Gde je zapelo u sukobu Rusije i Ukrajine

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1648467836754.png

Украјинци заробили Данијелу Лазовић Багиру, српског добровољца на страни Руса

.komso, prestani da siris dezinformacije, tri lazi i ban, jel tako bese? ja bih sada te banove malo pojacao, 2x slazes i GUMICA, moze? – У сваком рату прва жртва је истина, па се тако у медијима појавила лажна вест о наводном заробљавању држављанке Србије Д. Л., која је, како кажу, заробљена од стране оружаних страна Украјине и означена као „снајперисткиња Багира“. Истина је да је Д. Л, у октобру 2020. године ухапшена и да се од тада налази у Казнено-поправном заводу Пожаревац на одслужењу казне затвора од шест година, те стога никако није могла учествовати нити бити заробљена у Украјини. Такође, истичемо да особа са слике објављене у медијима није Д. Л. – „Багира“ – наводи се у саопштењу МУП.

Нова лаж кијевских нациста пала у воду: Заробили смо српску снајперисткињу! (ФОТО)

pa, i nije ali samo do juce, cekao je da se seronja bajden izlane, pa da reterira prvo blinken, pa i on licno, ziva propast:

Days After Biden Hailed NATO As "More United Than Ever", A Split Emerges Over Talking To Putin

ej, zamisli kada on kaze parafraziram: ja sam to lanuo licno isprovociran, to nije zvanicna politika bele kuce? more mrs! FJB, to mu misli vecina nas amera, jer nas samo bruka.

Biden Says He’s Not Walking Back Comments About Putin Staying in Power, Claims it was ‘Personal Outrage,’ Not Policy (VIDEO)

MRS, DZUKELO!

Biden Snaps at Reporter: “Nobody Believes I Was Talking About Taking Down Putin! Nobody Believes That!” (VIDEO)

MRS, DZUKELO!

BAJDEN KRIMI FAMILIJA A I KLINTON I JOS MNOGI RADI ZA RUSE, SAMO GLUMI, DOK PUTIN OSVAJA! SVE JE TE PSE PUTON PLATIO DA LAJU DOK KARAVANI PROLAZE

MORAMO DA GA IMPICUJEMO IZDAJNIKA I VRACAMO TRAMPA POD HITNO!

Ambasador Ukrajine: "Hvala Vučiću

Ambasador Oleksandr Aleksandrovič zahvalio je predsedniku Srbije na predlogu da Beograd bude mesto pregovora Kijeva i Moskve.

"Zahvalni smo Vučiću na predlogu, Srbija je za nas važan međunarodni partner, srpski narodu je gostoprimljiv. Međutim, nema veze gde se održavaju pregovori. Videćemo posle pregovora u Turskoj kako se dalje razvijaju stvari", rekao je Aleksandrovič.
Kaže da je važno da se što pre zaustavi rat i da "čovek koji je rat započeo može odmah i da ga zaustavi, a to je predsednik (Rusije Vladimir) Putin.

"Mi hoćemo mir, ali to ne zavisi od nas. Mi se branimo na svojoj zemlji", poručio je Aleksandrovič.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=03&dd=30&nav_category=78&nav_id=2131016

Vi boljševici vazda pokušavate da zavadite SAD i EU

Ne razumete da mi delimo iste vrednosti. A to je da nam je doboš-torta sa napisom LGBTQI+ ukusnija nego Peskovljev proliv
dzegerka, free tip:
kupuj rublje
So, this scheme incentivizes Russians to hold savings in rubles, because the ruble is undervalued. It also incentivizes foreign traders to hold rubles because the ruble is undervalued relative to an overvalued open gold price. https://www.zerohedge.com/geopolitical/gotgoldorrubles-did-russia-just-break-back-west

a sto se tice zavade:
dok eu ide u propast, mi ameri cemo da se oparimo na prirodnom gasu
eu je gotova, za 20 godina... bolje da cutim.

Poslednja izmena:
Pa ništa, opet će Evropljani ići tamo, gde su im otišle pare.

Amerika će imati 1 milijardu, a Evropa će imati 300 mil. stanovnika.
u ameriku vec dolaze iz juzne amerike; sta ce nam evropljani u vecem broju nego sto vec dolazimo, kao ja?
a to da su evrici dosli ovamo, isto je nebuloza, jednaka kao i ona da svabe rade, a juznjaci [grci, portugalci, ...] 'lade, pa su duzni i ruzni.. sad ce da da se skrsi germanija [mozda i italija] bez ruskog gasa, jer su glupi sto nece da kupuju za rublje, cigane se sa barter aranzmanima, mozda im neki i prodje

Back