Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZENE jedinstvena prilika da se obucete od glave do pete u zmijsku kozu. Mozete da napravite unikatne modne detalje - cipele, cizmice, tasne, jakne...... narukvice..... Ja sam od jedne napravila extra cimice dodala na jednu jaknu detalje, torbicu i novcanik a drugu prodajem. Ako ste zainteresovane postavila sam oglas u sport/lov/ribolov. A sare su mu prelepe

ZENE jedinstvena prilika da se obucete od glave do pete u zmijsku kozu. Mozete da napravite unikatne modne detalje - cipele, cizmice, tasne, jakne...... narukvice..... Ja sam od jedne napravila extra cimice dodala na jednu jaknu detalje, torbicu i novcanik a drugu prodajem. Ako ste zainteresovane postavila sam oglas u sport/lov/ribolov. A sare su mu prelepe

Fuj! Šta će mi zmijska koža? Ja sam dovoljno zmija sama po sebi! :D

Možda je glupo pitanje, ali ipak da pitam. Da li neko možda zna, ima li negde u Beogradu/Srbiji, da se kupe Head&Shoulders šamponi pravljeni za zapadnoevropsko tržište (ne računajući tu Sloveniju, Češku, Mađarsku...) Znači, ne Head&Shoulders pravljen za istočno tržište, uključujući i naše.
:) :kiss:
Mislim da ima u svakoj 'boljoj' parfimeriji jer takve nece da se blamiraju i da kupuju skart namenjen istocnjacima. Znaci, kao sto drze originalne parfeme i sminku, tako i ovo sto ti trazis. :)

Mislim da ima u svakoj 'boljoj' parfimeriji jer takve nece da se blamiraju i da kupuju skart namenjen istocnjacima. Znaci, kao sto drze originalne parfeme i sminku, tako i ovo sto ti trazis. :)

То ти није добар резон. Фора је у увознику и заступнику, а не у самим парфимеријама.
А и што се тиче парфема и шминке, ту је другачија ствар...
Погледај у малој парфимерији која се зове Дива на Зеленом венцу, одмах поред подземног пролаза.
Они увозе италијанске препарате.
Немој их помешати с другим Дива парфимеријама које се налазе по граду.
Ова Дива постоји само на Зеленом венцу...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back