Gost
Gde je, u CG, najbolje ici sa malom decom na letovanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sveti Stefan jer nemas uopste guzve ,ali imas milion manjih plaza na kojih nema guzve i na koju dolaze samo parovi,ako ides autom uhvati jedan krug bilo gde magistralom uz plazu i sa vrha ces videti milion malih plaza koji su super za porodicu!!!A vi sto vam sa ne svidja CG sto onda idete u nju!?Isli bi ste vi negde drugo samo da vam je lepse nego vam je u CG najlepse!Anonymous:Gde je, u CG, najbolje ici sa malom decom na letovanje?
Sto se mene tice Przno je najbolje i ne samo za decu nego i za nas koji decu vodimo.Tamo letujem zadnje tri godine,i ove cu,u septembru sa detetom.Cinjenica da je nasto skuplje od Budve i Becica ali je i uzivanje neuporedivo vece.Mene bar vise ne privlace letovanja sa obaveznim nocnim ludovanjima pa mi je Przno idealno za odmor i opustanje.Anonymous:Čuo sam da je Pržno (5 km od Budve),lepo za decu,da li je neko bio tamo?
Mi zivimo u Zelenici naselje do Meljina i imamo sobe za izdavanje.Zelenika je takodje malo tiho primorsko mjesto.Udaljeno je od Herceg novog 4 kilometra.UZelenici su sve plaze pjescane i najvise je posjecuju gosti sa djecom i oni koji hoce pravi odmor od buke i guzve.Posjedujemo 3-krevetne i 2-krevetne sobe.Ima jedna 2-krevetna soba sa svojim kupatilom koja je slobodna od 15.08.Cena te sobe je 6 evra a ostalih 5 evra.Za vise informacija nazovite na telefon 088-678-434Guest:[Molim za bilo kakav kontakt - kako u Meljine ? Pisem iz inostranstva, imam dvoje male dece, takodje problema sa cestim upalama pluca devojcice. KAKO ??? Nemam nikakav kontakt tamo. Pomozite !
Unapred hvala i pozdrav !!!
Guest:[Molim za bilo kakav kontakt - kako u Meljine ? Pisem iz inostranstva, imam dvoje male dece, takodje problema sa cestim upalama pluca devojcice. KAKO ??? Nemam nikakav kontakt tamo. Pomozite !
Unapred hvala i pozdrav !!!