Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u Bg ima katolička crva naravno...ima i u NS.....:think:

u BG se nalazi u Kajmakčalanskoj ulici.....to je jedna mala uličica pre Liona, a
posle Đeram pijace....e pa sad ko poznaje Bg snaći će se pa neka ti tamo kupi
tu brojanicu...ali jako su slične....i koliko ja znam, a znam po nešto....isusova noga
na krstu je prebačena na suprotnu stranu od pravoslavne.....a zašto e to već ne znam....:rumenko::rumenko::rumenko:

Hvala...eto..el vidite da mozete lepo da mi objasnite...

U Krushevcu nema...pa sam zato pitala...najverovatnije cu uskoro za BG pa cu kupiti...

HVALA....josh jednom!!!

Разлика је у томе што се православне бројанице готово увек плету, а католичке су искључиво од дрвета или пластике... (данас се у православним црквама могу видети и бројанице од куглица (дрвених или пластичних) али то није баш тако често...)
Имаш РКЦ и у Македноској преко пута Дома омладине, ближе згради Политике...
Налази се у дворишту, а на улазној капији имаш таблу на којој пише да је ту црква...

Zna li neko gde imaju da se kupe lepe jastucnice

ukusi su različiti.....al bilo lepih u onim radnjama sve za 95 dinara.....:ok:

meni se dopadaju one što podsećaju na kao stare vezene.....mnogo su mi lepe,
tako da me 4 došle ko jedna u nekoj drugoj radnji....a kvalitet isti......:cool:

naravno ako si mislila na jastučnice za male jastuke u dnevnom boravku...ako ne
onda reci......da ne pričam dalje šta ima i kakvih......:think:

u Bg ima katolička crva naravno...ima i u NS.....:think:

u BG se nalazi u Kajmakčalanskoj ulici.....to je jedna mala uličica pre Liona, a
posle Đeram pijace....e pa sad ko poznaje Bg snaći će se pa neka ti tamo kupi
tu brojanicu...ali jako su slične....i koliko ja znam, a znam po nešto....isusova noga
na krstu je prebačena na suprotnu stranu od pravoslavne.....a zašto e to već ne znam....:rumenko::rumenko::rumenko:

Zbog načina na koji se vernik prekrsti...:D...

Inače, pomenuta je crlva Sv. Ante- Antun Padovanski, zaštitnik male dece i zaljubljenih...;)
i treba voditi računa da su rimokatoličke crkve otvorene preko celog dana samo u toku praznika, a običnim danima jedino u vreme službi. Tačno vreme misa, ne znam.

Poslednja izmena od moderatora:
[/B]

Zbog načina na koji se vernik prekrsti...:D...

Inače, pomenuta je crlva Sv. Ante- Antun Padovanski, zaštitnik male dece i zaljubljenih...;)
i treba voditi računa da su rimokatoličke crkve otvorene preko celog dana samo u toku praznika, a običnim danima jedino u vreme službi. Tačno vreme misa, ne znam.

Hvala...to stvarno nisam znala, a što ne znam o tome ne volim da pričam. Da poznato mi
je da je Sv. Ante zaštitnik male dece....i ja sam čula i žena...ali opet nisam sigurna u to......pa ne bih da lupam. Eto čovek se uči dok je živ.....:)

ukusi su različiti.....al bilo lepih u onim radnjama sve za 95 dinara.....:ok:

meni se dopadaju one što podsećaju na kao stare vezene.....mnogo su mi lepe,
tako da me 4 došle ko jedna u nekoj drugoj radnji....a kvalitet isti......:cool:

naravno ako si mislila na jastučnice za male jastuke u dnevnom boravku...ako ne
onda reci......da ne pričam dalje šta ima i kakvih......:think:

Da, za one male. A gde ima tih lepih?

Ljudi, gde ima da se kupe one polucizme kao sto su se nosile 80tih, vidim furaju neke devojke al nigde ne vidoh da ima da se kupe. Evo ovako otprilike da izgledaju http://www.lorisshoes.com/fashiontrends/uploaded_images/FALL_06_80s3-771145.jpg
il jos bolje ovako
http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/af/c/AAAAAu1sH00AAAAAAK_N7g.jpg
pomagajteee

Prošlogodišnji fazon, mada vidim da se i ove godine forsira. Obiđi obavezno Metro radnje. Ako si u Beogradu, definitivno Piramida na Novom Beogradu!

treba mi ranac,manje vise ona standardna velicina
ali
da ne bude onaj obican dosadni sportski ranac
nego neki sareni,veselih boja
tipa...videla sam u nemackoj ska ranac,neki skroz psihodelicni ko vizuelizacija iz winampa i slicno,al nisam imala gde da ga stavim pa ga nisam kupila.
e pa tako nesto.da li ima u beogradu i gde?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back