- Poruka
- 1.684
Hvala, bio sam u tom helpu u petak i subotu, svirao je Bane Tubacin, a u subotu Animal Kingdom, obe svirke su bile extra. Samo je prostor bas mali, pa je guzva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa dobro ljudi hocete li izaci makar za novu godinu?ako hocete gde cete?
![]()

Uzgred kakve su cene tamo?
bila je svirkica(tamo se stvarno odrzavaju svirke svakog dana
Slabo izlazim, ali kad sam pre par meseci bio u Šaranu bila je neverovatna gužva. Možda baš takva kakvu i ti opisuješ . Ono što je meni prošlo kroz glavu je kako tako loša konstrukcija izdržava toliki broj ljudi. Mislim da će jednom samo da se celo mesto uruši pod teretom.
у п.м.
a i bude finih osoba za upoznati.
Tamo sam bila kad sam bila mala
Hot Spot Coctail bar......

sta ima tamo,kakva je muzika,cene?
nadam se da ce lepo i toplo vreme potrajati kako bih ovih dana mogla sebe da pocastim jednom duuugom setnjom po gradu![]()

naravno ako se u celokupan spektakl ne umesa i kisurina
hoce li neko ici?hocete li se maskirati

Kad malo bolje razmisljam, to sto je pancevo manje od BG-a ne znaci da je losije zakarneval sutra u nasem gradicuhoce li neko ici?hocete li se maskirati
![]()
nadam se da bas nece najavljene vremenske nepogode posetiti Pancevo stvarno bi bilo nefer ako se uzme u obzirda Pancevo ima tako malo desavanja a i kad se potrefi da bude nesto odmah vreme upropasti sve
neko mi rece da ce biti i neki promo rege fest u gradskom parku sutra uvece![]()

Ako nista drugo lepo je sto se bar nesto desava...