i drugi poznati svetski trgovci - Daglas, Esprit. Za H&M još je rano da isutupi na naše tržišta pa će najverovatnije svoju radnju otvoriti u sledećem tržnom centru Delta na Autokomandi.

Prema očekivanjima kroz ovaj centar će nedeljno prolaziti oko 100.000 ljudi, a verovatno i oko 150.000 u prvoj godini rada.

Uz međunarodne kompanije u Delta City-iju biće prostora i za domaće firme - oko 70 lokala površine 250 kvadrata namenjeno je za otvaranje butika, kozmetike, prodavnice sportske opreme, kompjutera...

Za parkiranje automobila potrošača biće obezbeđeno oko 1.700 parking mesta,a u Delti kažu da će ih izgradnja centra koštati oko 65.000.000 evra.

improve_f2.jpg

cachment_f2.gif

zgrada.jpg

Zvanicni sajt ovde http://www.deltacity.co.yu/srp/indexsr.html

Ma kakva taktika... čitao sam ovu temu i ima šta da vidim, samo kukaš bre ybt. šta čovek da zaključi sem da si žešći rasipnik...:razz::arrow::lol: Ccccccc... ima se može se...:lol:

očigledno ti zaključivanje nije jača strana. ne znaš, očigledno, šta je kukanje.
samo odbijam da podlegnem maniji koja mi je odvratna kad god se otvori neka nova radnja, ili još gore, gomila njih na istom mestu.

Back