Gde je tu ljubav?

ja ga foliram da mi je stalo uzasno
pa ga navedem svojom zlobom i histerijom da me prevari
pa ga provalim
a to sve da on ne zna da sam unapred isplanirala sve
onda pravim scene
ludilo haos
onda on pobegne
onda ga ja proganjam
i radim toplo hladne fore
cas ga obozavam cas ga pljujem
i kunem
i brate nema sanse da pomisli da se vrati
nego je srecan sto ej uspeo da pobegne od psiha
sta kazes jel mi dobar rad a
kakva je struja
jel prvak Evrope?

Da li ste bili u takvoj situaciji da ste sa partnerom koga više ne volite
ali ne umete da ga ostavite?
Šta radite ako ima bilo šta što vas veže a došlo je do mržnje među vama?

suprotno ljubavi je ravnodusnost , a ne mrznja.
Prestala da volim, a pocela sam da mrzim sebe sto sam tako slaba i sto nisam imala snage da izadjem iz veze koja je postala mucenje za oboje.
Kada sam shvatila da bes koji osecam prema sebi iskaljujem na njemu i da mucim nekog koga sam nekada volela, tada sam ga ostavila.

kada nekog volim, zaista volim, ja posle ne mogu da ga mrzim, ko to uopste moze?
a sto se tice "da li mogu da ga ostavim" naravno, jednostavno odem. i niko i nista me ne moze zaustaviti. popricam sa njim, objasnim, i odem. bilo je lepo dok je trajalo, ne kajem se, ali.. kada nestane, sto se muciti.

Мене тотално скeња та пролазност љубави... и не знаш шта је горе, кад си ти тај који је престао да воли, кад је друга страна то, или кад је код обоје. :|

Da li ste bili u takvoj situaciji da ste sa partnerom koga više ne volite
ali ne umete da ga ostavite?
Šta radite ako ima bilo šta što vas veže a došlo je do mržnje među vama?

Ja sam otvorila temu na forumu i iscitala mnoogo savjeta,neke pokusala da sprovedem..Uglavnom,ONAJ koji ostavlja ispada djubre kakogod...ako je doslo do obostrane mrznje...super...to vec moze biti malo lakse...

Мене тотално скeња та пролазност љубави... и не знаш шта је горе, кад си ти тај који је престао да воли, кад је друга страна то, или кад је код обоје. :|

Da. i mene to s***** i ja sam kad ostavljam u depri...a ako bivam ostavljena onda jos i gore..ne znam za ovu trecu opciju izgleda najbezbolnije.. Vjerovatno jer nije isprobana na licnom primjeru jos.

LJudi pa prosipate bisere ovde..bar neki, ali stvarno neki mudro zbore, a za neke se vide da ili nemaju pojma sa zivotom ili su mladjani previshe jos pa ne znaju :)
A sto se tice mrznje i ljubavi, pa zar nije tacno ono da ne mozete da mrzite onoga koga nikad niste ni voleli? A da ljubav predje u mrznju valjda mora gomilu uzasa da se desi i da vas ta osoba jako ispovredjuje...a ono ravnodusnost, to dodje hteli-ne hteli u svakoj duzoj vezi ponekad. E sad ako dodje povremeno, pa onda opet nestane, to je valjda normalo, ne moze biti svaki dan filmska ljubav posle godina i godina veze, ali ako je ljubav nestala potpuno..to je drugo.
Jednom sam ostala pola godine duze u vezi nego sto je trebalo. I vise. Rekoh bolje da zrtvujem i to vreme ali da budem sigurna da zelim taj prekid, nego da se zeznem. Ali sad sa ove distance samo vidim da sam gubila vreme. No nema veze, ljudi rade sto im je lakse, bez obzira na davno poznato da je najcesce tezi put onaj pravi.

Back