LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
e pa sad si zlobna ali za razliku od mene neduhovita 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa sad si zlobna ali za razliku od mene neduhovita![]()
vidis,sad ti pokusavas kao opusteno da me shebes
a ja ti kazem svesna sam svojih kvaliteta,duhovitost mi se ne moze osporitii ti sad mozes da umres od ljubomore,al preostaje ti da gledas i ucis(i vezbas na msn
)
ok nisi zlobna,nemam nameru da se raspravljam
preskupe su, cak je u Francuskoj jeftinije
Naravno da su preskupe.
To je bilo na račun onih koji bi dali za haljinu 600+ eura. Po meni je to preterivanje, jer se takve haljine obuku maksimalno 5 puta, a najčešće tad i nikad više.
Ja i dalje nemam ideju šta da nosim uz rimljanke na malu maturu.![]()
Naravno da su preskupe.
To je bilo na račun onih koji bi dali za haljinu 600+ eura. Po meni je to preterivanje, jer se takve haljine obuku maksimalno 5 puta, a najčešće tad i nikad više.
Ja i dalje nemam ideju šta da nosim uz rimljanke na malu maturu.![]()
ja sam na maloj maturi imala super haljinicu, koja bi se bas slagala uz rimljanke...sve vreme mislim o njoj otkad sam pricitala tvoj post...ehehhe..cak sam bila i promo queenu toj haljini...
znam sta ti treba, ali ne znam gde da nadjes..mislim da bi trebala da obidjes neke robne kuce i ne brendirane butike u trznim centrima, tako nesto....ne specijalizovane radnje..
evo i ja trzaim haljinu za svadbu, juce sam isprobala 6! ni jedna mi se ne svidja! razumem tvoje muke!![]()
Ja volim Slic, Uppa Druppa i slicne radnje... ali ne razumem bRe jel' na forumu iskljucivo lece frustracije ili svi zaradjujete min 2000eura sto bi objasnilo kako je radnja poput Slica jeftina.Pogledajte ovde...rec je o nasim mladim neafirmisanim kreatorima...ima svega, a roba je unikatna...rade sve prepravke za vas + sto su cene smesne...
Oh, Ja mrzim saten i uske haljine. Ni ne osećam se prijatno u tome. Mislila sam da uzmem neku lepršavu haljinu, do kolena, ali to je sve što znam. I bila bi jednobojna, ventualno dve boje, ne više.
Hvala. Nadam se da ću naći nešto. =))
uscje, radnja conversemuska majica kratak rukav ilivam tišrt
converse all star sa nenapadnim znakom?
oridjinal
ili prva kopija