Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao cure pomagajte!!!
Da li neko zna gde mogu naci uggs cizmice,braon ili roze.Gledala sam u Fashion^Friends ali nemaju?
Po mogucnosti ova nova kolekcija uggs by 60s.
Te cizme su vjecna klasika...nemojte mi se cuditi sto ih tazim....lol-zenski problemi!

pa da sam mislila figaro,ja bih rekla figaro.:rtfm:pitam za el uvijace.moja sestra ih je donela iz kanadei nazalost vratila.to je jedna posuda sa rupama, u njima stoje uvijaci.posuda se ukljuci u struju i zagreje.uvijaci su sa nekim jonima koji negiju kosu,a kace se stipaljkicama.na pocetku leta su se pojavili u casopisu moja kosa,ali nije pisalo gde mogu da se nabave.

pa da sam mislila figaro,ja bih rekla figaro.:rtfm:pitam za el uvijace.moja sestra ih je donela iz kanadei nazalost vratila.to je jedna posuda sa rupama, u njima stoje uvijaci.posuda se ukljuci u struju i zagreje.uvijaci su sa nekim jonima koji negiju kosu,a kace se stipaljkicama.na pocetku leta su se pojavili u casopisu moja kosa,ali nije pisalo gde mogu da se nabave.

e i jeste ti neka sestra...kad ti ih nije ostavila...pa ne znam zovi taj časopis pa
pitaj sigurno će te negde uputiti....ja to zaista nisam videla.....ne ljuti se htela
sam da pomognem...........:ok:

Daj molim te, ja ti nadjem za iljadu dinara super farke.

Osim ako se misli samo na one sa potpisom...5000 za farke....ne bih ja dala te pare....

Inace za te pare Mini mozes naci svuda farke:)
Ako te mrzi da lutas gradom po ovim manjim radnjicama , u Dunavskoj - u pasazima imas par dobrih butika. Sigurno ces naci nesto po svom ukusu:)

Nasla.U New Yorkeru za 3700.Jedva :confused: Nakon 2 dana traganja,zmaj jovina,dunavska,spens,pariski-koji ne radi,baza(A)r,new nork-koji skoro pa ne radi...Nasla u Merkatoru.Zakljucila sam da sledeci put kad budem trazila farke idem u BG,razocarala sam se ponudom u NS iako sam nasla...

glasujte za vaš omiljeni podforum ovde:
:arrow: http://forum.krstarica.com/threads/237673&page=8

trenutačni rezultati ankete:arrow:
Koji vam je podforum najbolji (od 9 najposećenijih)?
1. pdf Politika.....................34...36,96%
2. pdf Automobilizam..........23....25,00%
3. pdf Muzika.....................15...16,30%
4. pdf Svaštara...................10...10,87%
5. pdf Ljubav i Seks..............9.....9,78%
5. pdf Humor........................9.....9,78%
7. pdf Tinejdžeri....................8.....8,70%
8. pdf Savremeni muškarac....7......7,61%
9. pdf Ženski kutak................6.....6,52%

neki drugi (navedi u postu)....13.....14,13%

Anketa sa više izbora.
Glasova: 92.