radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Sad ide przenje ukrajinaca u Dombasu. Napoleon i Hitler nisu mogli protiv ruske taktike ratovanje a da mogu klimavi Bajden i nato.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.komso, prestani da siris dezinformacije, tri lazi i ban, jel tako bese? ja bih sada te banove malo pojacao, 2x slazes i GUMICA, moze? – У сваком рату прва жртва је истина, па се тако у медијима појавила лажна вест о наводном заробљавању држављанке Србије Д. Л., која је, како кажу, заробљена од стране оружаних страна Украјине и означена као „снајперисткиња Багира“. Истина је да је Д. Л, у октобру 2020. године ухапшена и да се од тада налази у Казнено-поправном заводу Пожаревац на одслужењу казне затвора од шест година, те стога никако није могла учествовати нити бити заробљена у Украјини. Такође, истичемо да особа са слике објављене у медијима није Д. Л. – „Багира“ – наводи се у саопштењу МУП.
pa, i nije ali samo do juce, cekao je da se seronja bajden izlane, pa da reterira prvo blinken, pa i on licno, ziva propast:
sad zameni franke za rublje, ima da se obogatis, a kosmiju vise nemoj da podrzavas kada vidis da te samo laze, laze koga stigne na forumu, sada je tebe uvatioKomšija šta tražila to i našla.

A i proliv ste probali, u toj vašoj LGBT koaliciji ?Vi boljševici vazda pokušavate da zavadite SAD i EU
Ne razumete da mi delimo iste vrednosti. A to je da nam je doboš-torta sa napisom LGBTQI+ ukusnija nego Peskovljev proliv
Gde je zapelo ? Pa kod Z![]()
German States Outlaw Letter "Z" Displays As Ukraine Asks World To Criminalize
dzegerka, free tip:Vi boljševici vazda pokušavate da zavadite SAD i EU
Ne razumete da mi delimo iste vrednosti. A to je da nam je doboš-torta sa napisom LGBTQI+ ukusnija nego Peskovljev proliv
So, this scheme incentivizes Russians to hold savings in rubles, because the ruble is undervalued. It also incentivizes foreign traders to hold rubles because the ruble is undervalued relative to an overvalued open gold price. https://www.zerohedge.com/geopolitical/gotgoldorrubles-did-russia-just-break-back-west
eu je gotova, za 20 godina... bolje da cutim.
dzegerka, free tip:
kupuj rublje
a sto se tice zavade:
dok eu ide u propast, mi ameri cemo da se oparimo na prirodnom gasu
eu je gotova, za 20 godina... bolje da cutim.
u ameriku vec dolaze iz juzne amerike; sta ce nam evropljani u vecem broju nego sto vec dolazimo, kao ja?Pa ništa, opet će Evropljani ići tamo, gde su im otišle pare.
Amerika će imati 1 milijardu, a Evropa će imati 300 mil. stanovnika.