Gde izaci u Pancevu

• Začetnik teme Začetnik teme Mr X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa dobro ljudi hocete li izaci makar za novu godinu?ako hocete gde cete?
z:)

Ne lozhim se na bgd, niti izlazim po kafichima,
a zasto??
Ajde da uzmemo da je prosecna plata 18.000 (onih 35.000 nema veze sa realnoshcu.
I pod uslovom da platu primash redovno , i da vam ne kasni 3-6 meseci.
Dakle po toj racunici , od cele plate imas za 5 piva dnevno u kafici i to na "jeftinom" mestu!!
Odnos plata-piche je 1:180 kod nas!!
E sad izracunajte koliko je to u drugim zemljama (ali ne u "regionu"),
uporedi tajland, meksiko, spaniju, bugarsku...

dakle , sve izgleda mrtvo ZATO STO LJUDI NISU BUDALE DA SEDE PO KAFICIMA i daju pare za nesto sto mogu da popiju ispred prodavnice ili kod kuce kod prijatelja i poznanika,
sto ne znaci da se ne "provode",
ima super mesta gde moze da se ode , ali ne pada mi na pamet da reklamiram sad neka mesta zatvorenog tipa,
ali ima varijanti, i treba se snaci, organizovati..

dobro je mesto u SVIRCI, bivshi kineski restoran, kad se od crkve sa 2 tornja krene prema keju.
ODLICNE SVIRKE sredom, funk i slicno....

za novu godinu sam bio u NOVOM SADU, bilo je sjajno!!!!!
KUD IDIJOTI SU ODPRASHILI SVOJSKI!!!! z:dm:

e ja sam je overila pretproslog petka:) bila je svirkica(tamo se stvarno odrzavaju svirke svakog dana;)ne mogu da verujem) topla preporuka za sve koji vole tako malko opustenije izlaske:)
inace htela sam jucerasnji dan Sv.Trifuna da obogatim ispijanjem vinceta na Saranu al nije se moglo uci uopste unutra po mojoj slobodnoj proceni tamo se sjatio ceo grad:confused:
brzinom svetlosti sam se pokupila napolje.Stvarno ne razumem kome se svidja da sedi ili stoji u tako prepunoj kafani:confused:od guzve i buke nije se ni muzika cula,uzas.

Slabo izlazim, ali kad sam pre par meseci bio u Šaranu bila je neverovatna gužva. Možda baš takva kakvu i ti opisuješ . Ono što je meni prošlo kroz glavu je kako tako loša konstrukcija izdržava toliki broj ljudi. Mislim da će jednom samo da se celo mesto uruši pod teretom.

U zadnje vreme vise sam za popodnevne varijate uglavnom odem na Plazma shake u Hotspot {gde je bio Bell Ranije) tu je bas fina ekipa, nikad nije prevelika guzva tako da se uvek sa nekim drugaricama organizujem za tu akciju, ili coffe shop,bianco.
A za vikend ako se ostaje u Pancevu uglavnom gde bude celo drustvo subotom odemo do Vagona mada zna da bude prevelika guzva ali uglavnom bude dobra atmosfera barem nama :whistling: a i bude finih osoba za upoznati.

Nedelja ili Sreda na sharanu zna da bude fina atmosfera barem je ranije bilo ok ...sad vec nisam bio neko vreme.

Coupe zna da bude ok bilo je odlicno Na Loco Bandu kad bolje razmislim, *** ja se uvek dobro provedem makar sedeo u parku na klupi :rotf:

Hot Spot Coctail bar......

sta ima tamo,kakva je muzika,cene?
i ja u poslednje vreme vise preferiram dnevnu varijantu,nije mi bas najdraze zbog toga al sta cu:confused: tada zalazim u coffe shop ili u omiljen mi voz na cajcic od jabuke sa cimetom:)
nadam se da ce lepo i toplo vreme potrajati kako bih ovih dana mogla sebe da pocastim jednom duuugom setnjom po gradu:)

moja omiljena tema niko ne odgovarara na nju.izgleda da samo ja volim da perjam po ovom gradu:cool:
jel svratio neko skoro u neki od nasih mnogobrojnih klubica,kafica i ostalih mesta za zabavu?sada za vikend tj u subotu nastupa veliki Rambo Amadeus povodom noci muzeja i bice jos tako nesto svasta fino:) naravno ako se u celokupan spektakl ne umesa i kisurina:confused:

karneval sutra u nasem gradicu:) hoce li neko ici?hocete li se maskirati:D
nadam se da bas nece najavljene vremenske nepogode posetiti Pancevo stvarno bi bilo nefer ako se uzme u obzirda Pancevo ima tako malo desavanja a i kad se potrefi da bude nesto odmah vreme upropasti sve :confused:
neko mi rece da ce biti i neki promo rege fest u gradskom parku sutra uvece:):)

karneval sutra u nasem gradicu:) hoce li neko ici?hocete li se maskirati:D
nadam se da bas nece najavljene vremenske nepogode posetiti Pancevo stvarno bi bilo nefer ako se uzme u obzirda Pancevo ima tako malo desavanja a i kad se potrefi da bude nesto odmah vreme upropasti sve :confused:
neko mi rece da ce biti i neki promo rege fest u gradskom parku sutra uvece:):)
Kad malo bolje razmisljam, to sto je pancevo manje od BG-a ne znaci da je losije za
provod, bio sam pre nekih 5-6 mesec u valjda tom helpu, i tamo se pusta dosta zastaretla muzika,
neki rok, hard core neki, gubljenje al nekako ima...BG kolko je velik tolko je tezak za nalazenje
tih mesta za izlazak...:)

Pa sta fali mestima sa hard rock muzikom.Po mom misljenju to nikad ne moze biti zastarela muzika jer je evergrin :D i za sva vremena.To isto vazi i za mesta na kojima se takva muzika pusta vec godinama i u Pancevu su postala tako reci kultna ,ja se iskreno nadam da ce takva i ostati.
Inace ovih dana su obogatili kulturnu ponudu naseg grada sa raznoraznim dasavanjima Vikendom se organizuju svirke ali kako primecujem slabije su posecene nego nekih ranijih godina.Dom omladine se potrudio uredivsi plato za odrzavanje svirki i zurki sto je za svaku pohvalu:)Ako nista drugo lepo je sto se bar nesto desava...

Back