Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neko veče u prolazu gradom sa mojim bratancima (6 i 8 godina) u izlogu neke radnje vidimo majcu sa likom Toma i Džerija. Aleksa oduševljen pita: "Hoćeš mi kupiti?", mali dodaje: "A molim te i meni" i ja kažem: "Naravno. Ujutro ću doći da vidim".
Na žalost, ispostavilo se da je majca koju smo videli ženska bodi, dugih rukava i da nema ništa prikladno za njih... :(
Objasnila sam im kako stoje stvari i bili su vidno razočarani :(.
Ipak, mala mudrica je pitao: "A u Beogradu?" i ja obećah da ću potražiti...
Molim vas, da li je neko video takve majce ili ima ideju gde da ih potražim?
Još ako je negde na Novom Beogradu... :super:

Da li neko zna gde bih mogla da kupim one gumene čašice za vakum masažu?
rubber_glass.gif

Stvarno? Ja sam u Liliju videla samo neki s faktorom 10. Gde si ti bila, u kom delu grada?
Videla sam Copertone maltene gde god sam bila. :D Ima mleko i u spreju, u DM-u, par Lilly-ja i još po nekim parfimerijama u centru, zašt. faktor 30 i 50. Cene su od oko 900 - oko 1200 din.

Где има да се купе маказе, оне медицинске, фине, нерђајуће, што медицинске сестре њима секу газу и сличне ствари?
Pogledaj u Palmotićevoj 5 (onaj deo koji izlazi na Kosovsku, kod skupštine), ima prodavnica medicinske opreme.

HELP
Da li je neko video i GDE u prodaji masazer sa drvenim kuglicama? u obliku kvadrata 3x3 sa drskom na vrhu (podseca na cetku po obliku). Obidjoh pola grada, od radnji, sve ya ..95 , preko kineskih radnjica, jasminovih parfimerija... i nema! Hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back