Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
treba mi ranac,manje vise ona standardna velicina
ali
da ne bude onaj obican dosadni sportski ranac
nego neki sareni,veselih boja
tipa...videla sam u nemackoj ska ranac,neki skroz psihodelicni ko vizuelizacija iz winampa i slicno,al nisam imala gde da ga stavim pa ga nisam kupila.
e pa tako nesto.da li ima u beogradu i gde?

Predivnih ranaca imas u megamarketima Tus i KTC (e sad ne znam da li ih ima u Bg, kod nas u Vojvodini ih ima,ranci su hrvatski i slovenacki i penal su i cenom i kvalitetom).
A zasto sam ja mislila da bi ti ranac Emily the Strange:). Meni je to omiljeni brand i sve bih sa Emily i mackama.

Predivnih ranaca imas u megamarketima Tus i KTC (e sad ne znam da li ih ima u Bg, kod nas u Vojvodini ih ima,ranci su hrvatski i slovenacki i penal su i cenom i kvalitetom).
A zasto sam ja mislila da bi ti ranac Emily the Strange:). Meni je to omiljeni brand i sve bih sa Emily i mackama.
pa moze i emily the strange,ali nisam danas videla neki izbor....moram da obidjem jos prodavnica a za te dve nisam cula ali pogledacu na netu mozda ima u beogradu :(

Da li neko zna gdje ima da se kupi ona kao svilena celibrity trenerka? Po mogucstvu pink? Znate na sta mislim?? Pa, nesto ovako kao na ovim slikama,ne mogu da nadjem Mimi cijelu u ovoj trenerci,vidi se samo djelic,ali bila je na TV? a Ciara ovde ima nesto slicno? I..gdje moze da se nadje ovo? U CG? Ili u Srbiji,ako nista ovamo?

Prilozi

• mimi-v.jpg
    mimi-v.jpg
    29,1 KB · Pregleda: 12
  • goodies_b0002sppws.jpg
    goodies_b0002sppws.jpg
    32,8 KB · Pregleda: 9
pa moze i emily the strange,ali nisam danas videla neki izbor....moram da obidjem jos prodavnica a za te dve nisam cula ali pogledacu na netu mozda ima u beogradu :(

U Beogradu, na Novom Beogradu ima radnja Tuš.
Od Piramide ideš ka Immocentru, kod Immocentra skreneš na semaforu levo i ideš još nekih 300m, videćeš sa leve strane sivu konzervu na kojoj piše Tuš, imaju neki zeleno žuti logo.. Iza njih je Tehnomarket.

A gde ima lepih farki?:) Al sam objasnila...Sad cu vam reci,da su plice,uzane,dzepovi na guzi,NE NA NOGAMA!Mrzim one spustene dzepove,dupe mi izgleda ko da mi je na kolenima.Da su bez cirkona i tih shitova.A da su do 5000 recimo.Fala.A da su u NS.Fala.

A gde ima lepih farki?:) Al sam objasnila...Sad cu vam reci,da su plice,uzane,dzepovi na guzi,NE NA NOGAMA!Mrzim one spustene dzepove,dupe mi izgleda ko da mi je na kolenima.Da su bez cirkona i tih shitova.A da su do 5000 recimo.Fala.A da su u NS.Fala.

:lol::lol::lol:mislim mini_me, što ne napisa da ti donesu kući.....i da budu za dž.....:think:, šalim se naravno.......:ok:

jer to što si navela.....i za te parice, pa sumnjam mada ja takve nađoh u Delta Citiyu
ali čim se otvorio....posle više nikada......a i da cena je bila tako nešto približna....ali
obrati pažnju PROŠLE GODINE.........:(:(:(:(:(

:lol::lol::lol:mislim mini_me, što ne napisa da ti donesu kući.....i da budu za dž.....:think:, šalim se naravno.......:ok:

jer to što si navela.....i za te parice, pa sumnjam mada ja takve nađoh u Delta Citiyu
ali čim se otvorio....posle više nikada......a i da cena je bila tako nešto približna....ali
obrati pažnju PROŠLE GODINE.........:(:(:(:(:(

Mmmma daj.Jel vas u BGu deru vise neg normalno il sta posto znam da mozes naci za te pare sasvim ok farke.
Pa da,procitala si me :) ,to za dz i da mi donesu kuci da ne moram da se smrzavam klackajuci se od radnje do radnje,pogotovo sto kontam da po obicaju necu nista naci iz prve :otkacio:

Daj molim te, ja ti nadjem za iljadu dinara super farke.

Osim ako se misli samo na one sa potpisom...5000 za farke....ne bih ja dala te pare....

Inace za te pare Mini mozes naci svuda farke:)
Ako te mrzi da lutas gradom po ovim manjim radnjicama , u Dunavskoj - u pasazima imas par dobrih butika. Sigurno ces naci nesto po svom ukusu:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back