Cinderella 2
Obećava
- Poruka
- 60
Gde ima da se kupi Copertone krema za suncanje sa visokim faktorom?
Prosle godine sam nasla samo u DM-u i przo se rasprodalo.Kazu da ga slabo uvoze.Proveri i u Jasminu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ima da se kupi Copertone krema za suncanje sa visokim faktorom?
Copertone videh u liliju pre neki dan! Odusevila sam seExtra je
Posebno ulje za suncanje! Najvisi faktor je 50, onaj deciji.
mislim da je blok 24. nisam isla. ali svakako tu negde.A gde je grcka pijaca? prvi put cujem da ima![]()
Jel zna neko gde mogu da nadjem suknje ovog tipa, naravno letnje...
http://www.scoutiegirl.com/photos/uncategorized/2007/08/20/skirtspot_skirts.gif
imas ih bukvalno svugde...D..City, Zira, Immo Centar (top shop, miss selfridge, mng)
A gde je grcka pijaca? prvi put cujem da ima![]()
Stvarno? Ja sam u Liliju videla samo neki s faktorom 10. Gde si ti bila, u kom delu grada?
Zna li neko gde ima da se kupe kao grejači samo za ruke (modni detalj)?
Stvarno? Ja sam u Liliju videla samo neki s faktorom 10. Gde si ti bila, u kom delu grada?
Definitivno ima svih vrsta copertona u liliju na vidikovcu, ovaj deciji sa faktorom 50 je 1.200, a sa 30 je oko 1000!
e vidish, gledala sam po nekim radnjama, a tu se nisam setila da pogledam...Pun ih je buvljak, mislim na zenske havajke
Videla sam Copertone maltene gde god sam bila.Stvarno? Ja sam u Liliju videla samo neki s faktorom 10. Gde si ti bila, u kom delu grada?
Pogledaj u Palmotićevoj 5 (onaj deo koji izlazi na Kosovsku, kod skupštine), ima prodavnica medicinske opreme.Где има да се купе маказе, оне медицинске, фине, нерђајуће, што медицинске сестре њима секу газу и сличне ствари?
Ovu temu sam zamislila da bude praktična, da probamo pomoći jedni drugima, da izbegnemo šetnju po celom gradu kad hoćemo nešto da kupimo jer možda neko sa foruma može da da savet... Hoću da kupim mom Mikiju lepu mušku pižamu za Novu godinu. Gde? :-D