Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidis,sad ti pokusavas kao opusteno da me shebes
a ja ti kazem svesna sam svojih kvaliteta,duhovitost mi se ne moze osporiti :D i ti sad mozes da umres od ljubomore,al preostaje ti da gledas i ucis(i vezbas na msn :lol: )
ok nisi zlobna,nemam nameru da se raspravljam

vidis,sad ti pokusavas kao opusteno da me shebes
a ja ti kazem svesna sam svojih kvaliteta,duhovitost mi se ne moze osporiti :D i ti sad mozes da umres od ljubomore,al preostaje ti da gledas i ucis(i vezbas na msn :lol: )
ok nisi zlobna,nemam nameru da se raspravljam

ma bre lepo ti pricam...
a ti duhovito izbegavas temu, ali se ne raspravljas..i svesna si kvaliteta, mi je drago zbog toga...
nemam poveranja u ljude koji nisu svesni svojih kvaliteta, ali nemam ni u one koji umisle da imaju neki kvalitet koji nemaju, pa zalepe sebi tu etiketu, niti kad drugima lepe etikete...
pogle gore..ja umirem od ljubomore...zlobna sam...eto..bravo!!

otkud udjoh u ovaj razgovor?!?!?:roll::roll::roll:

http://www.slic.rs/

Pogledajte ovde...rec je o nasim mladim neafirmisanim kreatorima...ima svega, a roba je unikatna...rade sve prepravke za vas + sto su cene smesne...

Mozete lepo da se uparite...haljina i cipele za normalnu sumu ida to posle nosite najopustenije...

Nasa komsinica je uzela od njih takvu kombinaciju sad kad se udavala i mnogo lepo izgleda...

Naravno da su preskupe.

To je bilo na račun onih koji bi dali za haljinu 600+ eura. Po meni je to preterivanje, jer se takve haljine obuku maksimalno 5 puta, a najčešće tad i nikad više.

Ja i dalje nemam ideju šta da nosim uz rimljanke na malu maturu. :(

ja sam na maloj maturi imala super haljinicu, koja bi se bas slagala uz rimljanke...sve vreme mislim o njoj otkad sam pricitala tvoj post...ehehhe..cak sam bila i promo queen :manikir: u toj haljini...

znam sta ti treba, ali ne znam gde da nadjes..mislim da bi trebala da obidjes neke robne kuce i ne brendirane butike u trznim centrima, tako nesto....ne specijalizovane radnje..
evo i ja trzaim haljinu za svadbu, juce sam isprobala 6! ni jedna mi se ne svidja! razumem tvoje muke! :)

Naravno da su preskupe.

To je bilo na račun onih koji bi dali za haljinu 600+ eura. Po meni je to preterivanje, jer se takve haljine obuku maksimalno 5 puta, a najčešće tad i nikad više.

Ja i dalje nemam ideju šta da nosim uz rimljanke na malu maturu. :(

a da odes fino u New Yorker u Delta City i za 3 do 4 hiljade dinara
pazaris finu haljinu koju ces nositi cijelo ljeto, a ne samo na malu maturu?
ja gledala neki dan da uzmem sestri nesto...ima bas, bas svasta...od indijskog platna i nekih "hipi dezena/krojeva"...

ja sam na maloj maturi imala super haljinicu, koja bi se bas slagala uz rimljanke...sve vreme mislim o njoj otkad sam pricitala tvoj post...ehehhe..cak sam bila i promo queen :manikir: u toj haljini...

znam sta ti treba, ali ne znam gde da nadjes..mislim da bi trebala da obidjes neke robne kuce i ne brendirane butike u trznim centrima, tako nesto....ne specijalizovane radnje..
evo i ja trzaim haljinu za svadbu, juce sam isprobala 6! ni jedna mi se ne svidja! razumem tvoje muke! :)

Da li ti je problem da mi pošalješ sliku te haljine?

Ili da i opišeš... nešto... uopšte nemam ideju... znam samo da želim rimljanke i tu moja maštovitost prestaje...

Inače, živim u NSu i tu ima mnooogo butika ali mi se nijedna haljina do sada nije dopala, a i sve su iste. :confused:

Čak je u opciji i da šijem haljinu.

Vragana

Bila sam u NY skoro, ali ne vidim sebe u tome, a i ne bih došla na maturu u fazonu "sve mi boje dobro stoje". Taj neki hippie stil se meni dopada, i oblačim se nešto kao hippie i urban ali ipak ne mogu tako na maturu. :(

pa sad...a kakva bi ti na maturu?
iskreno, kad sam god obukla nesto sto "meni ne slici na mene" nisam se dobro osjecala...
ako si vec odabrala rimljanke onda ces uz njih tesko sloziti nesto u "baba tetka" fazonu...
ili satensku aljinicu...u svakom slucaju, sretno s izborom i s maturom :)))

Pogledajte ovde...rec je o nasim mladim neafirmisanim kreatorima...ima svega, a roba je unikatna...rade sve prepravke za vas + sto su cene smesne...
Ja volim Slic, Uppa Druppa i slicne radnje... ali ne razumem bRe jel' na forumu iskljucivo lece frustracije ili svi zaradjujete min 2000eura sto bi objasnilo kako je radnja poput Slica jeftina.

Evo recimo za tebe mi je jasno. Nisi pre cula za radnju, nisi usla u nju, pa ti je jeftina i mislis da su svi neafirmisani. Kimooki i Hristina Petrovic se probijaju na UK trziste pa mi smesno kad neko iza monitora prica o neafirmisanosti. S druge strane zadnje pantalone koje tamo na snizenju kupih su bile 4000din (mislim da je to 7mina prosecne plate?!), mantilic koji mi se dopao isto je bio na snizenju kosta oko 12000. Cipele su vrtoglavo skupe, and so on.

Vratih se pre neki dan iz Italije. Od xx mesta do aerodroma je trebalo promeniti voz i autobus i domacini mi lepo objasnise gde da kupim karte da me ne bi odrali. Ja uradim kao sto mi rekose, proverim razliku i svedem se na 1.75eur ustede :lol:

A ovde svaki dan pljuste uputstva gde ima maturskih krpica za 600eur, 2para farmerki ne mogu do 150eur nikako, Maricicak zaustavljaju na ulici zbog cipela koje nosi Viktorija Bekam.... pretpostavljam ove iste koje traze te maturske krpice, savetovani modeli haljina po forumu su em skupi, em tako beskorisni... bilo kome ko nije javna licnost...

Julijane hvala ti na info :heart:

Pa izvini, ali devojka koja je kupila haljinu za 6000 dinara kao vencanicu, mislim da nimalo nije pogresila u izboru...a ustvari, najmerodavnije je to sto je ona zadovoljna...Nisu svi medju njima poznati, za neke niko nikad od nas nije cuo ni video, ti ako jesi, svaka cast...

Drugo, ja kad sam isla na obe mature, isto su mi roditelji odvojili oko 100 eur za garderobu...Ne moras zaradjivati 2000 eur da bi odvojio svaki drugi mesec i priustio sebi jednu lepu i skupu stvar....koju ces sa gustom nositi...

To sto oni prodaju i po UK to je super, ali isto tako ne verujem da u Srbiji prodaju po istim cenama kao tamo...

I zasto bi neka haljina ili cipele bile skuplje i " nenormalne " kod njih, a sasvim normalne u Zari o kojoj svi pricate, a koja nema veze sa Zarom...

Pre bih dala tolike pare za takvu haljinu ako mi bas treba za neku priliku, nego da strahujem da ce doc jos tri devojcice obucene kao ja...:)

U svakoj slobodnoj reziji, ima krpica i za 1000 din., slazem se...ali to mi deluje kao haljince za plazu...

Oh, Ja mrzim saten i uske haljine. Ni ne osećam se prijatno u tome. Mislila sam da uzmem neku lepršavu haljinu, do kolena, ali to je sve što znam. I bila bi jednobojna, ventualno dve boje, ne više.

Hvala. Nadam se da ću naći nešto. =))

pa moja mala matura j ebila pre 15 godina..:mrgreen:

i haljina je malo raspad, mada je cuvam...nosila sam je posle mnogo puta i to u nekim znacajnim trenutcima...

sad cu da ti posaljem slicice...

znaci bez boje, od indijskog platna...vrlo kratka... do ispod grudi je prostepana lastihom, i tu je tesna..a na dole..pada...izrez je kvadratni...bio..sad ne izgleda tako...:mrgreen:
kratki rukavi..pri kraju opet prostepani lastihom..pa imaju karnerice...

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

skroz je jednostavna...fali samo malo nakita...i to je to!
:)

tad je kostala 100 maraka..a krpica najobicnija...

kazem ti..haljina nekad nije bila ovakav dronjak...ovi rukavi su karnerasti..i ovaj gornji deo je tesan..nema previse materijala..jednostavno...

bas mi je drago da sam ti pomogla!
:D

mnogo volim ovu haljinu..cuvem je za uspomenu iako je ne nosim sigurno 10 godina...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back