Gde je izlaz iz problema

Kad te cura startuje imas nekoliko opcija
.
Ili planira da te olaksa za svu gotovinu koju imas kod sebe.

Ili je zagorela onako bas do jaja jer se nije seksala od sinoc .

Ili je narcis koji trazi sledecu zrtvu kojoj ce slomiti srce i ostaviti te u prasini.

Uvek treba biti oprezan kada te cura startuje. :think:

ne bih se slozio sa tobom....
jedna od najlepsih veza mi je bila kada me je jedna Marija uhvatila za ruku u jednom lokalu...
davno bese ali se ne zaboravlja :D

Kad te cura startuje imas nekoliko opcija
.
Ili planira da te olaksa za svu gotovinu koju imas kod sebe.

Ili je zagorela onako bas do jaja jer se nije seksala od sinoc .

Ili je narcis koji trazi sledecu zrtvu kojoj ce slomiti srce i ostaviti te u prasini.

Uvek treba biti oprezan kada te cura startuje. :think:
Mislim da je bitno kako zracis. Mnogo se koncentrisemo na sam cin startovanja.
Startovanje je zapravo jednostavno. Kao skok u bazen. Sto duze cekas, teze su noge.
Poenta je sta posle. Da li ti daje razlog da nastavis pricu i potrudis se ili ne. A bolje da da. E sad neka sama proceni jel joj bolje da se opusti i uziva sarmiranjem, ili merka kao Helga na sajmu kobasica, nek se on trudi ja samo nosim korpicu.
Ok, stvar je i ukusa.

Korisno je ostaviti ovde više postova koji zapravo i nisu ok, čisto da se vidi ko kako misli, ko je kakva osoba.
Najpogubnija stvar je okrivljavati druge ljude za svoje probleme. I onda davati sebi za pravo da preoblikujepš ljude da budu onakvi kakvi smatraš da bi trebali bit, umesto ih prihvatiti takve kakvi su.

Moja poznanica je jednom išla kod psihoterapeuta da se žali što ne može da nađe partnera pa da vidi da možda nešto sa njom nije u redu. Ona joj reče tako kao što sam iznad napisala da napiše na papir sve osobine koje neko treba da ima da bi joj bio partner. Sledeći put je došla sa spiskom na celoj A4 strani. Psihoterapeut pročitala sve i pita znate li da možda postoji samo 1 ili 2 osobe u celom Novom Sadu koje imaju sve te osobine... pokušajte suziti stvar, ili promenite godine, ili obrazovanje partnera ili nešto drugo... na kraju kada joj je na spisku ostalo samo par nužnih stvari tada je i našla partnera. Ne kažem da će ovde pomoći, ali suočavanje sa sobom je glavna stvar ako nam nešto u životu ne ide. Tražiti krivicu u drugima je put sociopatije i agresivnosti.. Jer ako su drugi krivi onda ćemo sav bes na njih iskaliti. Toliko o temi.
Sve pametno kažeš. Mene je moja isto to pitala. Ja sam samo rekla da tražim stabilnost u muškarcu. Pa smo onda počele da radimo na mojoj stabilnosti da ne moram da je tražim u muškarcu. 🙄

Ovako je idealno: big dick
Obrazovan
Da su ga voleli roditelji, da ima brata ili sestru
Da radi i zarađuje
I da me prihvati i voli takvu kakva jesam
Takav se teže nalazi, moraš i ti da imaš
Ovako je idealno: big dick
Obrazovan
Da su ga voleli roditelji, da ima brata ili sestru
Da radi i zarađuje
I da me prihvati i voli takvu kakva jesam
Takvog možeš lako naći, ako imaš ekvivalentne osobine kao žena.

Vec godinama nemam djevojku,zapravo nikad je nisam ni imao...a imam prilicno godina...
A za veliko cudo sam sasvim korektan i ok mladic.Sve sam pokusao za sve ove godine ali nista,to je najgore od svega...
Razbijam glavu razmišljajući u cemu je problem,gdje je resenje,gdje je izlaz...
Jedinac sam i moram da imam potomstvo...a opet stoji ovakva cinjenica...
Mislim da su današnje djevojke (necu da se izrazim sta, jer postujem pravila foruma)
I da je to sustina, nisam bogatas, seljacina drska jer one samo takvima daju sansu
Opet odrasrao sam u vrlo teskim porodicno-privatnim uslovima,nisam dobio roditeljsku ljubav ali opet mislim da nisam toliko nesposoban ni mentalno zaostao da ne mogu da zasnujem emotivnu vezu sa zenskom osobom.
Nego je problem sto danas skoro pa i nema normalnih zenskih koje hoce kulturnog i finog momka.
Dosao sam na ideju da su devojke u inostranstvu mnogo pitomike,kulturnije, komunikativnije za razliku od ovih sa Balkana i da u inostranstvu mogu da nadjem srecu i resenje.
Konkretno mislim na Kolumbijke, Venecuelanke,Italijanke, Turkinje
Mislim da je njihov mentalitet bolji nego nas
Necu dalje duziti pricu
Hocu da cujem vase misljenje i savete
Ako ces da mi verujes, zene su svuda iste, bezobzira na obicaje i vaspitanje, kada se zatvore vrata sve zavisi samo od tebe....Srbija ti je jedna od boljih destinacija, ako je do radjanja dece....Dakle, nema idealne zene, ali moze da se napravi....

I ti posle toga i dalje Kištraš kako je problem u ovom mladom Werteru koji je otvorio temu

Pa i sam priznaješ nefer stanje polnog tržišta
pa jeste jer se ne predstavi dobro i onda traži neke krivce umesto da poradi na tome.

jednostavno tako stvari stoje...ili si zanimljiv ili nisi...ako nisi ima koji jeste i pitanje je vrmena kad će se pojaviti.

A generalno više likovi prilaze devojkama i gnjave ih nego što stvarno ostave neki dobar utisak na njih tako da u startu ako nisi bar interesantan onda ideš u istu kategoriju sa gnjavatora...jbg

Aha, nastavljamo se ovih dana na tu temu...
"Mislim da su današnje djevojke (necu da se izrazim sta, jer postujem pravila foruma)
I da je to sustina, nisam bogatas, seljacina drska jer one samo takvima daju sansu"

A, šta reći na to...
Da ti se možda negde u dubini duše ne sviđaju takve ? 😁
Ako ne, traži dalje... samo moraš imati šta da ponudiš, ako ne novac, a ono nešto drugo..

Back