Bela jakna od texasa ili deblja kosulja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim po gradu devojke nose kao neke helanke koje presijavaju tako da lice ko da su kozne, pa jel zna neko gde ih ima?
iz kog kraja sveta je taj obicaj
de ima radnja koja prodaje neke saljive fore tipa lazno go.vno... ? ovo ozbiljno pitam ovakve radnje postoje npr u engleskoj a kod nas mozda nekad na kraju kneza.. ovo sam vec pitala valda ali sam izlapela kucketina snob
Gde mogu da se kupe vozici elektricni sa prugom i ostalim pratecim stvarima? Hvala!
Hvala!Bilo u Metrou pre nekih mesec dana i u Turbo Limaču u Nušićevoj sam videla, a verovatno ima i u njihovim drugim radnjama po gradu.
valjda u sexy shopu ....ili i u lisci...ili kako se vec zove....
sve zavisi sta imas na umu....da li nesto specificno ili slatko i ukusno ili....![]()
Da li zna neko gde u Bg-u mogu da se kupe halteri i carape, sexy ves i tako to?
gde imaju da se kupe oni ukrasi za tortu.kao od marcipana....ne figurice, vec slike?
Ima, bila ja juce.Ima super krojeva, ali materijal je takav da izgleda previse tanko i izguzvano! :? I zbog toga izgledaju bas jeftino (sto i jesu)!da li je neko skoro bio kod kineza?ima li nekih kracih kaputica?